Home Ezotéria Heti horoszkóp 11.27.- 12.03. – Készülj, az éved legizgalmasabb hete vár rád!

Heti horoszkóp 11.27.- 12.03. – Készülj, az éved legizgalmasabb hete vár rád!

by Krisztina

A héten átlépünk az év utolsó hónapjába, a decemberbe, ami bőven tartogat számunkra meglepetéseket. Ha szeretnéd tudni mire számíthatsz ezen a héten, nézd meg mit írnak neked a csillagok!

KOS (március 21. – április 20):

Kissé szétszórt lehet ezen a héten, hiszen nagyon sok mindent vállalt egyszerre magadra, és még ön sem látja a megoldásokat. Tegye rendbe a dolgokat, rendszerezze őket megfelelően, és meglátja, sokkal könnyebb lesz eleget tenni a kötelezettségeinek.

BIKA (április 21. – május 20) :

Mostanában kissé erőszakos a fellépése, ami nem túl szimpatikus mások szemében. Próbáljon meg kicsit lazítani, hiszen senki nem akarja elvenni öntől azt, amit eddig már sikerült elérnie. Jobban tenné, ha megpróbálná élvezni a sikereit, és nem aggódna azon, hogy ki is akar borsot törni az orra alá.

IKREK (május 21. – június 21) :

Ne hagyja, hogy más emberek hangulata befolyásolja az önét, hiszen nagyon jó kedvében indul neki ennek a hétnek. Ha véleményt kell mondania valamiről, akkor legyen határozott, és lehetőleg ne nagyon mutassa ki azt, ha bizonytalan.

RÁK (június 22. – július 22) :

Mostanában sokkal többet dolgozik, mint amennyit szükséges lenne, de élvezettel veti bele magát a feladatokba. Mivel a környezete is látja önön, hogy mindent megtesz a fejlődés érdekében, ezért a felettesei sem hagyják majd ezt szó nélkül.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) :

Mivel egy nagyon kreatív időszakban van, folyamatosan hajtja önt a tenni akarás. Azonban nem ártana tisztában lennie azzal, hogy nem kell mindent magára vállalnia, hiszen önnek is végesek az energiatartalékai. Ezen a héten próbáljon meg többet pihenni.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) :

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban igyekezett minél jobb teljesítményt nyújtani, ezen a héten valamiért sokkal visszafogottabbnak és fáradékonyabbnak érezheti magát. Szerencsére van segítsége, ezért ha kell, forduljon bizalommal a társaihoz.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) :

Ezen a héten a munkahelyén kisebb problémákat kell megoldania, de szerencsére nem okoznak nagy fejtörést önnek. Mivel a felettesei látják önön, hogy motivált, ezért biztos lehet abban, hogy a jövőben is önre bízzák majd a komolyabb feladatokat.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) :

Egy nagyon kellemes és nyugodt hétre számíthat, és az események is haladnak majd a maguk útján. Az újdonságoknak azonban érdemes előkészíteni a terepet, fordítson hát sokkal nagyobb figyelmet a tervezgetésre, ráadásul a kreativitása sem fogja cserbenhagyni.

NYILAS (november 23. – december 21) :

Nagyon sok befejezetlen dologgal kell foglalkoznia ezen a héten, de az idő önnek dolgozik, és ha nem hagyja figyelmen kívül mások igényeit sem, akkor minden küldetése sikeresen végződhet. A munkahelyen felgyülemlett feszültségeket ne a családtagjain vezesse le.

BAK (december 22. – január 20) :

Ezen a héten komoly feladatokat bízhatnak önre a munkahelyén, ami nagyon sokban befolyásolja a továbbiakat. Kénytelen lesz megfelelni a magas követelményeknek, de ha ez megvan, akkor remek lehetőségek nyílhatnak meg ön előtt.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) :

Ne vállaljon el ezen a héten olyan feladatokat, amelyek meghaladják a képességeit, mert nem fogja tudni teljesíteni azokat. Inkább foglalkozzon többet az otthoni dolgaival, és most igazán megérdemel is egy kis kényeztetést, ne tagadja hát meg magától a kellemes dolgokat.

HALAK (február 21.- március 20) :

Ezen a héten, ha teheti, minél többet menjen a szabadba, hiszen nagyon hasznosak lehetnek az esti séták, amikor lehetősége van kiszellőztetni a fejét, és megtervezni a következő napok eseményeit. Ha szüksége van rá, akkor nyugodtan vegyen ki néhány nap szabadságot is.

Hirdetés

You may also like