Home Egyéb Íme a nagy kastély teszt, ami mindenki életéről feltárta az igazságot!

Íme a nagy kastély teszt, ami mindenki életéről feltárta az igazságot!

by Krisztina

Ha azt gondolod ismered önmagad, tévedsz és erre az alábbi kastély teszt is ráébreszt majd miután kielemezted a válaszaid.

Sokan ugyanis nem vesznek észre az életükben bizonyos jeleket, történéseket, saját tetteiket és elnyomják mélyre az érzéseiket. Ha szeretnéd a saját személyiséged egy másik szemszögből is megtekinteni, akkor csináld végig ezt a tesztet!

Nagyon fontos, hogy minden kérdést képzelj el magad előtt és a lehető legőszintébb választ add rá! Ha így teszel, meglátod, megdöbbensz majd az eredményen!

1. Képzeld el, hogy egy süllyedő csónakban ülsz. Sikerül elúsznod a mentőcsónakig, és be is tudsz mászni abba. Hány embert látsz magad körül a csónakban?

2. Kievezel a partra, ahol egy hatalmas sivatag terül eléd. Összegyűjtesz minden szükséges eszközt, aminek hasznát veheted, és elindulsz a sivatagba, hogy segítséget találj. Hány pár cipő van nálad?

3. E hosszas és fárasztó út után felmászol egy magas homokdűnére, és a távolban megpillantasz egy várost, ahová egy oázison keresztül jutsz el. Megállsz és addig pihensz az oázisban, ameddig jólesik, vagy csak pár percre fogsz leülni, esetleg meg sem állsz, egyenesen haladsz tovább a város fele?

4. Beérvén a városba egy kastélyt pillantasz meg, ahová érzed, hogy be kell menj. A kapukat átlépve egy hosszú folyosón keresztül juthatsz el a trónterembe. Belépsz, és meglátod a királyt, mellette a királynét, akik a trónon ülnek. Hogy néz ki a király, és a királyné? Hogyan viselkednek egymással? Mit gondolsz, milyen az életük?

5. Elhagyod a tróntermet, és egy csigalépcsőn visz az utad lefele. Sötét van. Mikor leérsz egy kisasszony (ha férfi vagy), vagy egy lovag (ha nő vagy) fog elszaladni melletted az udvarban. Rád néz egy másodpercig, neked pedig olyan érzésed lesz, mintha már találkoztál volna vele valahol. Kit láttál?

6. Az utad egy bálterembe vezet, ahol egy hosszú asztal végén egy aranyserleg díszeleg, amiben bor van. Mennyire van tele a serleg?

Válaszok:

1: ez arra vonatkozik, hogy hány igaz barátod van az életben.

2: ez azt mutatja, hogy hány szeretőd lesz még a házasságod előtt.

3: a munkamorálodról, a munkastílusodról tudhatsz meg többet.

4: ez arra vonatkozik, hogy szerinted milyen az ideális társ, párkapcsolat.

5: a válaszoddal elárulod önmagadnak, hogy ki az a személy, akit sosem fogsz elfelejteni életedben.

6: ez azt mutatja, hogy mennyit adsz bele egy párkapcsolatba, mennyire fontos számodra a másik fél.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .