Home Ezotéria Ezt kell megtenned horoszkópod szerint 2018-ban, hogy jól alakuljon a magánéleted, a pénzügyeid és elérd a céljaid!

Ezt kell megtenned horoszkópod szerint 2018-ban, hogy jól alakuljon a magánéleted, a pénzügyeid és elérd a céljaid!

by Krisztina

Kíváncsi vagy rá mi vár rád 2018-ban? Szeretnéd tudni, hogy milyen jelentős fordulatok várnak rád mind a karrier, mind az anyagiak és mind a magánéleted terén? Itt az idő, ne habozz, tudj meg mindent, amire kíváncsi vagy!

KOS

2013 minden téren mozgalmas, dolgos, szorgos lesz számodra, ne keress kibúvót a feladatok megoldása alól, minden időhúzás kárt okoz. Tervezz előre, készíts heti, havi beosztásokat, pontosan határozd meg a céljaidat. Az elmúlt években nem ritkán megesett veled, hogy feleslegesnek érezted magad, vagy nem tudtad levezetni a felgyülemlett energiáidat. Ám a 2013-as év tavaszán az ötleteid az élet bármely területén kamatoztathatóak lesznek, sok dicséret, elismerés lesz jutalmad a dolgos munkáért.
Emberi kapcsolatok: előzd meg a veszekedéseket, kakaskodásokat úgy, hogy időben kötsz kompromisszumot. Barátokat nyáron, új üzleti partnereket ősszel szerezhetsz.
Munka: Uránusz és Jupiter hatékony segítségével karriered kora tavasztól felfelé ível. Ha munkát keresel, hagyatkozz a megérzéseidre!
Anyagiak: a költekezés szót töröld a fejedből, a tartalékolásra koncentrálj, hogy ősszel megvalósíthass egy nagy álmot.

BIKA

Hullámzó időszak áll előtted, megjárod a magasságokat és a mélységeket is, ám a leglényegesebb, hogy a tapasztalatgyűjtés során megérted, hogy a dolgok tényleg mindig úgy alakulnak, ahogyan te irányítod őket. Folyamatosan késztetést érzel majd arra, hogy tanulj, fejleszd a kreativitásodat, és bezsebeld a sikereket. Júniustól a legegyszerűbb dolgokban is megtalálod az örömöt és az elégedettséget, és olyan helyeken szerzel pozitív élményeket, amelyektől eddig ódzkodtál. Az év első harmadában rád nehezedő szakmai és magánéleti nyomás májusra teljesen megszűnik.
Emberi kapcsolatok: el kell engedned valakit ahhoz, hogy egy másik hasznos kapcsolatra szert tehess. Ami már nyűg az életedben, azt jobb békességgel lezárni.
Munka: Plútó és Jupiter nyomást gyakorolnak rád, és vagy állásváltoztatásra kényszerítenek, vagy tanulásra ösztönöznek. Mindkettő a te malmodra hajtja majd a vizet.
Anyagiak: befektetésekkel, hitelekkel, jelentős pénzügyi döntésekkel összefüggésben a nyár és az őszi időszak lesz segítségedre.

IKREK

A tavalyi év szorgalma és erőfeszítései látványos sikereket hoznak 2013-ban, karrier és emberi kapcsolatok terén egyaránt számos örömforrásra lelsz. A Mars és a Nap pompás segítségével üzleti törekvéseid és anyagi célkitűzéseid garantáltan megvalósíthatóak, egy dolgot tarts szem előtt: ne mások véleménye, hanem a sajátod alapján dönts minden esetben. Számos eddig bezárt kapu nyílik meg előtted, s olyan emberek bizalmát is elnyered, akik eddig rendszeresen hátat fordítottak neked. Az előtted álló út egyenesen vezet a jó eredmények felé.
Emberi kapcsolatok: foglalkozz a lényeges emberi kötelékeiddel, kezdeményezz rendszeresen találkozókat.
Munka: Optimista vagy, szinte szárnyalsz majd, dolgozz szorgalmasan, mert ha az év első felében nem is érkezik meg az átütő siker, novemberben leszüretelheted a beérett gyümölcsöket.
Anyagiak: a tavaszi időszakban kissé túllőhetsz a célon, s az ekkor keletkező hiányokat őszre tudod pótolni. Igyekezz elkerülni a túl rizikós üzleti lehetőségeket.

RÁK

Életed minden területe mozgásba lendül 2013-ban. A sok apró siker javítja önbecsülésedet, tanulásra adod a fejed, és másoknak is önzetlen támaszává válsz. Olyan élményekben lesz részed, melyek tágítják szellemi horizontodat, megértőbbé tesznek, elfogadsz olyan helyzeteket és embereket, akik eddig hidegen hagytak. A megtestesült megértés leszel, beszélgess sokat másokkal, ne idegenkedj a fura, eleinte életidegennek tűnő dolgok felvállalásától. A nyáron Plútó kissé visszafogja a tempódat, de talán ez nem is baj!
Emberi kapcsolatok: a szülőkkel, illetve saját gyermekkel kapcsolatos problémák, hiányosságok megoldására nyújt rengeteg alternatívát 2013, élj vele!
Munka: Mars erősíti az intellektuális törekvéseket, új megoldási formákat találsz a rutinfeladatokra is. A lehetetlennek tűnő dolgokat is könnyen sikerre viszed.
Anyagiak: határozz meg pontos célokat és törekvéseket az újesztendőre. Akkor tudsz stabil anyagiakat teremteni magadnak, ha tudod, mit akarsz elérni.

OROSZLÁN

Olyan könnyedséggel kapcsolódnak össze az események körülötted, hogy az csakis jót és sikert hozhat számodra 2013-ban. Érzelmi életed márciustól, karriered áprilistól vesz hatalmas lendületet, ráadásul az utóbbit aligha tudod megállítani. Kezdeményezéseid elismerést vívnak ki, méltó partnerekre találsz, akik bölcsességgel és jó szándékkal övezik utadat. Ősszel Szaturnusz elgondolkodtat, és kissé visszaránt a földre, de ettől összességében csak még hatékonyabbá válsz otthon, a munkahelyeden és a párkapcsolatodban egyaránt.
Emberi kapcsolatok: új barátok tűnnek fel a színen, ami jó hír, mert ez azt jelenti, a lelked nyitott az ismeretlen impulzusok befogadására.
Munka: akármennyire is próbálsz ragaszkodni a biztosnak tűnőhöz, érdemes lenne kikukkantanod a lehetőségek ablakán. A világ sokkal tágabb, mint azt az év elején látod!
Anyagiak: kompromisszumokat kell kötnöd önmagaddal, ha valóban nagy lépést akarsz tenni egy régi vágyad megvalósítása felé.

SZŰZ

Óriási sebességre kapcsolsz az év elején, jól döntesz akkor, amikor vadonatúj célokat tűzöl ki magad elé, felvállalva túlórákat, hétvégéket, erőfeszítést is akár. Képes leszel jóval hamarabb és okosan választani a különféle lehetőségek közül. Mars folyamatosan energiával tölt fel, a biztonságra való törekvés érezhető lesz minden nap, s el is tudsz jutni újabb és újabb célszalagokig, ahol ünneplés fogad majd. Rengeteg dolgod lesz, rejtélyes kihívások állnak előtted, és még a stressz átkozott nyomásával is szembe tudsz szegülni.
Emberi kapcsolatok: sokan fognak tőled segítséget, tanácsot kérni 2013-ban, de mindig tartsd szem előtt, hogy hol van az a határ, amíg még nem te irányítod mások életét.
Munka: legyen bátorságod kétszer többet dolgozni, hogy háromszoros sikert könyvelhess el év végére.
Anyagiak: ha van anyagi függőséged, hiteled, annak rendezéséhez égi segítséget kapsz. Ha minden rendben, akkor a tartalékaidat jelentősen gyarapíthatod.

MÉRLEG

Az elmúlt 2-3 év szorgalmas munkái végre megtérülnek, önbizalmad erősödik, tisztábban látod a következő esztendők törekvéseit, és olyan támogatókat tudsz magad mellett, akik ötletekkel és bölcs tanácsokkal segítik gondtalan utadat. Ahogy közeleg a tavasz, egyre inkább tudatára ébredsz régi hibáidnak, és sorra magad mögött hagyod ezek jelentős részét. A sok kommunikáció segíti a tisztánlátást, a tanulás központi kérdéssé válik. Nyáron és ősszel el is költözhetsz majd.
Emberi kapcsolatok: ne kerüld ki a fontos beszélgetéseket, a szeretteidre mindig jusson időd. Szakmai kapcsolataid felfrissülnek, figyeld a másoktól érkező információkat.
Munka: figyelj oda az apróságokra, a részletek fontosak lesznek a sikerhez. Kora ősszel előléptetésre számíthatsz, de az is lehet, hogy ideje lenne elindítani egy új vállalkozást.
Anyagiak: tanulj az elmúlt évek hibás lépéseiből, és változtass azon, ahogy a pénzzel bánsz.

SKORPIÓ

Visszatérés a gyökerekhez! Ez lesz 2013 mottója, ideje levetkőznöd néhány, az évek alatt felgyülemlett felesleges, egyben haszontalan szokást, lemondani arról, hogy a saját életed helyett másokét old meg. Áprilisig érdemes lesz kissé visszahúzódnod, kiértékelned az elmúlt 4 év eredményeit, és rájönnöd, hogy mi az a pár dolog, ami igazán fontos, s mi az, amit azonnal be kell fejezned.  Nehéz döntés lesz, de a lemondás új ajtókat nyit meg, átsegít téged az élet napos oldalára, oda, ahová egyébként is törekszel. Júniustól csak felfelé vezet az utad!
Emberi kapcsolatok: Jó irányba mutató változások jellemzik különféle kötelékeidet, gördülékenyebb lesz a kommunikációd, mélyebbek az érzelmeid.
Munka: számos gyümölcsöző együttműködést hoz 2013, s ezek fura módon mind épp összhangban állnak elképzeléseiddel. Kell ennél több?
Anyagiak: végtelen nyugalom uralkodik rajtad, ugyanis minden kellemetlen eseményre azonnal találsz megoldást, a régi dolgokat, hiteleket, adósságokat felszámolod októberig.

NYILAS

Jupiter és Plútó erőteljes segítsége leküzdhetővé tesz minden akadályt az életedben, a sors nem tud akkora hegyet hordani eléd, amit ne tudnál megmászni. Hinni kezdesz a lehetetlenben is. A 2012-es esztendő kényszerhelyzeteit magad mögött hagyod, és megszabadulsz néhány idejétmúlt gondolattól. Alakítsd át a lakásodat, vagy költözz el, válts munkahelyet, és legfőképpen tartsd magad távol olyan emberektől, akik csak az energiáidat szívták eddig.
Emberi kapcsolatok: főleg a vérrokoni kapcsolatok igényelnek több odafigyelést, támogatást és jó szót.
Munka: alkalmazkodj a változó körülményekhez, tanulj, tapasztalj, és legfőképpen nyújts segítő jobbot a kollégáknak, ha kérik.
Anyagiak: Jupiter hátszele, valamint Fortuna nagyasszony segítő szándéka extra bevételekhez juttat majd.

BAK

Gördülékenyebb, változatosabb és izgalmasabb lesz ez az esztendő, mint 2012 volt. Többet fogsz dolgozni, de ezért cserébe valahogy jobban tudod koordinálni a kikapcsolódással töltött időt. Tele vagy energiával, világmegváltó ötleteid vannak, de azért, hogy biztosan sikerrel zárd majd 2013-at, feltétlenül logikusan építsd fel a heti és havi feladatlistádat. Inkább érj el számszerűleg kevesebb eredményt, de az legyen jól kidolgozott, profi és elismerésre méltó. Hidd el, az év végére értelmet nyer a kevesebb néha több elve!
Emberi kapcsolatok: okos érveléssel bármilyen kapcsolatodat rendezheted, ha pedig szeretnél valakit meggyőzni valamiről, az is könnyedén fog menni.
Munka: nagyon hatékony leszel márciustól október végéig, bizalmat keltesz mindenkiben, és bárkit magad mellé tudsz állítani.
Anyagiak: nem kell magad elől is rejtegetni, mire vágysz. Ha ez egy lakás, autó vagy netán egy csodás utazás, az mind elérhetővé válik szeptemberre.

VÍZÖNTŐ

2013-ban leginkább a gyors és kiváló reakciókészségedre lesz szükség különféle életterületeiden, – legfőképp a szakmai kihívások esetén. Impulzív leszel, ötlettel teli, és megvalósító. Eme hármas kombináció bárhol, bármikor világmegváltó tervek létrehozását segíti elő, sokan fognak szájtátva figyelni téged, sőt, akadnak majd irigyeid is. Ne foglalkozz velük, csak a terveid lebegjenek a szemed előtt, s az a tudat, hogy igen komoly erkölcsi és anyagi elismerés vár. A kocka el van vetve! – csak tedd a dolgod!
Emberi kapcsolatok: az év első felében felszínre törnek a problémák, eltussolt dolgok, amik követelik, hogy rakj rendet, békülj ki másokkal. Júliustól szerezz új barátokat!
Munka: ne mondj nemet semmire! Szigorúan tilos kibújni az új kihívások terhe alól!
Anyagiak: a 2012-ben, illetve előtte elvetett magok 2013-ban szökkennek szárba, és anyagi gyarapodásra számíthatsz.

HALAK

Komoly tempót diktálsz, nehezen lehet majd téged utolérni, s a törtetőbb, akaratosabb, kitartóbb Halakkal ismerkedhet majd meg környezeted. Fontos, hogy bármit tégy, azt ne erőből, hanem ésszel próbáld megoldani. A döntéseidet egymagad hozd meg, ne hagyd magad befolyásolni. A 2012-es évet jellemző hátráltató akadályok sorra eltűnnek, és nem tolerálod, ha bárki keresztbe akar tenni neked. Megmondod a magadét, de tedd ezt diplomatikusan. Szeresd az új énedet, a sikeres Halak jegyet!
Emberi kapcsolatok: úgy érzed, sokan csüngenek rajtad, viszik az energiádat, s ezáltal akadályoznak téged? Akkor vágd el ezeket a zsinórokat mihamarabb!
Munka: Spontán leszel, és meglepő erővel akarsz majd fejlődni, ezért elvállalsz minden feladatot, és segítesz másoknak is megoldani a furfangos tennivalóikat.
Anyagiak: tervezd meg pontosan, mik a főbb célkitűzéseid pénzügyekkel összefüggésben. Amit kitalálsz, az 2013-ban teljesülni is fog.

Hirdetés

You may also like