Home Divat Hihetetlen! Így köthetsz divatos sálat kötőtű nélkül, 30 perc alatt, puszta kézzel! (videó)

Hihetetlen! Így köthetsz divatos sálat kötőtű nélkül, 30 perc alatt, puszta kézzel! (videó)

by Krisztina

Ennek a trükknek az ellesése mindig aktuális lehet, mert akár már nyáron megtanulhatjuk miként lehetünk divatosak és ötletesek télen.

Vásárolj egy általad választott színű fonalat, majd nézd meg az alábbi videót és láss neki minél hamarabb a sálkötés megtanulásának.

Nincs szükséged kötőtűre és nagyobb kézügyességre, te magad is meglepődsz majd azon, hogy milyen egyszerű az egész!

1. Fogjuk duplán a fonalat, majd mérjünk ki belőle négy egyforma részt, melynek összhossza 3 méter legyen.
2. Kössünk a jobb kezünkre egy nagy hurkot.
3. Majd a videón bemutatott technika szerint – sokkal egyszerűbb, ha nyomon követjük a videót – a saját jobb karunkra készítsünk 12 szemből álló hurkot. Amikor a fonalat választjuk ki, figyeljünk rá, hogy ne legyen túl vékony és merev, hogy könnyedén tudjunk dolgozni vele, és így a végeredmény is sokkal kellemesebb lesz.
4. A jobb kezünkkel fogjuk meg a fonalat, a bal kezünkkel pedig húzzuk rá az első szemet. Így készíthetjük el az úk hurkot.
5. A jobb kezünkkel tartott új hurokba dugjuk bele a bal kezünket, és igazítsuk a csuklónkra, hogy olyan szoros legyen, mint az előbbi sorban levők. Ezt ismételjük, míg el nem fogy a jobb kezünkön levő összes szem. Ezzel növeljük a sorok számát, míg el nem érjük a megfelelő hosszúságú sálat.

A technika első elolvasásra nagyon bonyolultnak tűnhet, éppen ezért ajánlott a jól áttekinthető videót nyomon követni.

Íme a videó:

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .