Home Divat Fogta a frufruját, tincsbe csavarta, majd levágta. Ezt te is megirigyled majd!

Fogta a frufruját, tincsbe csavarta, majd levágta. Ezt te is megirigyled majd!

by Krisztina

Fogd meg a frufrud, tekerd össze egy tinccsé, majd vedd elő az ollót és vágd le! Kissé merész húzásnak tűnhet, de ha meglátod miért, bátorságot kapsz majd!

A nők hajápolási rituáléja nem egy egyszerű dolog, már maga a mosás egy többórás ceremónia. Sampon, balzsam, pakolás, beszárító kefe, és még számos más praktika szerepel a használatos kellékek között. Aztán, ha eljön az idő, és ki kell választani a tökéletes fodrászt, az maga a rémálom, főleg, ha olyan zsúfolt programja van, hogy sehogy sem találunk időpontot hozzá.

Sok nő próbálkozik az otthoni hajvágással ám valljuk be ez leginkább abban végződik, hogy fel kell keresni a szakembert egy kis igazításra. Azonban, ha megtanulnánk, egy-két trükköt, belőlünk is lehetne profi otthoni fodrász.

Az alábbi videóban szereplő lány, kicsit megunta egyhangú hajstílusát, és gondolta, változtat rajta. A műveletet videóra rögzítette, de akkor még nem is sejtette, hogy mekkora sztár lesz belőle. Azóta a fél világ ezért a technikáért rajong.

Nézd meg, milyen egyszerű, és próbáld ki a módszert, ha félhosszú fru-frura vágysz. Csupán annyit csinált, hogy leválasztott egy kisebb részt elől a hajából, összecsavarta, spriccelt rá egy kevés vizet, majd levágta, és beszárította.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .