Home Ezotéria Ezek a fickók komplett idiótát csinálnak magukból ezen a fán! Szerinted ki a legostobább közülük?

Ezek a fickók komplett idiótát csinálnak magukból ezen a fán! Szerinted ki a legostobább közülük?

by Judith

Minden döntésed felfedheti a személyiséged egy részletét.

Nézd meg a képet és mondd el, hogy négyük közül szerinted melyik a legostobább?

 

1. Számú

Ha az 1. számút válaszottad, sajnos te az a személy vagy, aki gyakran feladja. Úgy gondolod, hogy amúgy sem tudod befolyásolni a helyzetet, így elfogadod azt, ami van. Soha nem vitatkozol és általában szeretsz csendben és békében maradni, mert a veszekedés és a botrány nem neked való. Nagyon kedves és őszinte ember vagy.

2. Számú

Ha a 2. számút választottad, akkor te az a személy vagy, aki néha elhamarkodott döntéseket hoz. Nem adsz elegendő időt magadnak, hogy megvizsgáld a szituációt, így olyan hibákat vétesz, amelyek elkrülhetőek lennének. Sokan makacsnak tartanak.

3. Számú

Ha a 3. számút választottad, akkor te lobbanékony személy vagy, aki mindig a végsőkig elmegy. Soha nem adod fel, mindig a végsőkig harcolsz a jogaidért. Kiváló üzletember válhat belőled, mivel hobbid a stratégiák kigondolása. Ezen a területen határozottan sikeres lehetsz.

4. Számú

Ha a 4. számút választottad, akkor egy lázadó vagy! Néha kész vagy a harcolni még magaddal szemben is, csak hogy bizonyíts valamit. Ezek a „játékok” ugyanakkor megakadályozzák, hogy racionálisan tudj gondolkodni. Egy született forradalmár vagy.

Hirdetés

You may also like