Home Ezotéria Három csillagjegy, akikkel érdemes házasságot kötni

Három csillagjegy, akikkel érdemes házasságot kötni

by Krisztina

A házasság szempontjából létezik három csillagjegy, akikkel érdemes hosszútávra tervezni. Ezért ha fontos számunkra ez a meghatározó életesemény és a horoszkóp, válasszunk férjet, feleséget az alábbi csillagjegyek közül.

Vízöntő

A Vízöntő remek társ, mert mindig a szívére hallgat, és a párkapcsolatának él, azért dolgozik, hogy minden jól alakuljon. A férfi Vízöntő nyitott, őszinte, lojális, sosem lehet unatkozni mellette, és a viselkedése miatt sem kell szégyenkezni. Imádják a párjukat, és a szabadságukat is meghagyják, nem láncolják magukhoz a szerelmüket. Azonban nem könnyű meghódítani őket, mert erős jellemek és sokat dolgoznak céljaik eléréséért.

Rák

Nagyon érzelmesek, szenvedélyesek, romantikusak, így szinte tökéletes házastársakká válhatnak. Ha egy Rákkal kötünk házasságot, szerelmes életre számítsunk, teli pozitív energiákkal, vibrálásokkal. Nagyszerű szülők is válnak belőlük, még akkor is, ha néha türelmetlenek, vagy hajlamosak túlzásokba esni. Megéri tehát Rák jegyűt választani, egy életre.

Oroszlán

Az Tűz jegy szülötte, így az Oroszlán karizmatikus, erős, magabiztos csillagjegy. Ha összejövünk egy Oroszlánnal, az életünk meg fog változni, tele lesz szenvedéllyel, kreativitással, intelligenciával. Az Oroszlánok maguk szeretik intézni a dolgaikat, így hagynunk kell, hogy meghódítsanak. Ne feledkezzünk meg viszonozni a szeretetüket. Ha mindezt betartjuk, boldog életre számíthatunk mellettük.

Hirdetés

You may also like