Home Érdekes! Felismered, hogy mi olyan különleges ebben a képben? Nekünk elsőre nem sikerül, de utána tátva maradt a szánk!

Felismered, hogy mi olyan különleges ebben a képben? Nekünk elsőre nem sikerül, de utána tátva maradt a szánk!

by Judith

Van valami különleges ezen a képen, amit elsőre nem lehet észrevenni. Bevallom, én is vizsgáltam 1-2 percig, majd tovább görgettem, hogy megtudjam, mi is itt a csavar. Alig akartam elhinni, de valóban igaz. Iban Navarro nevét eddig nem ismertem, de úgy gondolom, most egy életre megjegyzem.

Ha nagyon figyelmesen nézed a képet, meglátsz az alján egy nevet. Bármily hihetetlen is, azt a nevet nem egy programmal vagy applikációval szerkesztették oda. Azt maga a festő pingálta rá, ahogyan elkészült a műve.

Bizony! Ezek a képek nem fotók, hanem egy rendkívül tehetséges fiatalember festményei.

Iban Navarro 1982-ben, Barcelonában született Jesus Navarro festőművész fiaként. Gyakorlatilag édesapja műtermében nőtt fel és már egész fiatalon megismerkedett a festészet különböző technikáival. Ilyen környezetben és impulzusok közepette nem meglepő hát, hogy ilyen tehetséges művész vált belőle, bár ehhez feltétlen szükséges volt veleszületett tehetsége és elhivatottsága is.

Az igazán jóképű fiatal művész az akvarell festést választotta specialitásának, amelyet temperával és olajpasztell technikával kombinált az idő során, hogy képes legyen a lehető legrealisztikusabb képeket megalkotni.

Mindössze 20 évesen kezdte el művészeti karrierjét, amikor már részt vett csoportos kiállításokon is, ahol bezsebelhette a nagyközönség dicséretét és elismerését. Ezután sorra kerültek megrendezésre egyéni kiállításai szülőhazájában, Spanyolországban.

Kedvelt témája a tájképfestészet, nagyon sok munkáját a tengerparti környezet, hajók, csónakok ihletik. Emellett szívesen viszi vászonra a gyengébbik nem szépségét is.

Csodálatosan megalkotott munkáin minden egyes részletre nagyon gondosan ügyel és éppen ezért meghökkentően élethű darabok kerülnek ki a kezei közül.

Hirdetés

You may also like