Home Ezotéria A gyerek születési órája elárulja milyen különleges tulajdonságokat hozott magával. A te gyerkőceidre is igazak ezek?

A gyerek születési órája elárulja milyen különleges tulajdonságokat hozott magával. A te gyerkőceidre is igazak ezek?

by Krisztina

Mindannyian okkal születünk erre a Földre és mindenkinek más-más cél van megírva a sorsában. Igaz ez a gyerekre is, akinek személyiségét és tulajdonságait nagyban befolyásolja az, hogy melyik órában látta meg a napvilágot.

Ha már neked is van gyereked, akkor pontosan jól ismered, akármennyi idős is legyen, már bizonyos tulajdonságaival megismerkedhettél.

Ha szeretnéd tudni, hogy mit hozott magával, keresd ki az alábbiakból születési óráját és döntsd el igazak-e a lenti állítások!

00.00-02.00

Nagyon kíváncsi természet, mindennek szeret utánajárni, felkutatni, kinyomozni. Ő lesz az a személy, aki nem igazán fog vakon megbízni másokban, mindenről szeret majd ő maga megbizonyosodni. Nehezen tudják majd megvezetni, mindig nyitott szemmel jár a nagy világban.

02.00-04.00

Keményen megdolgoznak mindenért, nem vetik meg a nehéz munkát sem. Ez jellemzi leginkább ennek az órának a szülötteit. Elítélik a lustálkodást és semmibe nézik azokat az embereket, akiknek minden az ölükbe pottyant, vagy éppen másokon élősködve szerezték azt meg.

04.00-06.00

Egy igazi vezető személyiség, mindig az első sorban található. Nehezen tűri, ha mások irányítani próbálják, mindenről ugyanis az a szent meggyőződése, hogy ő tudja a legjobban mit kell tennie, és ebben -szerinte- mások nem befolyásolhatják. Ez pedig így is van!

06.00-08.00

Egy igazi álmodozó, különleges a lelkivilága van, olyan személyiség, aki egész életében a vágyai és az álmai után megy. Nincs számára lehetetlen, bármi, amit megálmodik, azt meg is valósítja még akkor is, ha ahhoz minden feltételt neki kell megteremtenie.

08.00-10.00

Nagyon önzetlen, és jóságos személy, aki nem tud haragudni senkire sem. Nagylelkűsége bár sokszor a vesztét okozza, de ő ezt még ekkor sem bánja, számára mindig az a legfontosabb, hogy ő nyugodt szívvel hajthassa álomra a fejét nap végén.

10.00-12.00

Nagyon karrierista személyiség, aktívan részt vesz azokban a tevékenységekben, amelyek sikert hozhatnak számára. Emiatt a karrier vágya miatt azonban számára a család és az emberi kapcsolatok csak másodlagosak az életben. De mivel ez őt boldoggá teszi, így abszolút nem is bánja mindezt.

12.00-14.00

Imádja a természetet, a kalandokat, a változatosságot, és a furcsa, szokatlan dolgokat. Igazi kalandor, aki mindig mindenhol a veszélyt és a váratlant keresi, az adrenalin az,ami számára a legnagyobb érzést kelti.

14.00-16.00

Nem ijed meg a nehézségektől, a váratlan helyzetekben is mindig könnyen feltalálja magát. Bárhol is legyen a nagy világban, mindenhol megállja a helyét. Ha bajba is kerül, soha nem kér segítséget, megpróbál először mindent egyedül megoldani, saját erejéből.

16.00-18.00

Egy igazi jótett lélek, mindig azon ügyködik, hogy másokat kibékítsen, jókedvre derítsen. Számára a béke a legfontosabb az életben, utál haragban lenni bárkivel is. Inkább elfogadja mások véleményét -még ha nem is ért azzal egyet-,csak ne adódjon félreértés.

18.00-20.00

Nagyon karakteres, erős jellem, akit nehéz irányítani és befolyásolni az élete során. Mindig a saját feje után megy, de ha két tűz közé kerül, kikéri szerettei véleményét.

20.00-22.00

Szeret kitűnni a tömegből, soha nem elégedett a második hellyel, vagy a mellékszerepekkel. Igazi maximalista, aki nem ismer akadályokat abban, hogy elérje célját.

22.00-24.00

Elmélkedős alkat, néha egy kicsit túlságosan is elragaszkodik a valóságtól. Szeret a saját kis birodalmába bezárkózni olykor, magába fordulni és kikapcsolni az agyát a külvilágtól és a negatív emberektől.

Hirdetés

You may also like