Home Ezotéria Íme egy érdekes teszt, ami elárulja, hogy mi rejlik a tudatalattink mélyén!

Íme egy érdekes teszt, ami elárulja, hogy mi rejlik a tudatalattink mélyén!

by Judith

Pszichológusok által használt teszt, amelynek segítségével meghatározható, hogy mi rejlik a tudatalattink mélyén.

A képen egy pincehelyiség látható, ami tele van különböző tárgyakkal. Mi volt az első dolog, ami megragadta a tekintetedet?

Hinta

A hinta a szexuális életedet szimbolizálja. Talán most hiányzik az intimitás az életedből. Ugyanakkor szexuális túlfűtöttséget is szimbolizálhatja, ami valamilyen rejtett belső problémából eredhet.

Dobozok

A négyszögletes tárolók a személyiséget tükrözik. Mivel vannak tele? Mi rejlik bennük? Van átlátszó oldaluk vagy senki nem látja, hogy mit tartalmaznak?

Ha ezt választottad, akkor van valami, ami nagyon foglalkoztat. Párhuzamot vonhatsz belőle: amilyenek a doboz jellemzői – olyan állapotban vagy most.

Törött tükör

Ha ezt a tárgyat választottad, az azt jelenti, hogy összetörtnek és bizonytalannak érzed magad. Valószínűleg egy kereszteződésben állsz és nem tudod, hogy merre indulj. Ugyanakkor azt is jelentheti, hogy 2 fél harcol most benne és nem tudod, hogy melyik az igazi te.

Kerék

Ez a kerék közted és a külvilág közötti kapcsolatot szimbolizája. Ha ezt választottad, most éppen zsákutcában vagy. Ördögi körben vagy és képtelen vagy elérni a célod. Olyan vagy, mint egy kerékben szaladgáló hörcsög. Állj meg.

Kalapács

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy nagyon keményen próbálsz valamit elérni. Az sem érdekel, ha erőszakot kell bevetned az érdekében.

Baba

A baba a gyerekkoroddal való kapcsolatodat ábrázolja. Félsz felnőni és megöregedni. Minden újabb év eljövetele félelemmel tölt el és mindent megpróbálsz elkövetni annak érdekében, hogy megelőzd az öregedést.

Könyvek

A tudás és az életet szimbolizálja. Azonban, ha egy pincében találhatóak, akkor lehetséges, hogy a létezésed értelmét kérdőjelezed meg.

Kép

A kép annak a jele, hogy az életedben teljes harmónia uralkodik. Egyensúlyban vagy önmagaddal és másokkal is. Szeretteiddel megértően viselkedsz.

Ablakrács

Az elkülönülés jele. Valószínűleg most depressziós, stresszes időszakot élsz meg. Szorongsz és nem igazán tudod, hogy mit kezdj a helyzette. Próbálj meg beszélni valakivel róla!

Törött szék

A törött szék stresszes időszakot szimbolizál. Fáradt vagy és szükséged van egy kis pihenésre.

Almás kosár

A választott tárgyad azt jelzi, hogy jó úton haladsz tudás, bölcsesség és személyes boldogság megszerzése felé.

Létra

A létra valami új felé haladás, változás szimbóluma. Hamarosan eléred a célodat. De légy figyelmes, ez a konkrét létra sehová nem vezet. Talán nehézségekkel kell szembenézned. Csak a hozzáállásod határozza meg, hogy mi lesz a végkifejlet: ha elcsüggedsz, akkor nem érsz el semmit, viszont ha túljutsz a nehézségeken, megszerzed, amit akarsz.

Hirdetés

You may also like