Home Ezotéria Heti horoszkóp november 20-26-ig! Szerencsés fordulatra számíthatunk ezen a héten!

Heti horoszkóp november 20-26-ig! Szerencsés fordulatra számíthatunk ezen a héten!

by Judith

Kos heti horoszkóp

A Vénusz-Jupiter összehangolódás szép fényt vet a kapcsolataidra. Egyedülálló vagy? Ott fogsz rátalálni a lángra, ahol a legkevésbé számítanál rá, és egy egyszerű, erőfeszítés nélküli flört fog randevút eredményezni. Foglalt vagy? Ügyeljen arra, hogy a naptáradban a partneredre is hagyj időt, a ráfordított idő mennyisége a kapcsolat minőségének javulásához vezet. A héten az éteri Neptunusz figyelmeztet, hogy ne vállalj kötelezettséget (különösen a munkahelyen). A szerződések kötésének és ígéretek tételének jövő héten több értelme lesz. Ez a hétvége különösen ingatag; vedd a dolgokat könnyedén!

Bika heti horoszkóp

Készen állsz arra, hogy végül elkötelezd magad az edzéstervvel kapcsolatban? Ez lesz az a hét. De csak lassan és biztosan, Bika! Minél realisztikusabbak a terveid, annál gyorsabban érheted el céljaidat. A kapcsolatok fontos szerepet kapnak ezen a héten, és úgy tűnik, hogy minden úgy megy, ahogyan azt szeretnéd. Ezen a hétvégén nagy kérdés merülhet fel közted és partnered között, vagy akár közted és újdonsült párod között. Az, hogy ezt a konfliktust hogyan sikerül kezelni, sokat mond a kapcsolatotokról.

Ikrek heti horoszkóp

A élénk Mars fokozza a társsági életed, és ez szuper hét lesz ahhoz, hogy randizz, bulit szervezz, vagy csak mozdulj ki valahová este,#egyszerélünk alapon. A szemérmes Vénusz és az ambiciózus Jupiter állása szerint most a lehetőségek akkor bukkannak fel, amikor a legkevésbé számítasz rájuk, mindaddig, amíg te is kimozdulsz. Ne agyald túl a dolgokat. Támaszkodjon intuícióidra, és nézd meg, hová vezet.

Rák heti horoszkóp

A hét kezdete nagyszerű minden területen. A munka, a társági élet zajlik, és úgy érzed, hogy a kemény munka, amit egész évben nyújtottál, végre kifizetődik. Ez így is van! Ne várjon, arra, hogy rosszabbra forduljon a helyzet, csak élvezd azt, ami van. Nagyon empatikusnak érzi magát, különösen csütörtökön, amikor szinte médiumi szinten érzel rá másokra, amikor az hangulataikról, vágyaikról és óhajaikról van szó. Ez a lelki képesség mindig is benned volt, most az ideje, hogy igazán bízz ebben az erőben.

Oroszlán heti horoszkóp

Az ünnepek és egy összejövetel megszervezése körül forognak a gondolataid. Az elkövetkezendő hét minden vonatkozása miatt túl stresszesnek érzed magad, de szerezni egy megbízottat, csakúgy, mint hagyni a dolgokat kibontakozni, kulcsfontosságú ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Hajlamos leszel elmélázni ér álmodozni a hét történéseiről, de emiatt ne bosszankodj. Ez a sok álmodozás és vizualizálás segíteni fog, hogy az ünnepi összejövetel a terv szerint menjen.

Szűz heti horoszkóp

A hét kezdete számos társasági meghívással és munkalehetőséggel kecsegtet, ahol módod nyílik majd hallatnia nevet. Ez szuper! De légy figyelmes, mert nem minden lehet az, aminek látszik. Ne ragadtasd el magad, és ami a legfontosabb, ne költsd el a nem lévő pénzedet előre. A hétvége előtérbe hozhatja a pénzügyi gondokat, de a jó hír, hogy a szombati újhold megadja neked a lehetőséget, hogy új és egyben jó fordulatot vegyenek a pénzügyi szokásaid.

Mérleg heti horoszkóp

Mindig  a nagylelkűség vezérel, de vigyázz a hét kezdetén, amikor nagylelkű szándék vezetne, nehogy túlköltekezz. Ahogy készül a szabadságodra a jövő héten, győződjön meg róla, hogy duplán és triplán ellenőrizd részleteket. Hibák fordulhatnak elő, mint összekevert utazási tervek, kettős foglalási események, szóval légy biztos, hogy minden rendben van e és így egy simább hétnek nézhetsz elébe. Ezen a hétvégén felmerülhetnek konfliktusok. Ne vessz el a kisebb részletekben, hanem maradj a fontosabb fő kérdéseknél, amikor a megbeszélésre kerül a sor.

Skorpió heti horoszkóp

A hét elején nagyon elemedben leszel, és társasági meghívásokat is kapsz. Élvezd őket! A derűs Jupiter empátiát kölcsönöz, és azon találhatod magad, hogy egy jótékonysági projekthez vagy eseményhez csatlakozol. Mint mindig, figyelj az intuíciódra, és ha a dolgok  mégsem úgy működnének, ahogyan szerinted kellene, találj rá lehetőséget, hogy az elképzeléseidhez legjobban illeszkedjen. Az újhold a jegyedben lesz szombaton, így nagyszerű nap arra, hogy kitűzz egy célt és el is érd azt.

Nyilas heti horoszkóp

A hét elején adakozó kedvűnek érzed magad, de vigyázz! Bár a szándékaid jók, mások talán nem azok és megvezethetnek. Vizsgáld meg jól a dolgokat, mielőtt elköteleznéd magad. Ahogy a születésnapod közeledik, mélyre ásol és elengeded a múltat, hogy a jövő felé haladhass. Ez kemény munka. Talán úgy érzed, nem csinálsz semmit és nem haladsz sehová, de hidd el, hogy igen, és a kemény munkád most megalapozza a elkövetkező dicsőséges hónapot.

Bak heti horoszkóp

A könnyelmű Vénusz és a lenyűgöző Jupiter a szociális szektorban találkozik, és miközben inkább óvatos lennél, ezt mind eldobod azért, hogy élvezhesd az ünnepi időszak minden pillanatát. Élvezd hát! Tudod, keményen dolgoztál egész évben, és most itt az ideje, hogy élvezd. Ugyanakkor vigyázz a kapcsolataidra is, mert vihar közeleg a hétvégén, és a konfliktus jobban elszabadulhat fölötted, mint gondolnád. Őrizd meg a hidegvéred.

Vízöntő heti horoszkóp

Szerencséje a hét elején fog lángra kapni! Néhány lehetőség rád talál a hét elején. Természetesen a Neptun, ha összekavarja a dolgokat, bármi más lesz, csak egyszerű nem. Ügyelj arra, hogy duplán és triplán ellenőrizd, mielőtt belemész egy szerződésbe. Ne feledd: ha egy lehetőség valóban téged akar, akkor pár napnyi gondolkodási idő, nem fogja meghiúsítani a dolgokat. Érezd, úgy, hogy a te kezedben a gyeplő. Úgy érzed, visszatart valami? Ideje elengedni azokat a dolgokat, amelyek a múlthoz láncolnak. Tudod, hogy mik azok.

Halak heti horoszkóp

Romantika van a levegőben van, és erről álmodozol, függetlenül attól, hogy foglalt vagy vagy sem. Gondold meg, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy a napi rutinból kilépj; egy éjszaka egy hotelben a partnereddel, még akkor is, ha ugyanabban a városban, felpezsdíti a kapcsolatotokat. Egyedülálló vagy? Egy új helyszín felfedezése pontosan azt hozhatja számodra, akire szükséged van az életedbe. A hétvégén konfliktusok merülnek fel; próbálj meg a másik helyzetébe belegondolni, legalábbis egy kicsit, hogy együttérzően tudj viselkedni.

Hirdetés

You may also like