Home Ezotéria Heti Horoszkóp (december 4.-10.) – Fontos változások várnak rád ezen a héten!

Heti Horoszkóp (december 4.-10.) – Fontos változások várnak rád ezen a héten!

by Krisztina

A december első teljes hete 2017 év végén fontos változásokat tartogat több csillagjegy számára is. Ha szeretnéd tudni mire számíthatsz a héten, most se hagyd ki heti horoszkópunkat, amiből minden kiderül!

 

KOS

Tüzességed példaértékű ezen a héten, amibe belekezdesz, azt végre is hajtod. Erőd és kitartásod meghozza életed legkülönfélébb területein azt az eredményt, amire régóta vágysz. Valami olyan dolgot sikerül most elérned, melyről sokat álmodoztál, és bizony meg is dolgoztál érte. Ezen cél elérésével a közeli és a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el, és ezt mások is el fogják ismerni! Rettentő kedvező konstelláció segít téged a héten, de egy siker után még ne lazíts, vágj bele más feladatok elvégzésébe is.

BIKA

Bikaként kivételesen ne legyél földhöz ragadt! Feledkezz meg a problémáidról, nemsokára itt a karácsony, inkább foglalkozz a családoddal! Félre a búbánatoskodással, hisz nem mennek rosszul a dolgok, igaz? Neked sem sikerülhet minden azonnal, amibe belekezdesz, és ez nem baj, egyszer fenn, egyszer lenn. Őrizd meg a hidegvéred, egy kudarc csupán azt jelenti, hogy elvesztettél egy kisebb csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút!

IKREK

Kedves Ikrek! Ideje felébredni az álmodozásból, most már tényleg nem teheted meg, hogy bedugod a fejed a homokba, hisz ettől még nem oldódik meg semmi! Nyiss a világ felé, mostanában sokszor magadba zárkóztál, de ennek véget kell vetni! Ez a viselkedés egyáltalán nem tett jót sem a hivatásodnak, tanulmányaidnak, sem a magánéletednek, de még a barátaiddal való kapcsolatodnak sem. Képes vagy arra, hogy újra elbűvöld az embereket, sőt, bárkit levehetsz a lábáról. Új ötleteidet bátran oszd meg környezeteddel, hisz nemcsak elismerésben lehet részed, hanem új lehetőségek nyílnak meg előtted.

RÁK

Ahogy egyre közeleg a karácsony, egyre többet fantáziálsz mindenféléről. A most következő napokban kissé álmodozó hangulatban leszel, többet kell noszogatni, mint máskor, hogy elvégezd a feladataidat. Érthető a karácsonyi hangulat miatt, hogy két lábbal a föld felett jársz, de vannak kötelezettségeid is. Ez egyébként részben az előző héten felgyűlt és ki nem pihent leterheltségednek az eredménye, éppen ezért nem ártana, ha időt szánnál egy kis pihenésre, különben az egészséged látja kárát.

OROSZLÁN

Vidáman kezdődik a hét, de épp ezért kicsit felületesebb leszel, így megeshet, hogy elfeledkezel valamiről, vagy halogatsz egy elvégzendő feladatot. Ráadásul még kapkodsz is, hisz rengeteg dolgot el kell még intézned karácsony előtt. Az idő azonban egyre sürget. Nem lenne baj, ha ez egy kevésbé fontos ügy lenne, ám most egy nagyon is jelentős dolgot hagyhatsz figyelmen kívül. Nyisd ki a szemed, gondold át a dolgaidat, figyelj oda mindenre ezekben a napokban, így elkerülhető minden gond, de ha nem neked jut előbb eszedbe, hanem valaki számon kéri rajtad, kellemetlen pillanatokban lehet részed.

SZŰZ

Szerdáig minden rendben megy életed különböző területein, de csütörtökön fordul a kocka, és nem éppen a legjobb irányba. Valaki a környezetedben kellemetlen pillanatokat okozhat neked meggondolatlanságával, figyelmetlenségével, akarnokságával. Nagy a valószínűsége, hogy jót akart neked, a terve azonban egyáltalán nem úgy sült el, ahogy szerette volna. Ugyanakkor ne vegye el a kedved semmi, hisz a kellemetlenségen túl tudod tenni magad egy-két nap alatt. Az is fontos, hogy ne haragudj meg az illetőre, hisz veled is előfordulhat, hogy másnak okozol kellemetlenséget, akaratodon kívül.

MÉRLEG

Sok érzelmi hullámvölgyet tartogat ez a hét, nehezen viseled majd a körülötted tobzódó ellentmondásokat. Azt fogod érezni, hogy sokan úgy bánnak veled ezeken a napokon, mintha még mindig gyerek volnál, pedig már régen nem vagy az. Függetlennek, szabadnak érzed magad, miért akarna bárki is terelgetni? Pontosan tudod, mi a jó és a rossz, tudsz különbséget tenni a dolgok között. Nem baj, ha kinyilvánítod a véleményed, csupán arra figyelj, hogy ne bánts meg vele senkit. Néha igenis jól jön tapasztaltabb személytől egy-egy bölcs tanács.

SKORPIÓ

Fantasztikusan érzed magad a bőrödben, nemcsak környezeted nézi ezt fura szemmel, hanem magad is csodálkozol azon, hogy ebben a leterhelt időszakban milyen könnyen veszed az akadályokat. Élvezed a zsivajt, a nyüzsgést, ami így karácsony felé közeledve mindenfelé körbevesz, s az ezzel együtt járó apró örömöket is képes vagy észrevenni, sőt értékelni is. A sok mosoly és jókedv elfeledteti a kisebb problémákat is. Persze nem árt, ha gondolataid nem kalandoznak el teljesen a munkádtól vagy a tanulástól, mert a karácsony még nem azt jelenti, hogy elfeledkezhetsz a kötelezettségeidről.

NYILAS

Fontos napok állnak előtted, érdemes lesz odafigyelned a történésekre. Érdekes változást és egyben nehézségeket hozhatnak a következő napok, csak legyen merszed belevágni a kínálkozó lehetőségbe, s elvenni azt, amit a sors kínál. Ne utasíts vissza semmit, amit karrierrel összefüggésben kínálnak neked. Nagy fordulat ideje lehet ez a hét, akár állásváltoztatás vagy költözés is szóba kerülhet. Ha szemet hunysz a lehetőség felett, sokáig nem adódik hasonló alkalmad arra, hogy ismét nagyot léphess előre, és utólag bánni fogod.

BAK

A karácsonyt megelőző elképesztő mennyiségű tenni- és intéznivalók mellett a most következő napok karriered, előrelépésed szempontjából is nagyon jelentősek lehetnek. Olyan feladat elvégzését kérhetik most tőled, melyet nem feltétlenül csak te tudsz elvégezni, de képes vagy arra, hogy tökéletesen végrehajtsd a dolgot. Tudd, hogy ezt nem felejtik el az érintettek, nagyon is látják, mit tettél, s hamarosan meg is kapod érte az elismerést! Légy kitartó, s ha tényleg fontos a fejlődés számodra, akkor vállalj több munkát, hisz nemcsak erkölcsi, hanem anyagi szempontból is érdemes küzdeni.

VÍZÖNTŐ

Igen, valóban jól érzed, az élet néha igazságtalannak tűnhet! Jótettedért cserébe most nem várhatsz köszönetet, hálát, sőt! Hiába is kérsz segítséget, támogatást valakitől, akit már többször kihúztál a slamasztikából, ő meglehetősen könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül mond nemet. Ezen a héten sajnos a saját károdon tapasztalhatod meg, hogy miért ne segíts úton-útfélen bárkinek. Egyedül kell boldogulnod, feladatokat megoldanod, rendezni a napi problémákat. Ne feledd, hogy képes vagy megcsinálni!

HALAK

Kiváló napok következnek, élvezd minden pillanatát ennek a hétnek, nem fogod megbánni semmilyen tettedet. Fel leszel dobva, lázban tart a karácsonyt megelőző hangulat! Ami a szíveden, az rendszerint a szádon, de ez most senkit nem riaszt el tőled, sőt, természetességeddel bárkit leveszel a lábáról. A hét közepe felé megeshet, hogy realitásérzéked nem igazán lesz a helyén, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók és álmodozások, melyek átmenetileg félrevezethetnek. Nem célszerű most befektetni vagy hosszú távra szóló döntéseket hozni!

Hirdetés

You may also like