Home Ezotéria Hétvégi horoszkóp – A Halak furcsa helyzetbe kerülnek, A Rákok ismerkedni fognak, a Bika megtalálja a nagy Ő-t!

Hétvégi horoszkóp – A Halak furcsa helyzetbe kerülnek, A Rákok ismerkedni fognak, a Bika megtalálja a nagy Ő-t!

by Krisztina

Március 3. és 4.-e egy igazán izgalmas hétvégének ígérkezik, szinte bármi megtörténhet ez alatt a két nap alatt, érdemes tehát résen lenni mindenkinek és nyitott szemmel járni!

Kos

Kedvet kaptál az olvasáshoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi képességeid bővítéséhez? Továbbképzéshez, egy könnyed tanfolyamhoz, fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, ez által pedig új kapukat megnyitva ismeretlen lehetőségeket felkutatni? Nagyszerű időpontot választasz, ha ezen a hétvégén döntesz erről, hisz most mindent kétszer gyorsabban vagy képes befogadni, értelmezni, és hasznot csiholni belőle, mint máskor. Bármit tanulj, az hamar megtérül számodra.

Bika

Az égi konstellációk kizárólag jó lehetőségekkel kecsegtetnek, úgyhogy mindent bele, tégy valami olyat, ami kiemel a tömegből, és akár elismertséget is hozhat számodra. Ha még keresed a nagy Ő-t, akkor most végre meghódíthatod kiszemeltedet – különösebb erőlködés nélkül tudsz a közelébe férkőzni, és megmutatni bájaidat. A sors most megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, tedd meg bátran! Ha viszont már elkötelezted magad, találj ki új praktikákat a kapcsolat energetizálásához.

Ikrek

Egész heti kitartó és szorgalmas munkád, a hozzá kapcsolódó elszántsággal meghozta eredményét – ezért a hétvégédet teljes szabadságban töltheted, mindenféle kötelezettség nélkül. Pénzügyekkel összefüggésben is érkezhet valamilyen jó hír, az égiek pozitív változásokat jeleznek, ha lényeges elhatározáson töröd a fejed, most fontos döntésre jutsz. A hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz magadnak! Költekezz bátran, de ne korlátlanul!

Rák

Gyümölcsöző, több szempontból is hasznos emberi kapcsolatok építésére alkalmas ez a hétvége. Ismerkedj, keresd a módját annak, hogy idegenekkel trécselhess, hallgasd meg gondolataikat, s te is oszd meg velük bátran a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most szöknek szárba, mindenképpen alátámaszthatják és elősegítik hosszú távú karrierterveidet, sőt, összefüggésbe kerülnek mindenféle egyéb álmaiddal is! Ne pihenj túl sokat, inkább cselekedj, haladj célod felé lépésről lépésre, és ne hagyd, hogy apró gátak elvegyék a kedved bármitől.

Oroszlán

A hétvége eseménysorozata elkerülhetetlenül új dolgokat vonz az életedbe, ugyanakkor nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogod ezeket látni vagy érezni elsőre. Ám ha megpróbálsz reális maradni, és több oldalról megközelíteni a dolgokat, hamar rá fogsz jönni, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikeredet, szellemi fejlődésedet támogatja. A sors mindig jó irányba sodor téged! Vasárnap összefutsz egy régi kedves ismerőssel, aki egy jó ötlettel, praktikus tanáccsal komoly lendületet adhat munka terén.

Szűz

Ezen a hétvégén sok érdekes – alkalmanként akár fura, életidegen – szituációba is kerülhetsz, pedig nem keresed a bajt tudatosan, sőt, inkább kerülnéd a galibákat, összetűzéseket másokkal. Mégis úgy alakítja Mars a dolgokat, hogy akár egy kis hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz, be akarod bizonyítani, hogy ki az úr a háznál vagy a baráti társaságban. Emellett valamilyen új feladat kerül a felszínre, egy olyan végcéllal, melynek nehéz ellenállni. Az ismeretlen felé egyre nagyobb lesz a vonzódásod vasárnapra, és már előkészületeket is teszel a mihamarabbi kezdéshez.

Mérleg

Ezen a hétvégén minden lépésedet és cselekedetedet a szerencse kíséri, még a családod vagy a barátok is nagyon megértőnek bizonyulnak, sokan pedig egyenesen lenyűgözve hallgatják nagyszerű gondolataidat, praktikus ötleteidet, és kérik tanácsaidat. Minden a legjobb úton halad új céljaid felé, akadályoknak most nyomuk sincsen! Oszd meg eredményeidet azokkal, akik eljuttattak idáig, hisz ők is részesei voltak a sikernek. Vasárnap keresd a módját annak, hogy megmutasd szeretteidnek, milyen fontosak neked.

Skorpió

Ezen a hétvégén szűnni nem akaró energikusság jellemez, régen láthatott ilyen jókedvűnek a környezeted, tettrekész vagy, keresed a kihívásokat, és mindenképpen elvágyódsz otthonról. Érdemes elcsábítani a családot, vagy meghívni a barátokat egy kis fürdőzésre, aztán társasjátékra vagy közös sütögetésre is, biztosan minden jól alakul, az esetleges régi viták is végre rendezhetők békésen! Két igazán vidám napra számíthatsz, de mindenképpen neked kell kezdeményezned, programötletekkel előállnod.

Nyilas

Ezen a hétvégén elemedben leszel, jó a hangulatod, és mindennek tudsz majd örülni. Olyannyira, hogy elegendő lehet egy újfajta csokoládé vagy egy érdekes irodalom, s máris egészen más színben láthatod a világot, jobb kedvre derülsz, öröm lesz a társaságodban lenni! Vasárnap reggel viszont valami botorságon felhúzhatod magad, de ami a legfontosabb, hogy ne a közvetlen környezeteden vezesd le a haragodat – még akkor se, ha részük volt benne. Keress gyorsan olyan programokat, melyeket képes vagy élvezni, így ismét felhőtlen lehet a hangulatod.

Bak

Ezt a hétvégét – a várakozásokat is felülmúlva – harmonikus hangulat jellemzi, mindkét nap igen kellemes érzések lesznek benned, bármibe fogsz, azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni. Tudod jól, hogy hálás lehetsz a sorsnak, mert minden a helyére került, ráadásul egy minden szempontból hozzád illő embert sodorhat most utadba az élet! Az teljesen mindegy, hogy milyen szerepet tölt be majd mindennapjaidban, a lényeg, hogy olyan dolgokat és érzéseket kapsz tőle, melyekért érdemes élni!

Vízöntő

A sok rutin és túlzott egyhangúság eléggé elvette a kedved hétközben, úgyhogy a szabadnapokon máshová koncentráld az erődet, ideje a változásoknak. Csakis előre törekedj, a hátrálást felejtsd el! Érdekes lehet akár egy tánctanfolyam, vagy egy hétvégi gyorstalpaló tanfolyam is – a témakör, a helyszín teljesen mindegy! Kedvesed, vagy akár a szüleid is örülni fognak annak, ha energetizálod magadat és gondolataidat, s nem utolsósorban besegítesz nekik valamilyen feladat megoldásában.

Halak

Meglepő, fura, vagy épp banális élethelyzetekbe kerülhetsz ezen a hétvégén, de élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra fogják értékelni, érdemes időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr segít abban, hogy megtaláld az összhangot másokkal, ez pedig garantáltan komoly és gyors fejlődést hozhat számodra!

Hirdetés

You may also like