Home Érdekes! Hasfalvákum az új őrület: napi 10×20 másodperc és szuper karcsú lehetsz! (videó)

Hasfalvákum az új őrület: napi 10×20 másodperc és szuper karcsú lehetsz! (videó)

by Krisztina

Ha egyszer is kipróbálod ezt az ún. hasfalvákum gyakorlatot, imádni fogod és mindez csupán napi 10×20 másodpercet vesz majd igénybe az életedből.

A rendszeres, egészséges táplálkozás nem csak a megfelelő külső szempontjából fontos, hanem az egészségünk megőrzése érdekében is.

Szuperhatékony megoldást mutatunk, mely amellett, hogy szép és izmos hasat varázsol neked, még a tartásodon is javít. Stabilizálja a gerincedet, megszabadít az alsó háti szakasz fájdalmaitól, és javítja a testtartásodat is.

A módszer kipróbálói esküsznek a gyakorlat hatékonyságára, eddig még senki nem csalódott benne, egyszerű, és a nap bármely szakaszában, bárhol elvégezhető.

Adunk néhány tippet, hogy tökéletes legyen a technika:

Állj egyenes háttal, térdeidet egy picit hajlítsd be, mindkét kar a csípőn. Lélegezz be és ki, majd szívd be a levegőt mélyen a hasadba, miközben a mellkasod előre dől.

Kezdetben legalább 15 másodpercig, aztán a fejlődés előrehaladtával akár 60 másodpercig is bent tarthatod a levegőt. Majd kiegyenesedve fújd ki. Ismételd meg 3-5 alkalommal a szuper karcsú hasfalért.

TIPP: A földre ereszkedve térdelőtámaszban is végezheted a gyakorlatot. Lehet, hogy kényelmesebbnek találod a kivitelezést és talán még hatékonyabb. .

A gyakorlat lényege a légzés technikájában rejlik, amit az alábbi videóban részletesen megtekinthetsz!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .