Home Egészség & életmód Így nyerd vissza melled feszességét és méretét csodaszerek és orvosi beavatkozás nélkül!

Így nyerd vissza melled feszességét és méretét csodaszerek és orvosi beavatkozás nélkül!

by Krisztina

Nem mindenki szeretne extra zsírtömeget halmozni magára annak érdekében, hogy 1-2 mérettel nagyobb mellekre tegyen szert. És ez természetesen érthető is. Azonban, ha hízás által nőnek a melleink, akkor nagyon nehéz megszabadulni csak a többi testtájékon felhalmozódott zsírtól.

Szerencsére létezik olyan természetes megoldás, mely segítségével könnyen orvosolhatjuk a problémát. Annak érdekében, hogy mellizmaink nagyobbak, és feszesebbek legyenek, végezzünk rendszeresen fekvőtámaszokat, vagy súlyzózzunk. Az alábbi gyakorlat nagyon egyszerű, és mindössze néhány perce lesz szükségünk az elvégzéséhez.

Állítsuk az edzőpadot 60 fokos szögbe, feküdjünk rá, és fogjunk két egyforma nagyságú súlyzót. Pihentessük a combunkon őket, majd emeljük fel egyszerre mindkettőt mellmagasságba, úgy, hogy a tenyérrészünk a combunk felé nézzen. A két súly végét érintsük össze, majd engedjük le, és ezután újból ismételjük meg a gyakorlatot.

A következő tippek szintén segítségünkre lehetnek:

-a mellmasszázs által serkentjük a keringést, és a tápanyagok felszívódását is. Így könnyebben beindulhat a mellek növekedése. Végezzünk naponta mellmasszázst.
-győződjünk meg róla, hogy megfelelő méretű melltartót viselünk. Ha túl kicsi a melltartó, akkor összenyomja a melleinket.
A görögszéna magja serkenti a prolaktin termelődést, és ösztönzi a mellek növekedését.
Az édeskömény nagyon sok flavonoidot tartalmaz, ezért serkenti a mellek növekedését.
A fűszerpálma szabályozza a tesztoszteron termelődést. A túl sok tesztoszteron a szervezetben megakadályozza a mellek megfelelő növekedését.

Hirdetés

You may also like