Home Ezotéria Heti horoszkóp 10.09.-10.15.-ig: A meglepetések hete lesz ez mindenki életében!

Heti horoszkóp 10.09.-10.15.-ig: A meglepetések hete lesz ez mindenki életében!

by Krisztina

Október második hete sem fog unalmasan telni egy csillagjegynek sem, a nagy meglepetések hete elé nézünk ugyanis a napokban. Ha kíváncsi vagy rá, hogy te mire is számíthatsz egész pontosan, olvasd el  csillagjegyedhez megfelelő leírást!

KOS (március 21. – április 20):

A meglepetések terén ezen a héten nem fogsz tündökölni, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz jó heted. Tulajdonképpen tele leszel munkával, munkával és megint munkával. Az eredményeid jók lesznek, így az sem zavar, hogy egy perced sem lesz pihenni. Mindennek megvan a jó oldala, legalább több pénzed lesz a hó végén. Párkapcsolatod kérdőjel alatt áll, egy kis izgalmat nem ártana belevinni.

BIKA (április 21. – május 20) :

Ez az időszak kemény lesz számodra. Fontos és jelentős döntést kell meghoznod, így jól gondold meg minden lépésed, még mielőtt bármibe is belevágnál. A karriered áll vagy bukik. Hétvégén kellemes meglepetésben lesz részed szerelmi téren.

IKREK (május 21. – június 21) :

Itt az idő, hogy rendbe szedd életed. Tudod nagyon jól, hogy kell egy tervet megvalósítani, miért ne valósítanád meg most a saját terveid. Még mielőtt bármit is tennél ennek érdekébe ne felejtsd el eszedbe vésni, hogy nem kell minden áron az életet teljesen felfordítani.

Szerelemben több figyelmességet akarsz, ez azonban nem jön össze.

RÁK (június 22. – július 22) :

A Rákok ezen a héten minden energiájukat a szerelembe fektetik. Nagyon romantikusak lesznek ebben a periódusban, így partnerüknek egyetlen rossz szava sem lehet. Azoknak akik párkapcsolati gondokkal küzdenek, most jön el a mentőöv projekt. Az egyedülállóak rátalálhatnak szerelmükre.

Pénzügyi helyzeted kielégítő lesz, munkahelyeden sem fognak stresszelni.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) :

Lassabban indul a heted a megszokottnál, kevés lesz az energiád, munkakedved még kevesebb. Partnerednek azért sikerül életkedvet varázsolnia beléd, kisebb meglepetésekkel és gesztusokkal képes téged bármikor levennie a lábadról. Ez a periódus nem kedvez a pénzügyi dolgoknak, így elégedj meg azzal amid van, lesz ez még jobb is.

Légy nagyon türelmes és nyitott a beszélgetésekre.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) :

Foggal körömmel kapaszkodsz a terveidhez, mindennek úgy kell lennie, ahogy azt te eltervezted. Ez nem jelent feltétlenül jót. A következő napokban rengeteg szórakozási lehetőségre bukkansz, olyan alkalmak amikor szükséged lesz a spontaneitásra és a humorra. A pénz miatt most nem kell szomorkodnod, lesz bőven miből gazdálkodnod.

Érzelmi téren a Szüzek most rátalálhatnak a nagy szerelemre.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) :

A Mérlegek számára ez a hét a várakozás hete lesz, legfőképpen ami a pénzt illeti. Tele vannak frusztráltsággal és idegességgel, amit a környezetükre is átadnak. Ne stresszelje túl magát, mert a periódus végére a várva-várt pénz is megérkezik.

Legyen óvatos, hogy ne másokon töltse ki bosszúját.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) :

Álmodozó lesz ezen a héten, de az energiatöbblet sem marad el. Kitörni látszik a mindennapi szürkeségből. Nem várt utazásban lehet részed, amely sok jót hozhat magával. Jó és felfrissült beszélgetőpartner lesz mások számára, keresni fogják a társaságát.

Fantáziája szerelmi életében sem merül ki, lesznek meglepetések bőve ezen a téren is.

NYILAS (november 23. – december 21) :

A Nyilasokat fontos pillanatok várják, amelyekre jobb ha már most felkészülnek. Új projekteket vezetnek majd, amelyre minden bátorságukra és rátermettségükre szükség lesz. Szerelmi téren beáll a monotónia, így most csak az igazán fontos dolgokra koncentráljanak. A sok munka meg fogja hozni a gyümölcsét.

A hét vége felé egy jó hír is érkezik.

BAK (december 22. – január 20) :

Elhanyagolja egészségét, aminek súlyos következményei lehetnek. Valaki családjából meggyőzi, hogy figyeljen erre is oda, épp időben. Munkahelyén kisebb konfliktusokra számíthat, de ha ügyesen kezeli őket, akkor nem lesz semmi gond.

Párkapcsolatában komoly figyelmeztetéseket kap, akár ultimátumot is.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) :

Kissé melankolikus lesz a következő periódusban, de ez akár az időnek is betudható. Habár nem érzi magát fényesen, azért még nem kell másokat is kellemetlen helyzetbe hozni.

Hogy később ne bánd meg szerelmi téren most mindent meg kell adnod partnerednek.

HALAK (február 21.- március 20) :

Munkahelyeden olyan csapást kapsz amire nem is számítottál. Ha odafigyelsz és kellőképpen játszod ki a kártyáid még akár sikeresen is kijöhetsz a mások által kreált bajból, ez még nem jelenti azt, hogy meg is tudsz bocsájtani.

Párkapcsolatodban rengeteg szeretetet és támogatást kapsz.

Hirdetés

You may also like