Home Ezotéria Így pecsételi meg minden csillagjegy sorsát egy szakítás!

Így pecsételi meg minden csillagjegy sorsát egy szakítás!

by Krisztina

A szakítás senki számára nem egy jó dolog, még akkor sem, ha minket dobtak, vagy ha mi dobtuk a másik felet. Az viszont örökös igazság, hogy mindenki életét megpecsételi.

Lássuk, melyik csillagjegy életében mit befolyásol!

Kos: igazi harcos vagy, és kitartasz a kapcsolataid mellett. Nem adod fel egykönnyen. Éppen csak az utolsó percben, mikor már tisztán látod, hogy nincs megoldás, szállsz ki a kapcsolatból, és lépsz tovább. Nem bánod, mert tudod, hogy mindent megtettél, amit lehetett. Ha átvertek, borzasztóan ér majd és szenvedsz, de épp ez fog motiválni arra, hogy mielőbb elfelejtsd azt, aki ezt tette veled.

Bika: ha szívvel-lélekkel átadtad magad egy kapcsolatnak, nagyon nehéz lesz elfogadnod a szakítást, és túltenned magad rajta. Nem szereted a változásokat, éppen ezért arra is kész lennél, hogy folytasd a kapcsolatot, még ha tudod is, hogy nem éri meg ezt tenned. Mindenek ellenére, sokat szenvedsz egy szakítás során, és felejteni sem tudsz könnyen.

Ikrek: könnyen túlteszed magad egy zátonyra futott kapcsolaton, de ez nem jelenti azt, hogy nem is szenvedsz. Egykettőre elfelejted a volt partnered, mivel felidézed magadban az összes hibáját és rossz tulajdonságát, amely arra késztetett, hogy vége legyen. Ha ő az, aki szakított, úgy állsz hozzá, hogy nem érdemelt meg, azért tette. Előnyöd, hogy kedveled a változásokat, így még a rossz eseményeket is optimistán tudod kezelni.

Rák: kimondottan sokat szenvedsz, ha véget vetsz egy kapcsolatnak. Érzékeny típus lévén, magadat okolod mindenért, emiatt hosszú ideig emészteni fog a bánat. El kell szakadnod a múlttól, és meg kell találnod a jelenben a biztonságot. Mindennél fontosabb, hogy szeresd és tiszteld önmagad, mert csak így járhatsz sikerrel!

Oroszlán: még ha úgy érzed is, hogy a szíved apró darabokra törik a fájdalomtól, semmi pénzért ki nem mutatnád ezt a volt partnered előtt! A barátaidnak és a hozzád közeli személyeknek viszont kisírod magad, és őszintén megosztod velük a bánatod. Harcias, törekvő természetednek köszönhetően, könnyen legyűröd magadban a fájdalmat, és új életet kezdesz, féltékennyé téve az exed, aki közben visszakapna téged.

Szűz: perfekcionista lévén, a szakítás nagyon megvisel. Felfoghatatlan számodra, hogyan következhetett ez be. Sokat gondolkodsz azon, ami történt, és minden irányból igyekszel kielemezni a problémát. Ez sok energiát emészt majd fel benned, viszont segít abban, hogy továbblépj, és hogy a jövőben ne kövesd el ugyanazokat a hibákat.

Mérleg: makacsul kapaszkodsz a kapcsolatodba, még akkor is, ha biztos jelek mutatnak rá, hogy vége lesz, vagy már tényleg le is zárult. Mi több, valóságos rögeszmévé válhat számodra a volt partnered, főként ha ő vetett véget a viszonynak. Nehezen felejted őt, de ha találsz valakit, aki kellőképpen leköti a figyelmed, hamar kész leszel egy újabb kezdetre.

Skorpió: nem tűröd el, hogy megalázzanak vagy átverjenek. Ezért, ha ilyen okokból ért véget a kapcsolatod, gondok nélkül lépsz túl rajta. Viszont ha nem érted igazán, miért távolodtatok el egymástól, miért is lett vége, hosszasan emészteni fog az ügy, és igencsak szenvedsz miatta. Megpróbálod menteni azt, ami menthető, de ha mégsem érsz el eredményt, nagyon megvisel az elválás.

Nyilas: szenvedéllyel szeretsz, és ha véget ér a kapcsolatod, éppoly szenvedéllyel györtődsz miatta. Mivel általában a körülötted lévők felé irányulsz, a bánatod sem habozod megosztani a környezeteddel, és annyiszor sírod ki magad valaki vállán, ahányszor esélyt kapsz rá. Igyekezz azonban nem örökké tartó balszerencseként kezelni a szakítást. Egy kudarc az életben nem jelenti azt, hogy a jövőbeli kapcsolataid is hasonlóan végződnek majd!

Bak: önfejűségednek köszönhetően, ha elhatározod, hogy túllépsz a szakításon, akkor könnyen meg is teszed. Erős vagy, és nem akarod, hogy a körülötted lévők sajnáljanak a fájdalmad miatt. Éppen ezért, megpróbálod egykettőre elfeledni a bánatod. Ez egy önmagaddal megvívott harc lesz, amelyet általában te szoktál megnyerni.

Vízöntő: minden balul végződő kapcsolat megviselt és kiborított. De csak azért, mert mindent igencsak a szívedre veszel. Még akkor is, ha sokat szenvedtél, ne veszítsd el a fejed, és főként ne a bizalmad a másik nem iránt! Nem szabad általánosítanod, hisz számodra is tartogat az élet örömet.

Halak: erősen megvisel egy tönkrement kapcsolat. Mert nagyon érzékeny vagy, telibe talál a fájdalom, és akár le is dönthet, ha nincs melletted egy olyan személy, aki tartja benned a lelket és támogat.

Hirdetés

You may also like