Home Ezotéria A hétfői nap angyali üzenete: ma dönts!

A hétfői nap angyali üzenete: ma dönts!

by Krisztina

Ha kíváncsi vagy mit tartogat a hétfői nap angyali üzenete, akkor az alábbi sorok között megtalálod erre a napra az iránymutatást, amit fentről küldenek neked!

Ha egy régóta tartogatott dolgod, kapcsolatod, vagy munkád miatt gondolkodóban vagy és nem tudod hogyan dönts helyesen, akkor itt az ideje, hogy lezárttá tedd ezt a dolgot!

Bízz önmagadban és abban, hogy fentről segítenek téged. Higgy az álmaidban és abban, hogy az élet okkal szeretne téged abba az irányba sodorni, ahová jelenleg tartasz.

Az angyalok nagy reményeket, pozitív változásokat és nagy lehetőségeket tartogatnak számodra, neked csupán egyetlen dolgod van: elhinni ezeket és cselekedni!

A mai nap gyújts egy fehér gyertyát otthon, majd gondolj erősen arra, ami már régóta nyomaszt téged és amiben nem tudsz dönteni. Gondolataidban kérd az angyalokat, hogy segítsenek téged, fogják meg a kezed és vezessenek téged oda, ahová menned kell.

Hagyd, hogy elégjen magától a gyertya, majd lefekvés előtt mondd ki a döntésed és köszönd meg a fentieknek a segítséget!

Hirdetés

You may also like