Home Ezotéria Hétvégi horoszkóp február 1.-2.- A hónap első két napja nem várt fordulatot hozhat!

Hétvégi horoszkóp február 1.-2.- A hónap első két napja nem várt fordulatot hozhat!

by Krisztina

A Kosok, a Vízöntők és a Halak fizikai és lelki tisztogatásra készülhetnek. A Bikák, az Oroszlánok és a Nyilasok kevésbé harmonikusan töltik ezt a két napot. Az Ikreknek és a Mérlegeknek viszont okuk sem lehet majd panaszra.

Lássuk, hogy melyik csillagjegyre mi vár az elkövetkező hétvégén.

Kos

Ez a hétvége a tisztogatás, lomtalanítás és rendrakás jegyében fog telni. Nem csak fizikai, de lelki értelemben is. Szombaton a környezetedet fogod letisztultabbá és kellemesebbé varázsolni, ami a kozmikus segítségnek köszönhetően nem is lesz nehéz. Másnap a kapcsolataidat gondolod át és lépéseket teszel annak érdekében, hogy a viharos vizeket lecsöndesítsd. Ha nem is oldasz meg egy konfliktust, legalább lehetőséget adsz rá.

Bika

Alapvetően nem szoktad könnyen felhúzni magad, viszont most hétvégén valahogy nem fogsz tudni uralkodni az indulataidon. Egy elintézendő dolgoddal nem terv szerint haladsz, amire valaki fel fogja hívni a figyelmedet. Hiába jó szándék hajtja az illetőt, te rossz néven veszed és kikelsz magadból. Próbáld meg tiszta fejjel, személyeskedés nélkül venni az üzenetet és megelőzheted a bosszúságot.

Ikrek

Végre egy igazán pozitív hétvége érkezik az életedbe. Se munka, se stressz, csakis önfeledt pihenés. Az adandó lehetőségekre próbálj meg minél többször igent mondani, a nemet pedig csak egetverően szükséges helyzetekben használd. Egy rég látott ismerős bukkanhat fel az életedben és nem csupán jelenléte, de a jó hír is fel fog dobni, amivel szolgál neked.

Rák

Meg kell hagyni, a mögötted álló hét még akkor sem fárasztott le, ha kifejezetten erőt próbáló volt. Majd kicsattansz és pozitív vagy, tele tettvággyal. Lehet, hogy a környezetedet, otthonodat fogod szépítgetni, vagy kimozdulsz valahová a barátokkal, pároddal. Bármit csak ne kelljen egy helyben ülnöd és nézned ki a fejedből. Ha ilyen pozitív vagy, akkor néhány elhalasztott telefon vagy feladat is eszedbe juthat.

Oroszlán

Valami érdekes érzés uralkodik el rajtad és még te magad sem tudod megmondani pontosan, hogy mi lehet az. Talán választ keresel valamilyen benned felmerült kérdésre? Lassíts le egy kicsit. Hétvége van és van rá időd. Nem kell egész nap meditálnod, de egy kis befelé fordulás, gondolkodás most jót tehet. Lehet, hogy a megoldás az orrod előtt van, csak túl vak vagy hozzá, hogy észrevedd. Ne csak nézz, láss is!

Szűz

Bár a hétvégédet nem úgy tervezted, hogy munkával és pénzszerzési lehetőségekkel foglalkozol, valaki mégis egy jövedelmező lehetőséggel áll eléd. Szerencsére a tökéletes, részletekbe menő megfigyelő és elemző képességednek hála rá fogsz tapintani arra, hol csúszhat el a dolog. Azonban gondold át jól, minden ilyen ajánlatot jó okkal utasítasz vissza, vagy csak félsz rizikót vállalni? Ha az utóbbi, akkor lehet, hogy többet buksz, mint kellene.

Mérleg

A megtestesült nyugalom és béke fog átjárni ezen a hétvégén. Minden összejön, amit tervezel, mindenki jól érzi magát és pozitivizmusodat másokra is ráragasztod. Ha vasárnap mégis vita kerekedne a környezetedben, családod körében, azt is tökéletesen fogod tudni kezelni, meg sem fog hatni. Ha higgadt maradsz, ez mindig sikerül. Talán tanítanod kellene rá másokat is.

Skorpió

Eléggé leterhelő volt a mögötted álló hét és most az lenne a legjobb számodra, ha hagynád pihenni a testedet és az elmédet is. Természetesen a régóta lefixált programokon jelenj meg, de ne maradj sokáig. A lényeges részeket élvezd ki, beszélgess, aztán térj haza időben és aludj egy jó nagyot. Helyetted senki nem pihenhet. Több új emberrel is megismerkedhetsz, kedvező kapcsolatokra tehetsz szert, és ha egyedülálló vagy, akár egy ideális fél az utadba kerülhet.

Nyilas

Ez egy viszonylag harcos hétvégének ígérkezik. Több vita is kirobban a környezetedben, amelyeket most meglepő módon senki nem lesz képes csitítani, sőt mindenki, mintha süket lenne, csak a saját igazát lesz hajlandó ismételgetni. Mivel így nem telhet el egy egész hétvége, ezért jó lesz, ha te legalább képes leszel összeszedett maradni. Intelligensen, diplomatikusan, de mégis határozottan lépj fel és teremts rendet. Neked menni fog.

Bak

Talán úgy tervezted, hogy ez a két nap a nyugalom és pihenés jegyében fog telni, de készülj fel a szöges ellentétére. Több meghívásban is részed lesz és az egyetlen dolgod csak az, hogy bölcsen tudj dönteni közöttük. Ne akarj senkinek kedvezni, csakis magadnak. Melyik program a szimpatikus, melyik társaság az élvezetesebb? Szórakozz egy jót és vigyél magaddal párt vagy barátot, hogy közös élményeket is szerezzetek egy kalap alatt.

Vízöntő

A hétvége első napja különféle személyes ügyek megoldásával és az otthonod rendezgetésével fog telni. Ha tetszik, ha nem, ezt most végre le kell tudni, nem halogathatod tovább. Hidd el, neked is jobban fog utána esni a pihenés. Ha van elintézetlen konfliktusod, arra is szánj időt. Vasárnap viszont lazulj el, ne csinálj semmit, csak élvezd a láblógatást, mert kétségtelenül rád fér.

Halak

Ez a hétvége a teljes megnyugvásról és ellazulásról kell, hogy szóljon. Zárd ki a világ zaját, a pörgést és a stresszforrásokat. Ne menj olyan helyekre, ahol túl nagy a tömeg és össze kell zsúfolódni másokkal, ahol sok a sárlódási lehetőség. Inkább menj el túrázni egyet valami csendes helyre, de az is elég, ha csak otthon maradsz. Egy kis sport sem árt, de ne feledd, nem csak a tested, a lelked is vágyik gondoskodásra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Hirdetés

You may also like