Home Egészség & életmód Havi egyszer 30 percre almaecetbe áztatja a lábát. Az oka hihetetlen, a hatás pedig nem hagy szóhoz jutni!

Havi egyszer 30 percre almaecetbe áztatja a lábát. Az oka hihetetlen, a hatás pedig nem hagy szóhoz jutni!

by Brigitta

Bármikor is törjön rá az emberre az ízületi gyulladások okoztat fájdalom, megáll az élet, hiszen sokszor szinte mozogni sem lehet, így a mindennapi teendők elintézésében is hátráltat ez az alattomos betegség, a munkavégzésről meg jobb nem is beszélni.

Az orvosok által alkalmazott kezelési módszerek nem mindig válni be. A hatás érdekében például életmód és étrendbeli változtatásokra is szükség van. Na és persze almaecetre.

Az almaecet egy természetes és egészséges készítmény, így próbáljuk felvenni a harcot ezzel, és hanyagoljuk az gyógyszeripar által előállított, ízületi gyulladások ellen bevethető káros kémiai gyógyszereket.

A legjobb módja, hogy enyhítsünk az ízületi fájdalmainkon, ha almaecetes fürdőt veszünk, vagy beáztatjuk a sajgó végtagjainkat.

Egy bögre almaecetet keverjünk el 6 bögre meleg vízzel, ebbe tegyük bele a lábainkat, kezeinket. Ha a nyakunkat támadta meg a betegség, egy sálat itassunk át az ecetes keverékkel, és azzal kötözzük be.

Egy másik, szintén hatékony megoldás, ha két evőkanál almaecetet összekeverünk 1 evőkanál olíva-, vagy kókuszolajjal. Ezzel a készítménnyel kell rendszeresen bekenni a fájós területeket.

Az almaecetet belsőleg is lehet használni: 3 evőkanálnyit kell összekeverni 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével, és azt kell étkezések előtt, naponta háromszor meginni. És ezzel párhuzamosan a külső fürdetést is érdemes alkalmazni, hogy még gyorsabban megszűnjenek a kínzó tünetek.

Az almaecet azért hatékony, mert nagyon erős antioxidáns, amely segít megtisztítani a szervezetet a sok méreganyagtól, így nem kellene hiányozzon egyetlen egy háziasszony konyhájából sem.

Hirdetés

You may also like