Home Divat Ezt az 5 dolgot tudnod kell a fürdőruháról, mielőtt strandra mennél!

Ezt az 5 dolgot tudnod kell a fürdőruháról, mielőtt strandra mennél!

by Krisztina

Ha szeretnél egy új fürdőruhát vásárolni magadnak, de -bár elképzelésed van, de- nincs ötleted melyik állna igazán jól neked, akkor segítünk!

  1. Vásárlás

Soha ne evést követően indulj el bikini vásárlásra! Ez téged fog csak becsapni és zavarni, mert a megnőtt pocak miatt kövérnek látod majd magad és akár depressziós is lehetsz az “alakod” miatt!

2. Cici próba

Soha nem szabad megvenned egy bikinit vagy egy fürdőruhát csak úgy, hogy egy helyben állsz a próbafülkében! Hajolj előre, majd mindkét oldalra, kissé rázd meg a vállaid, hogy biztos lehess benne, hogy tartani és takarni fogja a cicit.

3. Tükör

Soha ne bízz meg a próbafülke tükrében! Egyrészt azért, mert a legtöbbjük kövérít, másrészt pedig azért, mert nagyon rosszak a fényviszonyok odabent. Ha nem ért rá senki, hogy elkísérjen, kérd meg az eladót, hogy fotózzon le, hogy megnézhesd magad.

4. Méret

Ne ragaszkodj feltétlenül a méretedhez, ha bikinit, vagy fürdőruhát vásárolsz! Mindenképp próbálj fel pluszban egy kisebb és egy nagyobb méretű darabot is, hogy teljesen biztos lehess a választásban!

5. Szín

Mint minden más ruhadarabnál, így ennél is figyelj arra, hogy melyik szín hogyan emeli ki az alakot és melyik csal rajta egy keveset!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .