Home Ezotéria Heti horoszkóp (08.28.-09.03.) – minden csillagjegy legyen résen a héten!

Heti horoszkóp (08.28.-09.03.) – minden csillagjegy legyen résen a héten!

by Krisztina

Heti horoszkópunkból minden héten frissen értesülhetsz arról, milyen változások előtt áll az életed, illetve mire kell figyelned az adott héten, hogy jól alakuljanak a dolgaid.

Lássuk, mi vár rád a következő 7 napban!

Kos

(Március 21. – április 19.)

Ez a heted könnyűnek, de elfoglaltnak ígérkezik. A hét elején sikerszéria várhat rád, de hétfőn délután semmiképpen ne kockáztass és kerüld a szerencsejátékot! A hét közepén egészségügyi problémával nézhetsz szembe. A hét végén pedig megismerkedhetsz egy különleges emberrel, aki felforgathatja mindennapjaidat.

Bika

(Április 20. – május 20.)

Ezen a héten figyelmed középpontjában az anyagi helyzeted áll, az foglalkoztat majd. Munkahelyeden jó formában vagy, és a most elért sikerek hamarosan pénzügyi helyzeteden is meglátszanak majd. A következő hónapokban remek befektetési lehetőségek adódhatnak, és egy új üzlet is beindulhat. A szerda és a csütörtök szerelmet tartogat számodra.

Ikrek

(Május 21. – június 20.)

Ezen a héten tele leszel energiával és karizmád lenyűgözhet valakit. Ez a valaki lehet, hogy még mással él párkapcsolatban, de szerelemetek minden akadályt legyőzhet, és még a házasság gondolata is felmerülhet. Azonban legyél elővigyázatos és ne menj bele olyan szerelmi háromszögbe, aminek soha nem lesz vége! Munkahelyeden most remek az időszak az új projektek beindítására.

Rák

(Június 21. – július 22.)

Ezen a héten tovább folytatódik a nyugodt, kiegyensúlyozott időszak. Tele vagy tervekkel és vágyakkal, amelyek a következő egy évben meg is valósulhatnak. Ezen a héten továbbra is fontos szerepet játszanak barátaid, akik közül többen is számíthatnak most segítségedre. Ha nagyobb elektronikai cikk vásárlását fontolgatod, akkor erre a hétfő a legmegfelelőbb nap.

Oroszlán

(Július 23. – augusztus 22.)

Ezen és a jövő héten megvalósulhatnak régi vágyaid, álmaid. Továbbra is nyomás alatt vagy a munkahelyeden, és ambícióid több helyen is falakba ütközhetnek, de ne add fel! Legyél türelmes, és ne kritizálj másokat, főleg ne főnökeid előtt! A következő egy évben megérkezhet a várva-várt áttörés a karrieredben, és olyan magasságokba érhetsz, amelyekről korábban még álmodni sem mertél. Magánéleted a lehető legjobban alakul ezen a héten.

Szűz

(Augusztus 23. – szeptember 22.)
Ezen a héten karriered, munkahelyi és üzleti kapcsolataid és a közösségben betöltött státuszod foglalkoztat leginkább. Munkahelyeden minden a lehető legjobban alakulhat, különösen kedden és pénteken. Azonban elméd folyamatosan kutat az új kihívások és lehetőségek után. A következő hónapokban szerelmi életed is rendeződhet, új lendületet vehet.

Mérleg

(Szeptember 23. – október 22.)

Ezen a héten elmerülhetsz az élet értelmének keresésében, a vallásban, a tanulásban és a kulturális kikapcsolódásban. Érzelmeid és szerelmi életed fontos változásokon mehet most keresztül, amely egy nagyobb párkapcsolati probléma megoldását jelentheti. Ha eddig pár nélkül voltál, akkor most feltűnhet a megfelelő partner, aki megeshet, hogy egyenlőre még nem független.

Skorpió

(Október 23. – november 21.)

Szerelmi életedben nagyon fontos lehet ez a hét. Párkapcsolatodra a mindent vagy semmit lehet érvényes, elkötelezheted magad vagy továbbállhatsz. Mielőtt döntenél, vedd fontolóra, hogy ezzel a héttel beléptél abba az egy évbe, amikor mind pár-, mind üzleti kapcsolataid a lehető legszerencsésebben alakulhatnak.

Nyilas

(November 22. – december 21.)

Ezt a hetedet emberi kapcsolatid, lehetőségeid, az ellentétek, a szerelem és a háború töltheti ki. A legfontosabb tanácsunk erre a hétre, hogy legyen szó párodról, barátaidról vagy ellenségeidről, legyél őszinte és vállald a véleményedet! A következő hónapokban új munkahelyi feladatok és kihívások várhatnak rád, amelyek anyagilag is jövedelmezőek lehetnek.

Bak

(December 22. – január 19.)

Ez és a következő hetek munkahelyi túlterheltséget és egészségügyi problémákat hozhatnak. Szerelmi életed lassan, de egyre jobban alakulhat. Ha eddig pár nélkül voltál, akkor most társat találhatsz. Ha pároddal gyermeket terveztek, akkor nyár végéig ezen a területen is minden a lehető legjobban alakulhat.

Vízöntő

(Január 20. – február 18.)

Ezt a heted töltsd szeretteiddel és barátaiddal, és ne keresd az izgalmakat! Legyél türelmes és nyugodt! Ne vállalj felesleges kockázatokat! A jövő héttől már sokkal eseménydúsabb és szórakoztatóbb időszakra számíthatsz, és az élet minden területén melléd szegődhet a szerencse is. Ezen a hétvégén kirándulj egy nagyot!

Halak

(Február 19. – március 20.)

Ezen a héten távoli jövőd és hosszú távú céljaid foglalkoztathatnak. Saját és családod anyagi biztonsága miatt aggodalmaskodsz, azonban erre nincs semmi okod, hiszen a következő egy évben munkahelyeden olyan, számodra kedvező fordulatok következhetnek be, amelyek anyagi helyzeted jelentős javulását eredményezhetik. A hét közepén párkapcsolatodban lehet súrlódás.

Hirdetés

You may also like