Home Érdekes! Ijesztő fedélzeti kamera felvételek – ezt minden autósnak látnia kell!

Ijesztő fedélzeti kamera felvételek – ezt minden autósnak látnia kell!

by Judith

Ha van olyan autó kiegészítő, amelynek nagy népszerűségnek kellene örvendenie, az a fedélzeti kamera. A fedélzeti kamera alkalmas rá, hogy minden, ami út közben történik, rögzítve legyen. Ez nem csak hogy izgalmas, de nagyon hasznos tud lenni, főleg baleseteknél, amikor nehezen lehet eldönteni, hogy ki volt a hibás.

A FailArmy nevezetű YouTube csatorna ismert róla, hogy olyan videó összeállításokat készít, amelyek viccesek, izgalmasak vagy csak egyszerűen meglepőek és lenyűgözőek. A videójukat találóan Alap fedélzeti kamera bakik-nak elnevezve megmutatják, hogy miért is kell mindig figyelmesen közlekednünk.

A veszély a legváratlanabb pillanatokban érkezhet lényegében bárhonnan. Az egyik kezdő kép például egy csapat embert mutat, akik pár lépésre állnak egy autótól, de egy parkoló autó fedélzeti kamerája felvette, hogy mennyire szerencsések voltak, hogy éppen el tudták kerülni, hogy egy elszabadult autó elcsapja őket.

Az úton elég nehéz elképzelni, hogy ilyen dolgok valóban megtörténhetnek- szellemlovasok, autók alól elszabaduló kerekek vagy éppen egy közlekedési helyzet, ami hirtelen szörnyűvé válik.

Ebben a videoösszeállításban néhényan igazán nagyon szerencsések voltak. Néhány baleset sokkal rosszabb kimenetellel záródhatott volna, ha az áldozatok másodpercek alatt nem reagálnak jól.

Több, mint 9 millió megtekintéssel ez a videó megmutatja, hogy mennyire hasznos a fedélzeti kamera és hogy megéri a ráköltött pénz.

Kérlek oszd meg családoddal és barátaiddal.

Hirdetés

You may also like