Home Ezotéria Heti horoszkóp november 6-12. – A nagy meglepetések hete lesz ez!

Heti horoszkóp november 6-12. – A nagy meglepetések hete lesz ez!

by Judith

Kos Heti Horoszkóp

Azt veszed észre, hogy több kompromisszumra vagy képes, mint általában, hogy az embereket boldoggá tedd a környezetedben. Még inkább meglepő, hogy ez a lépés egyáltalán nem tűnik rossznak. Ha megpróbálsz nem görcsösen helyesen cselekedni minden alkalommal, könnyebben fognak menni a dolgaid – ez egy lecke számodra, amelyre figyelned kell a hét első részében. A hét második felében komoly változtatásra szánod el magad. Függetlenül attól, hogy valami külső (végre kipróbálod a rózsaszín csíkokat a hajadba) vagy belső (talán itt az ideje, hogy visszatérj az iskolapadba) dologról van e szó, érdemes kielégítened a kíváncsiságodat.

Bika Heti Horoszkóp

Ha egyedül vagy, akkor ez egy kedvező időszak arra, hogy találkozz valakivel. Izzítsd be a társkereső alkalmazásodat! Foglalt vagy? Jó irányt vesz majd a kapcsolatod. Lehet, hogy könnyebben tudsz majd beszélni a keményebb dolgokról vagy az időbeosztásod úgy alakul majd, hogy több időt tudtok együtt lenni. A társasági életed is könnyeddé válik, de figyeljen a szövegrészre: Néhány nagyobb változás fog történni; maradjon résen és nézd meg, hová vezetnek.

Ikrek Heti Horoszkóp

Megállíthatatlan vagy a flörtben, és ez is nagyszerű alkalom arra, hogy megkérd a barátaidat, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes párt, ha egyedül vagy. Foglalt vagy? Arra vársz, hogy a kommunikáció zökkenőmentes legyen. Nagy hangsúlyt fektetsz az életmódra, és ez egy nagyszerű hét arra, hogy jó szokásokat alakíts ki. De megy olyan egyszerűen. Alakítsd úgy a beosztásodat, hogy elég időd és energiád maradjon a cél elérésére.

Rák Heti Horoszkóp

Keményen dolgozol az életed minden területén, és ezen a héten ideje egy kis szünetet tartani, és valóban élvezni azokat a dolgokat, amiket szeretsz az életedben. Ebéd egy baráttal? Egy pohár bor hétköznap este? Egy nagy sorozatnézés? Bármi is legyen az, segít, hogy lazítson a nyomáson. Mikor volt az utolsó alkalom, amikor valamit tettél a kapcsolatodért? Lehet, egy szállodában töltött éjszaka lehet pontosan az, amire szükséged van ahhoz, hogy a kapcsolatodat ugyanaz a régi és rendkívüli legyen.

Oroszlán Heti Horoszkóp

Az elmúlt néhány hónapban volt néhány komoly családi problémád, de ezek hét elején teljesen elülnek. Javasoljuk, hogy tervezz néhány ünnep előtti összejövetelt. Szereted a reflektorfényt, és egy buli lehet pontosan az, amire szükséged van ahhoz, hogy visszaadja az önbizalmadat. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Az emberek hozzák az italokat és harapnivalókat, te biztosítod a zenét és a helyet. Minél inkább visszaveszel a munkahelyi güriből, annál könnyebben áramlanak majd a jó ötletek!

Szűz Heti Horoszkóp

A kapcsolatpités ezen a héten a középpontban áll, mivel a Vénusz arra ösztönöz, hogy beszélj az emberekkel és ápold a személyes kapcsolatokat. A hét előrehaladtával előfordulhat, hogy bizonyos interakciók különösen intenzívekké válnak. Ha szingli vagy félreérthető jeleket fogadsz valakitől, aki feltételezetten, csak egy barát. Minden világosabb lesz a következő héten, egyelőre csak élvezd a pillangókat. És ha bármilyen otthoni problémád van, tedd rendbe az ünnepek előtt, ne késleltesd.

Mérleg Heti Horoszkóp

Szereted a luxust, de ehhez az anyagi háttérre is szükséged van. Míg a saját karácsonyi kívánságlistád önmagadnak akár egy kilométer hosszú is lehet, inkább kezdj el bevásárolni másoknak, ez segíthet megelőzni az ünnep előtti pánikot decemberben, és biztosíthat abban, hogy az ünnep olyan legyen, amilyet megengedhetsz magadnak. Hagyd, hogy a pénzed dolgozzon érted! A bőség törvényességének ismerete nagyon fontos lehet az elkövetkező hétben.

Skorpió Heti Horoszkóp

Ez a hét csodálatos lesz! Végre túl vagy azon, hogy amiatt rágódj, amit tettél (bevallod, te csináltad!), és most már sokkal szabadabban élvezed az életet és mindazt, ami ezután az utadba jön. Hihetetlenül ellenállhatatlan leszel ezen a héten, az emberek pedig szeretnek a társaságodban lenni, szóval élvezd a reflektorfényt. Ugyanakkor ezek a kapcsolatok hasznosak lehetnek abban, hogy megszerezd, amire igazán vágysz. Nem használod ki az embereket, ez kapcsolati háló, és mindaddig, amíg mindenki ugyanazon az oldalon áll, mindenki boldog.

Nyilas Heti Horoszkóp

Nagy hangsúlyt kap a héten spirituális szektor, és úgy érzed, mintha a tudatalattid egyfolytában dolgozna. Hallgass rá! Ahogy közeledik a születésnapod, nagy összegzést készítesz arról, amit el szeretnél érni az elkövetkező évben. Ezen a héten néhány lehetőség jön az utadba, mind a magán-, mind szakmai életedben, ne bonyolódj bele semmibe ezen a héten. A dolgok elhúzódhatnak. Ne aggódj miatta. Szükséged van némi időre, és ha a helyzet megfelelő lesz, akkor minden megoldódik!

Bak Heti Horoszkóp

A naptárad teljesen megtelik, de te csak haladj az áramlással. Ami a kapcsolatokat illeti, híres vagy a válogatósságodról-még azokkal kapcsolatban is, akiket barátaidnak választasz. De ezen a héten a csillagok hozhatnak valakit az életedbe, aki úgy tűnik, hogy nem igazán passzol bele. Azonban lehetséges, hogy ez a személy lehet pont az, aki hiányzott az életedből.

Vízöntő heti horoszkóp

Intenzív versenyre számíthatsz ezen a héten. Ahelyett, hogy a helyzetet halálos küzdelemként kezelnéd, állítsd magad mellé az embereket, akár még az ellenségeidet is és legyetek szövetségesek. Sokkal többet tudtok elérni együtt, mint valaha is egyedül.

Halak Heti Horoszkóp

A bevételei nagyon kedvezően alakulnak, emelkedő tendenciát mutatnak ettől a héttől kezdve. Ez a jövedelemnövekedés azonban nagyobb munkaterheléssel járhat, emellett pedig utazási kedvet is érzel. Mindkettőt megteheted – keményen dolgozhatsz és utazhatsz – de nagyon világosan kell látnod, hogy mit akarsz pontosan. Készíts egy kívánságlistát és gondolkodj azon, hogy milyen lesz az új éved, mivel a következő heteid előrevetítik majd, hogyan fog festeni a 2018-as éved.

Hirdetés

You may also like