Home Érdekes! Fény derült a titokra? Mégsem szívroham okozta Máté Péter halálát?

Fény derült a titokra? Mégsem szívroham okozta Máté Péter halálát?

by Krisztina

Máté Péter 1984. szeptember 9-én hunyt el váratlanul szívrohamban – eddig legalább is mindannyian ebben a tudatban voltunk.

A híres énekes nagyon sok fellépést vállalt, életmódja egészségtelen volt, szervezete túlhajszolt és mindezek mellett nem mondott nemet az alkoholra és a cigarettára sem.

Gyakran zavarta hirtelen megnőtt súlya, ezért a felesleges kilóktól mindig koplalással igyekezett megszabadulni, amit egy idő után újabb falások követtek.

A rajongók többségét a mai napig nem hagyja nyugodni Máté Péter hirtelen halála és az utóbbi időben 2 teória is kialakult ezzel kapcsolatban.

A kilencvenes évek bulvár hetilapja, a Szuper Pszt oknyomozó riportere eredt a rejtélyes események nyomába, amelyeknek valóságtartalmáról már sohasem fogunk megbizonyosodni, mivel a másik érintett személy sem él már.

1. elmélet:

Szeptember 8-án Máté Péter és Bökönyi Laura a Kacsa étteremben mulatozott, ahonnan a színésznő lakásába mentek. A nő a galérián aludt, Máté Péter pedig a kanapén – másnap hajnalban pedig holtan hevert ott.

2. elmélet:

Máté Péter az asszony után indult a galériára, ám ott elveszítette egyensúlyát, elesett, és beverte a fejét, a sérülésekbe pedig úgy halt bele, hogy a mélyen alvó színésznő ebből semmit nem vett észre.

Bármelyik verzió is legyen igaz, már soha sem tudjuk meg a második féltől az igazságot, Bökönyi Laura ugyanis 2008 őszén rákban meghalt.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .