Home Ezotéria Íme a 2017-es őszi horoszkóp – meg fogsz lepődni mit tartogat számodra!

Íme a 2017-es őszi horoszkóp – meg fogsz lepődni mit tartogat számodra!

by Judith

Íme a 2017-es őszi horoszkóp. Lehet meg fogsz lepődni, mi mindent tartogat számodra. Tedd le a sütőtök lattédat kedves olvasó, mivel éppen utadba akadt ez évi őszi horoszkópod.

Kos

Kedves Kos, faltörő lendületed – fejjel a falnak – régóta rutinszerű. Inkább érezted úgy, hogy stagnáltál ebben az évben, unalmasan beleragadtál az igazi mókuskerékbe. De ahogyan a levelek kezdik megváltoztatni színűket, egyúttal új hullámok is érkeznek.

Érkezni fog egy lehetőség, melynek köszönhetően alkalmad lesz változtatni az életeden, akár elköltözni egy új helyre, lazítani a kötöttségeken vagy éppen valami teljesen szokatlant csinálni. Szerelmi ügyeket tekintve a a csillagok a Jupiterbe tolódnak október körül, ami azt jelenti, hogy ha párkapcsolatban élsz, a dolgok kezdenek nagyon párásak lenni- jó értelemben!

Bika

Az ősz teljes fordulatot vesz számodra kedves Bika. Lehet, hogy a 2017-es év rossz lábbal indult, még mindig van lehetőség jó irányba fordítani a dolgokat. Szabadítsd ki magad a mérgező kötelékek szorításából, amelyek leláncoltak egész tavasszal és nyáron

Lehetséges, hogy ez a negativitás tartott vissza eddig a barátoktól, családtól vagy egy szerelemtől, megvan benned a képesség, hogy felszabadulj. 2017-es emlékeztetőként jegyezd meg, fantasztikusan fgod érezni magad. Romantikusan kifejezve, komoly intimitás fog szikrázni a levegőben és talán még valami nagy dolog is készülődik. Remélhetőleg a szerelmi életed jól fog alakulni, hiszen a csillagok állása is csodákat ígér.

Ikrek

A csillagok jelen állása nagyon jó hatással van az Ikrekre. Mind a két oldalad összhangban van egymással és talán bizonyos stabilitást is érzel az életedben. Most van itt az ideje, hogy összpontosíts arra a bizonyos vágyadra, legyen az szerelem, új karrier vagy valami közelgő dolog elérése, mint pl. egy lakás hosszútávú bérbe vétele.

A Jupiter a környékedre fog költözni október körül, ezzel egy leheletnyi energiát adva, szóval miért is ne mehetnél el egy üdülésre valakivel? Végre az éppen aktuális kemény munkád és törekvésed is ki fog fizetődni. Előléptetést szerettél volna. Lehet azt is megkapod.

Rák

Új gyógymód után kutatsz? Menj el kirándulni. Nem is kell túl messzire menned az otthonodtól, Rák. Egy óra a megszokottól eltérő irányba, már egész jó hatással lesz rád, ha nem vagy egy kalandozó típus.

Egy másik módja, hogy átírd a forgatókönyvet, hogy beszélsz, hogy újra tervezz valamit, legyen az akár saját bensőd. Ezt a folyamatot a Plútó helyzete segíteni fogja. Képes leszel bizonyos kapcsolatokból kihátrálni és rájönni, hogy kivel is akarsz tovább haladni.

Oroszlán

A 2017-es év valószínűleg igazán jól alakult számodra, Oroszlány. Főként a szerelmi életedet tekintve! A Neptun jól mnkálkodott számodra, így a szerelem és a vágy együtt kevredett el. Hozd ki a lehető legjobbat magadból és koncentrálj azokra az emberekre, akik igazán számítanak. Jó hír, hogy a holdfogyatkozás előnyös hatással volt rád!

2017 has probably been going really well for you, Lion. Mainly in the love department! Neptune has worked itself into your skies, meaning that love and lust are blurred together; so do your best to try and stay focused on the people who matter. The good news is that eclipse did something for you!

Augusztustól kezdve, ez az összpontosítás még akadálytalanabb kell legyen. Ha teljesen kimerültnek éreznéd magad, ne szégyellj szünetet tartani. Megérdemled. Menj el egy jóga tanfolyamra ősszel vagy végezz valami hasonlót, hogy megfiatalítsd a lelked.

Szűz

Óh Szűz, valahogyan tévútra kerültél álmaid megvalósítása közben, igaz? Sok dolog van most az életedben, muna, kapcsolatok, napi teendők és számos átgondolandó dolog, amivel foglalkoznod kell. Távol kerültél attól a személytől, aki igazán lenni szeretnál. Szerencsére a 2017-es ősszel új ajtók nyílnak számodra, hogy újra magadra találhass.

Szánj magadra időt. Erősítsd meg magad azáltal, hogy azt csinálod, amit szeretsz. Érkezz haza. Azoknak a Szüzeknek, akik a szerelmet, vágyat kutatják, üzenet: először magaddal törődj. Mivel távol kerültél a középpontodtól, talán olyan dolgokkal foglalkzol, ami nagyon nem rád vall.

Mérleg

A személyes fejlődés a küldetésed ebben az évben, Mérleg- és ez az időről szól. Tanulod, hogyan légy őszinte önmagaddal, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a mérleget egyik vagy másik irányba kell billentsd. Most, hogy tudod ki vagy, talán szüneteltetted kicsit a randizást.

A csillagok változó állás miatt azonban határozottan vissza fogsz térni hozzá szeptember és október környékén, minvel a nagy Ő közelebb van, mint gondolnád! Csa így tovább az egészséged megőrzésével. A sok igyekezet kifizetődik.

Skorpió

Szerelmi életed döntéseit felhők árnyékolták az elmúlt években, de idén ősszel a dolgok kitisztulni látszanak. Októberben a Jupiter a házadban lesz, ami azt jelenti, hogy fel fogod rázni az állóvizet, mivel ennyire menő vagy.

Novemberben a Vénusz rád rgayog majd, amely csillogást és szexuális kisugárzást ad majd nekes. Komolyan mondom Skorpió, a 2017-es év fennmaradó részét uralni fogod. Kortyolj pezsgőt és engedd, hogy mások kényeztessenek.

Nyilas

A 2017-es ősz előcsalja majd a kreatív oldaladat. Talán nem érezted magad elég ihletettnek az elmúlt időben, a következő pár hónap fellobant majd valamit, amitől más megvilágításban fogod látni a világot. Ragadd meg a kamerádat, vázlatfüzetedet és fess egy új világot.

Vegyél agyagműves órákat, hogy új képességeket tanulj. Ez a kreativitás a szerelmi életedre is élénkítő hatással lesz, ha éppen párkapcsolatban élsz. Ha esetleg szingli vagy, hamarosan biztosan belekadsz egy új udvarlóba, akivel inspirálhatjátok egymást.

Bak

Az átlagosnál sokkal többet dolgoztál azért, hogy eléred az egyéni céljaidat Bak. Ahogy azonban az ősz közeleg, szeretnél lassítani a karrierrel és a tanulmányi célokkal, hogy egy kicsit a közösségi élet felé vedd az irányt.

Szükséged lesz egy kis szórakozásra, így hasznosítod majd a produktivitásodat, hogy új barátokat szerezz. A téli hónapok közeledtével több bulira leszek hivatalo, mint amennyire el is tudnál menni, de ne töprengj, hanem vesd bele magad a partikba.

Vízöntő

Meglepően ez az ősz kihozza belőled a közvetlenebb énedet Szűz. Van valaki, akivel szívesen barátkoznál? Nos tudod mit? A kártyalapok azt mutatják, hogy érdemes neked megtenned az áttörést.

Tölts az őszt új ismeretségek szerzésével, mivel ezek a kapcsolatok fognak előrevinni a jövőben. Engedd el a sérelmeidet, különösen, ha egy potenciális udvarló közeledik feléd. Különben elvesztheted a lehetőséget, hogy összejöjj valakivel az év végéig.

Halak

2017-ben valószínűleg elég kétségbeesetten úszkáltál. Azért, mert a Vénusz és a Jupiter a házad körül kacérkodnak, ami azt jelenti, hogy valószínűleg új partnert szereztél, még őszintébb vagy a vágyaidat illetően és titkos viszonyokat is dédelgetsz.

A bizalom az őszön keresztül fog húzódni. Tehát ne akarj lemondani a viszonyodról. Maradj őszinta azzal kapcsolatban, amit szeretnél és élvezd a horizonton levő sikert.

 

 

Hirdetés

You may also like