Home Egészség & életmód Fájt a keze, majd lefeküdt aludni. Reggel már nem ébredt fel

Fájt a keze, majd lefeküdt aludni. Reggel már nem ébredt fel

by Krisztina

Abigail Harris nagyon rosszul érezte magát, de nem akarta megijeszteni a párját, ezért inkább nem szólt neki.

A lányt előzetesen íngyulladással diagnosztizálták, és azt javasolták neki, hogy pihenjen sokat, ezért lefeküdt aludni. Másnap reggel azonban már nem tért magához, bárhogyan keltegette a szerelme.

A 23 éves angliai lány március 27-én ment kórházba, mert annyira fájtak a kezei és a csuklója, hogy nem bírt fogni sem. Az őt vizsgáló orvosok ínhüvelygyulladást állapítottak meg nála, és hazaküldték, azt tanácsolva neki, hogy ne erőltesse meg magát. A fiatal lány így is tett, de estére légzési gondjai adódtak, ezért felhívta nővérként dolgozó nénikéjét, aki azt javasolta neki, hogy menjen be a kórházba. Harris keze azonban annyira fájt, hogy nem volt képes vezetni.

– Mondtam neki, hogy kérje meg a barátját, hogy vigye be a kórházba. Azt válaszolta, hogy nem akarja őt ezzel terhelni, így is nagyon aggódik miatta, ezért inkább megpróbál aludni – emlékezett vissza utolsó beszélgetésükre a nagynéni, Fiona Scarlett.

Harris megpróbálta leplezni a fiú előtt, hogy mennyire rosszul érzi magát, ezért lefeküdt aludni. A fiú csak másnap döbben tá, milyen súlyos a helyzet – és rohant vele kórházba. Az orvosok csak az intenzív osztályon vettek észre a lány térdhajlatánál egy apró kiütést. Ekkor döbbentek rá, hogy az immáron életveszélyes tüneteket valójában agyhártyagyulladás okozza. Erre azonban túl későn jöttek rá, és a huszonhárom éves lány március 29-én belehalt betegségébe.

– Láttuk, hogy egyre rosszabbul van és nem reagál a gyógyszerekre, de még akkor is csak reménykedtünk. Nem tudom elhinni, hogy nem vették észre idejében az egyértelmű jeleket – zokogott az elhunyt lányt összetört barátja.(via)

Hirdetés

You may also like