Home Ezotéria Heti horoszkóp (02.12.-02.18.) – Életed legizgalmasabb hete vár rád. Készen állsz?

Heti horoszkóp (02.12.-02.18.) – Életed legizgalmasabb hete vár rád. Készen állsz?

by Krisztina

Ez a hét egy igazán izgalmas hét lesz! Minden csillagjegy számára váratlan fordulatok, sok-sok meglepetés és pozitív változások következnek! Ha kíváncsi vagy neked mit tartogatnak a csillagok, itt megtudhatod!

 

 

 

KOS (március 21. – április 20):

Nyugodtabb hét következik a Kosok számára, munkahelyükön minden a legnagyobb rendben, pénzügyileg esély van a nyereségre, de ha a szerencse nem üti fel a fejét, akkor sincs semmi gond, van elég félretett pénzük, hogy megoldják a következő napokat. Egy régebbi kölcsön miatt nézeteltérések adódhatnak a családban, ezért jobb ha minél hamarabb megadod, feltéve ha nem nagy összegről van szó.

BIKA (április 21. – május 20) : 

Ami a Bikákat illeti ez a hét tele lesz érzelmi meglepetésekkel. Zsúfolt hétre számíthat, ezért nem tud semmire koncentrálni, csakis az érzelmi életére, lesznek kedvező és kevésbé kedvező napjai. Figyeljen oda nagyon az egészségére, a stresszre és a problémákra.

IKREK (május 21. – június 21) :

A következő napokban az Ikrek kisebb vakációt vesznek ki, ami, ha figyelembe vesszük az elmúlt időszakot, igazán különleges kell, hogy legyen, egy meghitt, kellemes és otthonias helyen. Az Ikrek kíváncsiak és szeretik a változást is. Ne hanyagolja el partnerét, ahogy sokszor tenni szokta.

RÁK (június 22. – július 22) : 

Semmi sem állhat a Rák útjába ezen a héten. Nagy a munkakedve és nagyszerűen érzi magát, pénzügyileg is nagyon motivált. Egyesek utazni szeretnének, de a periódust el kell halasztani, kisebb balesete lehet. Szerelemben nézeteltérések adódhatnak, de ami nem bonyolíthatja kapcsolatát. Egészségében vezessen be vitaminkúrát.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) :

 Az Oroszlán ezen a héten rengeteg feladatot kap munkahelyén, ki sem látszik a munkából, és mindez jobban kifárasztja mint bármi más. Munkahelyi kiruccanásra is lesz alkalma, akár külföldre is utazhat megbízásból. Szerelme elhanyagolva érzi magát, ezért a munkahelyi problémákat hagyja otthon és foglalkozzon vele is egy kicsit.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) :

A Szűz számára ez a hét a változás hete lesz, és nem mindegyik lesz a kedvére való, vagy olyan ami az ön céljait is szolgálja. Kapcsolata szerelmével kissé megromlott és ez annak köszönhető, hogy az utóbbi időben elhanyagolta párkapcsolatát. Pénzügyileg a könnyű nyereségekre fordítja a figyelmét.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) :

A Mérleg számára zsúfolt hét következik, szüksége lesz minden energiájára, hogy egy fontos családi eseményben helyt tudjon állni. Kisebb konfliktusok is kialakulhatnak idősebb rokonokkal. Régi, kedvelt barátokkal találkozhat ismét. Figyelmét szentelje leginkább egészségének a következő periódusban. Bárminemű túlzás árt az egészségének.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) :

A következő hét a Skorpió számára érzelmileg lesz kiváló. Könnyen kommunikál partnerével és közös jövőbeni terveket szűnnek, ez pedig meghozza a jókedvét. Pénzügyileg kicsit rosszabbul áll, de semmi vészes, a legjobb az lenne ha visszafogná magát a költekezésből és egy darabig csak a szükségletekre koncentrálna. Az egészségét se hanyagolja el.

NYILAS (november 23. – december 21) :

A Nyilasok számára zsúfolt hét következik a munkahelyükön, más szempontból teljesen jó hétre számíthatnak. Pénzügyi szempontból nincs ok aggodalomra, higgyen saját erejében és a megérzéseiben. Érzelmi téren minden rózsaszín, sok támogatást kap partnerétől, aki megérti az ön zsúfolt programját.

BAK (december 22. – január 20) :

Van amiért aggódnia munkahelyén, főnökei elégedetlenek önnel, még a hihetőségét is elvesztheti a szemükben, jobba ha visszatér a földre és nem álmodozik. Tudott dolog a Bakokról, hogy makacs és büszkék, ezen a héten pedig még jobban megerősítik ezt az állítást. Figyeljen oda a barátaival való beszélgetéseire, valaki félreértheti önöket.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) :

Nagyon motivált, új feladatokat kap és mindenben meg akar felelni. Annak ellenére, hogy első ízben nem ér el nagy sikereket, nem kell feladni, a sikert legtöbbször kitartással érik el az emberek. Kissé elégedetlen partnerével, de azért képes megtartani kapcsolat egyensúlyát. Stabilitásra van szüksége ebben a periódusban.

HALAK (február 21.- március 20) :

A következő napokban folyton a figyelem középpontjában akar lenni, és enged az első impulzusoknak, ami nem éppen a legjobb dolog. Érzelmi élete nagyon jó irányba halad, legfőképpen ha már rendelkezik párkapcsolattal. Az egyedülállóak számára nincs itt a nagy döntések meghozatala. Pénzügyileg ezen a héten csak nyerhet.

Hirdetés

You may also like