Home Ezotéria Heti horoszkóp 09.25.-10.01.-ig. Itt a nagy alkalom, amire egész évben vártál!

Heti horoszkóp 09.25.-10.01.-ig. Itt a nagy alkalom, amire egész évben vártál!

by Krisztina

A csillagok állása szerint szeptember utolsó hete minden csillagjegy életében fontos időszak lesz, ezen a héten ugyanis bátran belevághatunk azokba a dolgokba és döntésekbe, amiket egész évben halogattunk!

 

 

KOS (március 21. – április 20): 

Ez a hét tökéletes lesz azon feladatok elintézésére, amelyeket már régebb kiszabtál magadnak.

Otthonodban is rendezettséget szeretnél, takarítasz és finomakat főzöl. Most élvezed az e fajta tevékenységeket, és szereted ha meglátszik a munkád.

A hétvégét ismerősei, barátaid társaságában töltöd.

BIKA (április 21. – május 20) : 

Ezen a héten a szerencse hozzád szegődik és mindent véghez viszel, amit most elterveztél.

Olyan helyes döntéseket hozol, amelyek fontosak lesznek azon az úton, amelyet kitűztél magad elé. Fejlődni fogsz és ezt környezeted is észreveszi.

Értékrended egyre mélyrehatóbb és ennek köszönhetően képes vagy jó döntéseket hozni.

IKREK (május 21. – június 21) : 

Úgy tűnik ezen a héten az otthoni és munkahelyi feladatok közé szorulsz.

Néha nehezedre esik mindkettőt tökéletesen megoldani és úgy beosztani idődet, hogy másra is jusson, de végül képes leszel mindent véghez vinni.

Családod és barátaid társasága biztonságot és stabilitást nyújt , tudod, hogy mindig számíthatsz rájuk. Ha problémáid és vágyaid vannak ne szégyelld azokat megosztani másokkal.

RÁK (június 22. – július 22) :

 Azok a tervek, amelyeket erre a hétre hoztál összeomlani látszanak. Mindig úgy érzed ha befejeztél egy feladatot újabb, nehezebb jön helyette.

Sok energiára és találékonyságra lesz szükséged. Felnéznek rád, mert tudják, hogy a legnagyobb stresszhelyzetekben is képes vagy jó döntéseket hozni.

Kapcsolatod a körülötted lévőkkel harmonikus, részedről teljesen gördülékenyen mennek a dolgok.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) : 

Ez a hét számodra teljesen normálisnak ígérkezik, a feladataidat könnyebben elintézed, kisebb erőfeszítés nélkül oldod meg a legapróbb dolgaid is.

A múlt és jelen harmonikusan ötvözi egymást, és feloldja azokat a gátakat, amelyek közted és a hozzád kevésbé közelálló személyek között volt. Újraértékeled az életed, érzékeny és romantikus leszel.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) : 

Megpróbálod a felesleges dolgoktól elszigetelni magad, most csak az igazán fontos tennivalókra koncentrálsz. Otthonod egy biztos pont számodra, amelyre most nagy szükséged lesz.

Ezen a héten kiélvezed minden művészi hajlamod, otthonodban akarsz némi változásokat eszközölni. Fizikai megterhelésben lesz részed a héten, de a hét vége felé meglátod majd ennek eredményét is.

Ne vigyél semmit se túlzásba, hagyd, hogy a dolgok természetes úton haladjanak. Szánj időt családodra és barátaidra.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) : 

Ezen a héten hozzád közelálló személyekkel veszed körül magad, intelligens beszélgetésekre vágysz, olyan emberekkel, akik igazán ismernek.

Mindenkinek van valami közlendője számodra és te örülsz a figyelmességnek. Ezen a héten számos feladatod lesz, és sikerül majd időt szánni mindenre.

Tele vagy energiával és olyan karitatív tevékenységeket akarsz végezni, amellyel másokon is segíthetsz.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) : 

Ezen a héten a figyelem középpontjában leszel és ez teljesen lefoglalja minden idődet.

Nagyon meggyőző tudsz lenni, amikor arról van szó, hogy saját nézeteidet kell megvédned. Környezeted felnéz rád, mert kezelni tudod a legnehezebb helyzeteket is.

Együttérzést tanúsítasz és megérted a bajba jutott embereket, sőt figyelemmel hallgatod őket.

NYILAS (november 23. – december 21) : 

Egy számodra fontos kapcsolat vagy egy fontos személy több figyelmet kér tőled.

Számos ellenmondásos érzésben lesz részed a konfliktusok kezelésében. A végső megoldásra kell koncentrálnod és nem szabad kitérned a helyes út elől.

Utazásban lehet részed, új helyeket, embereket ismersz meg. Hagyatkozz a megérzéseidre, és olyan helyeket válassz, amelyek számodra lélegzetelállítóak.

BAK (december 22. – január 20) : 

Ez a periódus kedvező a kockázatok bevetésére.

Nagyon értesz most a zsonglőrködéshez, munkahelyeden is merész és bátor vagy. Egyszerre több mindenbe beleveted magad, mert most úgy érzed ez megy neked. Vedd lassúbbra a dolgokat.

Közlékeny vagy és nem bújsz metaforák mögé, akkor amikor meg akarsz valamit mondani. A diplomáciádat azért ne hagyd otthon.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) : 

Ez egy olyan hét, amikor úgy érzed a legkisebb dolgok is motiválnak és számos feladatot meg tudsz oldani.

Akár már most kitervelheted az őszi utazásaidat. Egy hozzád közelálló személy most távol van, hiányzik neked. Jó öltet lenne meglátogatni, nem gondolod?

Ez a hét tele lesz kreativitással számodra, minden olyan tevékenységben benne vagy, ami kicsit is érdekesnek tűnik.

HALAK (február 21.- március 20) : 

Ezen a héten drága barátok vesznek körül. Kellemes meglepetésben lesz részed.

Életed minden apró részlete most fontos számodra. Szeretni akarsz és szeretetre vágysz. Ha egyedülálló vagy akár egy nagy Ő is beléphet az életedbe. Mindenki szeret és keresi a társaságod.

Hirdetés

You may also like