Home Ezotéria Ezt tartogatja minden csillagjegynek az október! Jobb, ha felkészülsz!

Ezt tartogatja minden csillagjegynek az október! Jobb, ha felkészülsz!

by Krisztina

Ez a hónap kihívásokat tartogat a legtöbb csillagjegy számára. Úgy tűnik, itt az ideje a szívünket megnyitni az új dolgok irányába, hiszen változások várnak ránk.

Kos

Mesés októbered lesz. Most lehetőséged nyílik a legfontosabb célok kitűzésére, olyan döntéseket hozhatsz, melyek később az egész életedre befolyásoló hatással lesznek. Sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, és most kezded igazán érezni a munkád gyümölcsét. Itt az ideje, hogy lazíts egy kicsit.

Bika

Nagyon pragmatikus ember vagy, mindig igyekszel felmérni, hogy mi lehet lépéseid következménye. Ez a hosszútávú tervezések időszaka, izgatottan tekintesz a jövő felé. Az október a legjobb időszak a nagy döntések meghozatalára.

Ikrek

Ebben a hónapban egy régi álmod válhat valóra, de tudd, hogy minden sikernek ára van. Készülj fel, hogy méltóképpen fogadni tudd az életedben bekövetkező változásokat. Most megkaphatod, amiről mindig is álmodtál.

Rák

Már régóta fontolgatod, hogy jó lenne változtatni az életmódodon, de mindez azt feltételezi, hogy fel kell hagynod bizonyos régi szokásaiddal. Eljött az idő, hogy megtedd a lépést, és új életet kezdj. Ne aggódj, egy kis idő kell elteljen, és nagyon jól fogod érezni magad az új élethelyzetedben.

Oroszlán

Kisebb káosz alakulhat ki az életedben, de itt az ideje, hogy újragondold, és újratervezd az életed. Jó lenne, ha visszatérnél a belső énedhez. Fogadd el a sebezhetőséged, félelmeidet, és akkor meg fogod találni az utat a megnyugváshoz. Kezdj olyan tevékenységekbe, melyek a közeljövőben kedvezően alakíthatják az életed.

Szűz

Itt az ideje, hogy megszabadulj félelmeidtől, és nyitott szívvel fogadd az Univerzum ajándékait. Ebben a hónapban kreatív, és kellemes pillanatok várnak rád. Fogadd be a pozitív energiákat, és élvezd az életed minden pillanatát.

Mérleg

Ebben a hónapban valami új dolog vár rád, ami örökre megváltoztatja az életedet. Eljön az a pillanat, amikor képes leszel megszabadulni a negatív mentalitástól, és sikerül legyőznöd az érzelmi korlátaidat.

Skorpió

Ez az időszak kihívást fog jelenteni számodra. Meg kell tanulnod, hogy egyensúlyt teremts a vágyaid, és a valóság között. A legfontosabb dolog, hogy soha ne add fel, és mindig hallgass a szívedre.

Nyilas

Új kihívások várnak rád, mind a munkahelyi, mind pedig szerelmi téren. Ha elszalasztottál egy jó lehetőséged, most esélyed nyílik rá, hogy bepótold.

Bak

Párkapcsolati szempontból ez a hónap nagyon fontos számodra. Ha eddig problémáitok voltak, most újra egymásra fogtok találni. Szárnyalni fogsz, és tele leszel felhőtlen boldogsággal.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy elengedd a régi, káros beidegződéseket, mindazokat, amelyek eddig akadályokat állítottak az életedbe. Mind lelkileg, mind testileg megújulás vár rád, fogadd türelemmel, és szeretettel ezt az új időszakot.

Halak

Úgy tűnik elérkeztél az út végéhez, és irányt kell váltanod. Bármennyire is félsz a változástól, hidd el, a lehető legjobbat kapod most, azt, amire pontosan szükséged van. Ha nem vagy elégedett az életeddel, most határozott döntést kell hoznod a változást illetően.

Hirdetés

You may also like