Home Ezotéria Heti horoszkóp 09.11.-09.17. – Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

Heti horoszkóp 09.11.-09.17. – Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

by Krisztina

2017. szeptember 11.- 17. egy különleges hét lesz minden csillagjegy életében. Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

Kedves Kosok!

Mivel képtelenek nyugalomban és békességben élni, ezért szinte kiprovokálják az élettől, hogy valamilyen váratlan formában egy hadszíntér kellős közepén találják magukat. Ahelyett, hogy törekednének a harmonikus emberi kapcsolatokra, folyton-folyvást harcolni akarnak. Persze meg is kapják az élettől a lehetőséget, de az már kevésbé fog Önöknek tetszeni, hogy nem az előre elképzelt esélyek szerint zajlanak az események. Most bizony könnyen megeshet, hogy vereséget szenvednek.

Kedves Bikák!

Hosszú megfontolás után mégiscsak arra a következtetésre jutnak, hogy engednek a szenvedélyek csábításának. Komoly döntéshelyzetbe kerültek, mivel az élet felkínálta, hogy most lemondhatnak valamiről, amihez nagyon ragaszkodnak. Ezért tépelődtek mostanában oly sokat, és végül mégis úgy döntenek, hogy nem mondanak le, hanem engednek továbbra is a csábításnak. Túl szép ez a dolog ahhoz, hogy el tudják engedni. Lehet hatalom, lehet pénz, de az is lehet, hogy egy különleges szexuális kapcsolat tartja foglyul Önöket.

Kedves Ikrek!

Leginkább a munkájukat illetően számíthatnak nagyobb változásokra ezekben a napokban, és ez magával hozza azt is, hogy új embereket ismerhetnek meg, új kapcsolatokat alakíthatnak ki. Jótékonyan hat ez Önökre, és új lendületet ad a megrekedt folyamatoknak. Most jó lehetőségük van arra is, hogy az eddig figyelmen kívül hagyott részletekkel is foglalkoznak. Ahogy mondani szokás “az ördög a részletekben van”, ezért tényleg szenteljenek több időt ezekre a dolgokra.

Kedves Rákok!

Most erősen ragaszkodnak egy ötlethez, esetleg egy személyhez. Ez arra indítja Önöket, hogy az eddig dédelgetett terveiket végre a gyakorlatban is megvalósítsák. Ez lehet munkával, tanulással is kapcsolatos. A lényeg, hogy jól átgondolták, és minden arra mutat, hogy helyesen cselekednek. Az a fontos, hogy következetesek, és kitartóak legyenek. Számítsanak arra, hogy vágyaikhoz, álmaikhoz képest a valóság sokkal szürkébb és unalmasabb lehet, de ettől ne keseredjenek el.

Kedves Oroszlánok!

Ezekben a napokban az érzelmek hatása alatt vannak, leginkább az emóciók motiválják gondolkodásukat, cselekedeteiket. Különösen ragaszkodnak bizonyos emberekhez, anyához, gyermekhez, házastárshoz. Arra figyeljenek, hogy rendkívül féltékenyek is lehetnek, ami valódi ok nélküli vitákat, veszekedéseket gerjeszthet. Igyekezzenek most önmagukon uralkodni, nem másokon. Kedvező az időszak viszont arra, hogy valamilyen függő dolgukat most minden szempontból megvizsgálják.

Kedves Szüzek!

Új munka lehetőségével találkoznak a héten, ami nagyon vonzónak tűnhet a Szüzek számára. Azonban elképzelhető, hogy túl szépnek tűnik a lehetőség, de a valóság egészen más. Ha váratlanul nagy fizetéssel vagy különleges magas beosztással kecsegtetik Önöket, akkor azért éljenek a gyanúperrel, hogy valami nem tiszta. Használják a kiváló analizáló képességüket, és vizsgálják meg a dolgot minden oldalról. Ha így is rendben van, akkor az is lehet, hogy most valóban itt van életük nagy lehetősége.

Kedves Mérlegek!

Lehet, hogy a féltékenységüknek valóban van oka, de ezt nem szeretnék elhinni, ezért hajlamosak arra, hogy elméleteket gyártsanak, és megmagyarázzák önmaguknak, hogy a kedvesük miért is viselkedik olyan furcsán. Igyekezzenek alaposabban vizsgálódni, hogy megbizonyosodjanak a dolgok állásáról. Ha nincs okuk a féltékenységre, akkor azonnal felejtsék el a kételyeket és legyenek nagyon kedvesek. Ha viszont van okuk rá, akkor ne tűrjenek tovább, vonják kérdőre partnerüket, és döntsenek határozottan.

Kedves Skorpiók!

Úgy látszik ez a féltékenykedés hete, mert Önök is leginkább ezzel vannak elfoglalva. De mennyire más egy Skorpió féltékenysége, mint mondjuk a Mérlegeké. A Skorpiók nekiállnak, és mindent kinyomoznak lépésről lépésre. Sőt, kimondottan élvezik is azt, hogy titkokat leplezhetnek le. De nagyon vigyázzanak, mert Önök akkor is gyanakodnak, ha nincs is mire. Ez attól van, hogy a Skorpiókban nagyon erős a kötődés és a veszteségtől való félelem. Pedig nagy tanulnivalójuk az elengedés.

Kedves Nyilasok!

Nagyon figyeljenek arra, hogy nehogy megijedjenek saját érzelmeiktől. Ezen a héten ugyanis olyan óriási lelki folyamatok mennek végbe, melyek szokatlanul mély érzéseket válthatnak ki a Nyilasokból. Ha nincsenek rá felkészülve, esetleg átmeneti depressziót is okozhat az egyébként igen lelkes és optimista jegyű embereknél. Nagyon jól teszik, ha sokat foglalkoznak otthonukkal, családjukkal, gyermekükkel, édesanyjukkal, házastársukkal. Ők jó néven veszik a túláradó érzelmeket.

Kedves Bakok!

Ez a hét most sokkal szürkébbnek és unalmasabbnak ígérkezik, mint az előző. Ne számítsanak rendkívüli dolgokra, fogadják el a megszokott hétköznapokat. Minél inkább takarékra teszik magukat, annál könnyebben vészelik át ezt a néhány napot. Foglalkozzanak olyan kedvtelésekkel, melyet csendes magányukban végezhetnek. Állítólag az idő jobb lesz, mint az előző napokban volt, így elmehetnek egy nagy erdei sétára is. Mindenesetre a természet közelsége most jót tesz a Bakoknak.

Kedves Vízöntők!

A hét eleje elég unalmas lesz az Önök számára, de a hét második felére azonban furcsa, ambivalens érzéseik lehetnek. Egyrészről megmutatkozik a szokások hatalmas szabadság, illetve függetlenség iránti vágyuk, másrészről azonban valaki mágnesként vonzza a Vízöntő szülötteket magához. Megmagyarázhatatlan ragaszkodást érezhetnek valakihez, és ettől bizony meg is ijedhetnek. De minél inkább igyekeznek szabadulni, annál erősebben szorít a pókháló. Lehet, hogy csapdába kerültek?

Kedves Halak!

Érzelmileg eléggé rosszul érezhetik magukat ezen a héten. Levertek, depressziósak lehetnek, vagy erős érzelmi hullámzást érezhetnek. Ha túlságosan elengedik ezeket az érzelmi problémákat, akkor még különböző megmagyarázhatatlan fóbiák, betegségtünetek is jelentkezhetnek. A legjobb elkerülő út, ha minél többet foglalkoznak párkapcsolatukkal. Törekedjenek a békére, a harmóniára, az egyetértésre, és meg fognak lepődni, hogy társuktól mennyi támogatást kapnak.

Hirdetés

You may also like