Home Ezotéria Február 19-i Szuperhold: ilyen hatással lesz a csillagjegyedre

Február 19-i Szuperhold: ilyen hatással lesz a csillagjegyedre

by Krisztina

Február 19-én Szuperhold lesz! Ilyen hatással lesz ez az égi jelenség a csillagjegyekre!

A februárban kialakuló Teliholdat a legtöbb ősi kultúra Szuperholdnak nevezi, amely különleges energiákkal rendelkezik, ezért mind a 12 csillagjegyre hatással lesz. Minderre február 19-én fog sor kerülni, így nem árt, ha időben felkészül mindenki a változásokra.

KOS

Pozitív hatással lesz rád a mostani Szuperhold, amely arra ösztönöz, hogy merj kilépni a komfortzónádból, és változtass a magán- és szakmai életeden is. Tekints bizakodva a jövőre és kövesd az álmaidat. Légy következetes.

BIKA
Jó ha tudod, hogy az életed a helyes irányba tart, nyugalom és elégedettség fog körbevenni. Próbálj meg türelmesebb lenni, mert ezáltal még több pozitívumot bevonzhatsz az életedbe. Lehet, hogy a következő napokban, az Univerzum közbenjárására találkozhatsz az igaz szerelemmel.

IKREK
A következő napokban több meglepetésben, váratlan eseményben lehet részed, ami elsősorban a magánéletedben várható. A párod tudja, hogy mire számíthatsz, és mindenben támogat. Ha pedig egyedülálló vagy, hamarosan rátalálhatsz a nagy szerelemre és teljes mértékben megváltozhat az életed.

RÁK
Ne a negatív dolgokkal foglalkozz, hanem vedd figyelembe a pozitív, szép dolgokat is, amelyek jelen vannak az életedben. Az Univerzum minden lehetőséget megad számodra, hogy az életed pozitív irányba mozduljon el. Használd is ki ezeket a remek helyzeteket, és koncentrálj a jelen megélésére.

OROSZLÁN
A Szuperhold különös hatással lesz rád, hiszen megtanulod jobban kifejezni önmagadat, szenvedélyesebb életet élhetsz, amelyben megtalálod a számításaidat. Ki fog derülni, hogy miben vagy igazán tehetséges, és ha még keményen fogsz dolgozni, igazán sikeres lehetsz.

SZŰZ
A Szuperhold felerősíti a romantikus érzelmeidet, és jobban meg fogod érteni a körülötted élő emberek érzéseit. Légy őszinte magadhoz, másokhoz, légy nyitott és befogadó, mert ezáltal az emberektől sokkal több pozitívumot kapsz, mint az gondolnád.

MÉRLEG
Szabadítsd meg a lelked minden nehézségtől, negatív érzelemtől, mert ha ezt nem teszed, úgy érzed, hogy minden rossz, kedvezőtlen az életedben. Hagyd magad mögött a múltat, és koncentrálj inkább a jövődre, mert igazából csak ez számít.

SKORPIÓ
Az érzelmeid felerősödhetnek, ezért figyelj oda, hogy kivel és miként beszélsz, illetve viselkedsz. Ha még nem találtad meg az igazit az életedben, légy türelmes, mert hamarosan megismerheted Őt, így az életed teljes lesz.

NYILAS
A következő időszakban figyelj jobban oda az emberi kapcsolataidra. Ideje, hogy megbocsáss másoknak és magadnak is, engedd el a múltadat. Érzelmileg most sokkal közelebb kerülhetsz a párodhoz, mint eddig bármikor. Élvezd ki ezt az időszakot.BAK
Figyelj jobban oda magadra, tanuld meg, hogy miben vagy erős, és melyek a gyenge, sérülékeny pontjaid. Hallgass a belső szavakra, mert nehéz helyzetekben tudni fogod, hogy mitévő légy. Minden véleményt, tanácsot jól fontolj meg, ne dönts elhamarkodottan.

VÍZÖNTŐ
Egy zsúfolt, nehéz időszak után most végre kissé felszusszanhatsz, kiengedheted a gőzt. A dolgok kezdenek helyreállni, minden szépen alakul az életedben. Szakíts időt arra, hogy örülj a sikereidnek, és figyelj oda a környezetedben élő emberekre.

HALAK
Nem leszel könnyű helyzetben, de ez nem azt jelenti, hogy az önbizalmadnak is csorbát kell szenvednie. Próbálj meg bízni magadban, légy erős, és folytasd a küzdelmet a celjaidért. Ha most nehéz helyzetben vagy, ne feledd, ezután már csak könnyebb időszak következhet. A barátaid segítségére mindig számíthatsz.

Hirdetés

You may also like