Home Ezotéria Heti horoszkóp február 10.-16.- Mérlegek, Kosok, Ikrek, Halak,Rákok, Bikák, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők, Skorpiók ez most nektek is szól!

Heti horoszkóp február 10.-16.- Mérlegek, Kosok, Ikrek, Halak,Rákok, Bikák, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők, Skorpiók ez most nektek is szól!

by Krisztina

Ezen a héten fontos lesz, hogy számot vessünk azzal, mi az elsőszámú az életünkben, mi az, amivel napunk legnagyobb részét töltjük, mi az, amivel a kenyerünket megkeressük.

Képesek lennénk többre, jobbra? Min kell ehhez változtatnunk? Legyünk nyitottak a lehetőségeinkre és legyünk figyelmesek a tanácsokra. Ugyanakkor a kapcsolatainkat se hanyagoljuk.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz ez a hét.

Kos

Választás elé kell állnod a hét elején: nyitott leszel kipróbálni valami újat, vagy elutasítod a részvételi lehetőséget? Lehet, hogy nem leszel boldog egy adott helyzettől, de ha türelmesen vársz, akkor nem fogsz kikerülni belőle üres kézzel. Utazással és kommunikáció közben szerezhetsz ezen a héten a legnagyobb tapasztalatokat. Keresd a lehetőségeket arra, hogy kihasználhasd a képességeidet, de titkokat ne adj ki. Talán nem fogsz egyetérteni a hét végén a környezeteddel, de ha más esik jól, akkor azt tedd. Nem kell mindenre bólogatni.

Bika

Tölts némi időt magadra és az önfejlesztésre a hét elején. Tervezz változtatásokat a külsőddel kapcsolatban, ha szükségét látod és örvendeztesd meg a hozzád legközelebb álló személyt, aminek a lelki öröm lesz a legszebb jutalma. Oszd meg a gondolataidat és az érzelmeidet, ezzel előrelépést érhetsz el az életedben. Figyel nagyon, ha pénzügyekkel kapcsolatos tanácsokat adnak, vagy szerződésekkel kapcsolatban kell tárgyalnod. Valaki igyekezhet elsunnyogni az apróbetűs részt. Jöjj össze barátokkal, családtagokkal a hétvégén. Tervezz egy rövid túrát vagy valamilyen jó kis közös programot.

Ikrek

Ne hagyd, hogy valakinek a csábereje megbolondítson a hét elején. Ragaszkodj a mérsékelt életmódhoz és költekezéshez, még akkor is, ha valaki nagyon jó meggyőző erővel bír az ellenkezőjével kapcsolatban. Inkább tartsd számon a pénzed a költés helyett. Egy biztos beruházás megnyugtathat és a jövődet illetően is jó megoldás lehet. Próbálj meg a hét közepén valamit nem túlreagálni. Addig tartsd meg magadnak az ötleteidet és terveidet, amíg nincs minden egyben. Tanulj egy tapasztalatból a hét vége felé és döntsd el, hogy hogyan kezelj valakit, aki nem volt veled őszinte vagy fair.

Rák

Ne érezd kényszernek az azonnali döntéshozatalt, mások cselekedeteinek hatására sem. Játssz óvatosan, jobb lehetőségek is érkezhetnek az utadba hamarosan. Valaki a volt kollégáid közül olyan információhoz fog juttatni, amelynek birtokában képes leszel megváltoztatni a státuszodat, a reputációdat vagy a partnerkapcsolatodat. Romantikát írnak meg a csillagok. Légy óvatos és gyanakvó azzal kapcsolatban, amit mások akarnak mondani neked a hét közepe felé. Kérdezz és beszélj át minden fontosabb részletet, mielőtt belemennél olyasvalamibe, ami adósságba verhet. A hét végén érzelmek viharába kerülhetsz.

Oroszlán

Tedd magasra a lécet a hét elején és figyeld meg, hogy mit vagy képes kihozni magadból. Egy munkával kapcsolatos lehetőség fog felbukkanni a semmiből, tehát ne ücsörögj a hátsódon, ha éppen meg kellene csillogtatnod a képességeidet. Ne hagyd félbe egy határidős feladatodat, hanem járj a végére még a héten. Vegyél részt egy ügyben, amellyel másokon segíthetsz. Ezzel növeled a tudatosságodat, ugyanakkor mások elismerését is bezsebelhetd, még ha nem is ez a célod. Anyagi bevétel várható a hét vége felé.

Szűz

Számtalan változás fog végbemenni a környezetedben a hét elején, ez azonban nem jelenti azt, hogy neked is bele kell bonyolódnod. Mérlegeld az előnyöket és a hátrányokat és tedd azt, ami neked a legjobb. Oszd meg a véleményedet a környezeteddel és valami igazán értékes dolgot érhetsz el. Valaki fenyegetve és féltékenynek fogja érezni magát, ha látja, hogy mennyi időt töltesz a feladataiddal. Mielőtt érzelmi konfrontáció alakulna ki, tegyél kedves gesztusokat. Kerülj közelebb a hétvégén azokhoz, akiket kreatívnak és érdekesnek találsz és az ötletmagvak benned is kicsíráznak majd.

Mérleg

Otthoni vagy pénzügyi fronton valami fel fog húzni a hét elején. Ne cselekedj hirtelen, szedj össze minden fontos információt és okosan dönts a költekezéseiddel kapcsolatosan. Az idő neked dolgozik a hét közepén, szóval a módszeres megközelítéssel elkerülheted a disszonanciát. Beszélj valakivel, akiben megbízol. Olyan információval fog szolgálni, amely segít majd a minőségi választásban. Egy rövid utazás vagy a kapcsolati hálód építése egy új lehetőséggel fog megajándékozni. Őrizd meg a nyugalmadat a hétvégén és segíts dűlőre jutni egy személyes probléma felett az egyik idősebb rokonnak vagy barátodnak.

Skorpió

Szerezz meg minden szükséges információt, mielőtt valami olyanra jelentkezel, amely problémákat okozhat neked az otthoni fronton. Jobb, ha időt szentelsz a párkapcsolatodnak, ha szeretnéd, hogy továbbra is működőképes legyen köztetek a dolog. Otthoni fejlesztések közelebb hozhatnak egy személyhez, akit szeretsz. Határozz meg egy költekezési limitet magadnak. Az a legjobb, ha nem bocsátkozol adósságokba.

Nyilas

Adj bele 100%-ot abba, amivel foglalkozol a hét elején és érezd jól magad közben. Szocializálódj, vállalj be fizikai kihívásokat és próbálj ki valami újat, amellyel biztos esélyed lesz barátságokat, együttműködéseket kötni és terveket szövögetni. Gondolkozz el azon, hogy jelenleg mivel keresed a kenyered és mit kellene tenned ahhoz, hogy még jobban kiaknázhasd a képességeidet. Ha változást szeretnél elérni, akkor szerezd meg azt a végzettséget, ami az adott célhoz szükséges. Egy lehetőség talán nem olyan kedvező, mint amennyire annak tűnik. Ellenőrizz minden részletet, mielőtt belemennél bármibe is.

Bak

Valaki, aki nagyon jó kommunikációs képességekkel rendelkezik, oldalba talál majd. Kérdőjelezz meg mindent, ami túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Ha valaki másnak az álmaiban elveszel, mi lesz a tiéddel? Érdemes az otthonoddal foglalkozni egy kicsit, különösen, ha vendégeket vársz a hétvégére. Ne keverd az érzelmeket és a munkát vagy az üzletet. A tapasztalatod egy bizonyos személlyel nagy lecke lesz a továbbjutásodhoz.

Vízöntő

Újra felveszed a kapcsolatot valakivel, akivel már régen nem beszéltél. Értékes információval fognak ellátni egy beruházással, munkával vagy valamilyen módszerrel kapcsolatban, amely segíti majd az előrejutásodat. Ne adj ki magadról minden személyes információt, különben sebezhető helyzetbe kerülhetsz. Némi probléma adódhat otthoni fronton, ha egy hozzád közel álló személy fontos információkat tart vissza. Légy lényegre törő és kérdőjelezz meg mindent, ami nem hangzik helyénvalónak. Használd a kreativitásodat és a képességeidet annak érdekében, hogy kicselezz valakit, aki ki akar golyózni a saját játékodból.

Halak

Kövesd az egyszerűség elvét és hűtsd le azokat a személyeket, akik túl sokat akarnak követelni tőled egyszerre. Az idődet és a ne a pénzedet ajánld fel annak az ügynek, amiben hiszel. Lehetőséged lesz meghálálni valakinek egy múltbéli szívességet, ami oda fog vezetni, hogy egy véget nem érő adok-kapok viszony alakul ki kettőtök között, amely végül nagyon is hasznosnak fog bizonyulni. Egy érzelmi ügy fog a felszínre bukkanni a hét második felében, amelynek alkalmával elég hangosan kimondod majd a véleményedet. Ne engedj a kísértésnek. Keresd a módját annak, hogyan tudnád fejleszteni a hozzád közel állókkal a kapcsolatodat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés

You may also like