Home Ezotéria Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben! Sokak életében lesz változás, lássuk te vagy-e az!

Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben! Sokak életében lesz változás, lássuk te vagy-e az!

by Krisztina

Tavasszal a szerelemben több csillagjegy élete is megváltozik, sokak számára ugyanis sorsdöntő változásokat hoznak majd a tavaszi hónapok. Na de kik is ők valójában?

 

 

Kos

A tavasz első hetében minden lehetséges: hihetetlen vonzerővel bír, akárkit magába bolondíthat. Azt azért jobb meggondolnia, hogy kivel kezd, ha könnyű kalandra vágyik, ezt illene előre tisztázni, különben alapos felfordulásra számíthat a már meglévő párkapcsolatában. Ön meglehetősen szókimondó fajta, most azonban illőbb lenne lakatot tennie a szájára.

Egy lehetetlen szerelem csalódása is nyújthat bölcsességgé érlelődött tapasztalatot, ha képes megbocsájtani és (vagy) bocsánatot kérni! Mindkettőre önmaga miatt van szükség, nem hordhat örökké lelki terheket magában. Ez előbb-utóbb a vesék betegségéhez, és ezen keresztül szívbajokhoz vezetne.

A május életteli, felszabadító erejét kihasználva meglévő kapcsolatát felvirágoztathatja, avagy, ha magányos, új szerelmet találhat. A Szaturnusz hatására akár házasságra is léphetnek.

Bika

Ön a sors kegyeltje, de a tavasz második hetétől a jegyében járó szerelembolygó révén még a másik nem béliek kegyeiért is jó eséllyel indulhat. Vonzerejének senki nem bír ellenállni. Nagyon heves és rámenős lehet a szerelemben, de ez most nem kelt visszatetszést, sőt!

Áprilistól azonban a burkoltabb unszolás, a virágnyelven küldött üzenetek ideje jön el. Türelemmel és szelídséggel többet érhet el kedvesénél, mint a nyílt rohamokkal. A szeretet nem háború, és az időnek nagy szerepe van abban, hogy a dolgokat megérlelje. A teremtő álmodozással, pozitív gondolkodással azonban sokat javíthat párkapcsolatán, és általában az emberi kapcsolatain.

Május elején a teremtő erők ezerszeresen áradnak, és ezt most főleg a Bika jegyűek fogják megérezni. A szerelmeseknek ez akár gyermekáldást is jelenthet, de az alkotó kedv más téren is megnyilvánulhat.

Párkapcsolati problémái egy csapásra megoldódhatnak a szeretet mindent feloldó lángjában. Pazaroljon időt a kedvesére, ez olyan tékozlás, amin mindketten csak nyerhetnek!

Ikrek

Eleinte talán úgy érzi, családja nem érti meg az érzéseit, mindenki ön ellen van. Ez azért nem teljesen igaz, habár a félreértések kellemetlen veszekedésbe torkollhatnak. Akármilyen heves legyen is a vita, mindig gondoljon arra, hogy a lényeg: a szeretet.

Egy titkos viszony átmenetileg megmelengetheti a szívét, de csak amíg nem keveri bele a mindennapjaiba. Azon túl már több bajjal jár, mint örömmel.

Az április már több reménységet hoz a párkapcsolatban. A jegyébe lépő Vénusznak hála a személyes vonzereje is megnő. Ha jót akar magának, sohase felejtsen el mosolyogni. Ha párkapcsolatban él, most igen boldog napokra számíthat, ha magányos, akkor ez az áldatlan állapot már nem fog soká tartani.

A bizakodás már fél siker: a nagy önbizalom már önmagában vonzerőt jelent.

A szerelemistennő kegye májusban sem hagyja el, sikert sikerre halmozhat az ellenkező nem képviselői körében. Az egyetlen veszély, az lehet, ha túlságosan csapongóvá válik, ekkor végül két szék között a földre pottyanhat. Nehogy a saját csapdájába essen!

Rák

Tavasszal a párkapcsolatban a változás az úr: a nagy tervek most előmozdítóak, épp a tervezgetés hiánya, a koncepciótlanság okoz zavart a kapcsolatban. Merjen álmodni. A stabilitásra törekvő Rák jegyűek most örömüket lelhetik a csendesen együtt töltött időben is. De még a kalandozóbb természetűek is úgy érezhetik: végre révbe értek.

A magányosok pedig azon kaphatják magukat, hogy egy barátságnak induló kapcsolat lassan szerelemmé érhet, ha mindketten úgy akarják. A bolondos április az ön szívét sem kíméli: mosolyok váltakoznak a mosolyszünetekkel. A találékonyság sokat segíthet, minden azon múlik, hogy mennyire tudja elbűvölni a kedvesét.

Májusban szinte minden felkavarodik: a kiszámíthatatlanság szinte napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát. De mint mindig, most százszor igazabb lehet a mondás: a hit hegyeket mozgat meg.

A próbatétel arra is jó lehet, hogy magában is letisztázza, mi a fontos, mi nem. A kapcsolat, mely nem állja ki a nehézségeket, talán nem is olyan fontos.

Oroszlán

Ön alapjaiban szerelmes típus, de a szerelem most egyenesen az életcélja lehet. Mindent elsöprővé válhat egy lappangó érzés, am új értelmet adhat életének – ez pedig gyökeresen megváltoztatja életét, mindennapjait.

Ha teljesen átadja is magát a változásnak, arra azért ügyeljen, hogy ahogy mondani szokás, nehogy a gyereket is kiöntse a fürdővízzel.
Április első napjaiban a jegyén áthaladó Hold színtisztán látszatni fogja érzelmeit. Ha addig ügyesen leplezte is szíve titkát, ekkor, mint a nyitott könyv, olyan lesz a lelke.

A hónap a kivirágoztatás jegyében zajlik: kertje és élete is mind színesebbé válik. A teremtő erők megsűrűsödnek, az alkotás, a kreativitás lesz az úr: akár új élettel is megáldhatják a csillagok.

A Plútó és az Uránusz fényszöge a kapcsolatok folyamatos átértelmeződését hozzák el életébe májusban. Ez nagyon zavarba ejtő lehet, hiszen ön alapvetően ragaszkodó típus. A partnere és az ön rugalmasságán is sok múlik, nagyon fontos, hogy mindig mindent beszéljenek meg! A higgadtság alapvető követelmény, ehhez teremtsen harmonikus körülményeket!

Szűz

Igyekezzen minél pozitívabb módon levezetni feles energiáit, különben az önben meggyűlő akarat és túlfűtöttség veszélyezteti meglévő párkapcsolatát.

A megújító tavaszban keresse a lendületességet inkább valamilyen sportban, vagy hobbiban. A pozitívvá tett energiák egészen csodálatos utakra vihetik, és új értelemmel telíthetik partnerével való kapcsolatát is. Március közepén egy közös utazás maradandó kalanddal, szép élménnyel gazdagíthatja.

A szerelem, a társkapcsolat átalakul, átértelmeződik, és elmélyül – avagy véget ér. Úgy tűnik, leginkább önön múlik, hogy mi lesz belőle. Bizonyos régi konfliktusok visszaköszönhetnek, akár egy rossz szülői példa formájában is. Az ismétlés, az ösztönös megoldások nem biztos, hogy célra vezetőek, keresse az új utakat! Tetszik, vagy sem, tudomásul kell vennie, hogy nem mindig az akarat az úr.

A május sok boldog órát hozhat, hagyja kicsit sodortatni magát az eseményekkel! Az engedékenység, a pillanat örömének megélése, a lehetőségek megpillantása új élményekkel, átélésekkel gazdagítják lelkét.

Mérleg

Felpezsdül az élet körülötte, de ami önre inspirálóan hat, az zavaró lehet a családja számára. Ha jót akar magának, nem szabad hát új ismeretségei kedvéért elhanyagolnia az otthoniakat. Különben még felforrósodhat a talaj a lába alatt.

Egy tavaszi léböjtkúra, vagy könnyű diéta nemcsak az alakjának, de a lelkének is jót tehet. A jegyében tartózkodó Szaturnusz megkönnyíti, hogy az ideálisnak érzett testsúlyt elérve, a lehető legjobb benyomást gyakorolja az ellenkező nembeliekre.

Áprilisban nagyon tudatosan kezébe veheti az irányítást a magánéletében. Itt az ideje a fontos döntéseknek, mert tisztábban láthat a párkapcsolatát érintő kérdésekben. Ha az érzései még változékonyak és csapongók is, hallgasson az eszére, és abban bízzon, akinek az elkötelezettségére számíthat.

A különös kalandokat mégsem kerülheti el májusban sem: úgy látszik, vonzza a furcsa embereket. Azért a biztonsága érdekében inkább kerülje a sötét, barátságtalan, nem túl biztonságos helyeket, helyzeteket. Az égiek védik, de azért jobb az óvatosság.

Skorpió

Sikeresnek és szerencsésnek tarthatja magát most minden kapcsolatában. Az egyetlen, amitől tartania kell, az a túlterheltség. A saját érdekében szánjon időt a kedvesére – lehetőleg minél távolabb a hétköznapoktól.

Ha a mindennapi pörgés nem is engedi, a márciusi hosszú hétvége ideális a kikapcsolódásra. Egy utazás, lehetőleg jó messzire, hetekre felfrissítheti úgy a testét, mint a szerelmi életét. Ha nem így tesz, a túlterheltség kiújíthatja egy lappangó betegségét áprilisban. És a családi perpatvarokat is.

Ha eddig kötöttségek nélkül élt is, most komolyra fordulhat kapcsolata, akár kézfogót, esküvőt is tervezhetnek. Habár a kapkodás nem jellemző önre, most mégsem érdemes túl soká halogatni a dolgot: ha döntött, akkor május már a tettek hónapja az eljegyzés, esküvő terén.

A lendületesség nemcsak a párkapcsolatának, de egyéb emberi viszonyainak is jót tesz. Akkor veszik komolyan, ha aktivitást tanúsít. A tavasz utolsó hetei a megvalósulás, beérés ideje lesznek. Álmai most valóban valóra válhatnak.

Nyilas

Talán magának sem meri beismerni, de a szerelemben jobban keresi a változatosságot, a különösséget, mint eddig valaha. Jó, ha ezt tudatosítja, és hangot is ad neki: a párja egyáltalán nem olyan elzárkózó, mint gondolná. A kaland, az extremitások vonzók, de veszélyesek.

Áprilisban a nyilvánosság házán áthaladó Vénusz is segíti önt emberi kapcsolatai javításában. A Mars fényszöge azonban csatározásokat is jelez: a hevesség, az indulat azonban szenvedélyességbe is fordítható. Ám a rivalizálással legyen óvatos: a féltékenység zöldszemű szörnyét ne haragítsa se magára se párjára.

A közös mozgás bármilyen formája, de különösen a tánc sokat segíthet a csillagok közvetítette nagy energiák pozitív átformálásában. Iratkozzon be egy táncklubba a kedvesével! A május már kevésbé bolondos, a stabilitásnak, az együttműködésnek jön el az ideje.

A közös tervek, utazások nagyon jól sikerülhetnek. A közös otthon kialakítására, felvirágoztatására, felújítására most lehetne, kellene sort keríteni. És egy szépítő kezelésre szintén.

Bak

Sorsfordító heteket élhet, de ehhez először is el kellene döntenie, mit is akar tulajdonképpen. Ehhez jó, ha a meditáció, az elmélyülés valamilyen formáját is gyakorolja. Ha sorozatos kudarcai vannak párkapcsolati téren, akkor az azért is lehet, mert nem azt akarja, amire valóban és mélyen vágyik is.

Talán ideje lenne megszabadulni néhány önre erőltetett sablontól, családi rossz hagyománytól, vagy egyszerűen a képmutatástól. A szerelem az a terep, ahol végképp csak önmaga lehet az ember. A tavasz a megnyílás, a ruhák és gátlások fokozatos elhagyásának ideje.

Április végén egy külföldi utazás is segítheti abban, hogy felnyíljon a szeme, hogy másként lásson dolgokat. Május elején pedig valóban csodálatos találkozásban lehet része: ám ehhez észre is kell vennie az illetőt! Ha pedig tartós kapcsolatban él, elégedett és új szerelemre nem vágyik, akkor is változást tapasztalhat.

A gyermekek házában járó nagy szerencsebolygó még a gyermek áldás lehetőségét is magában rejti. A kellemes helyek, a természeti környezet, sok napfény és meleg vizek segíthetik a kapcsolatait.

Vízöntő

Alighanem itt van az otthon átalakításának ideje, mely nemcsak a lakás-, hanem a családi viszonyokat is érintheti. Akár költözésre, felújításra, vagy családalapításra kerül sor, mindenben nagy szerencse kíséri.

A szerelemben azonban mintha kissé túl rámenős lenne. Talán vissza kéne fognia magát, különben pont az ellenkező hatást éri el, mint amire vágyik. A túl kihívó ruha, a lehengerlő modor finomabb lelkűek számára visszatetsző lehet.

A nagyvonalúság azonban minden esetben bejön. Halmozza el kedvesét bókokkal, csókokkal és ajándékokkal! Biztosan viszonzásra talál. De ha nem komolyan gondolja, akkor májusban már nem a hódításon kell mesterkednie, hanem azon, hogy hogyan nyerje vissza a megrabolni vélt szabadságát.

A könnyű kalandok, tavaszi széllel elszálló szerelmek helyett inkább a tartós kapcsolatára, és az otthon megalapozására kellene koncentrálnia. Ha eddig nem találta volna meg az igazit, akkor május második felében biztosan lesz rá alkalma. A társ, akit meglel, mintha a saját tükörképe lenne – lélekben.

Halak

Igen sűrűnek ígérkezik ez a tavasz. Ha eddig működött is a „lassú víz partot mos” stratégiája, hát most a mindent elárasztó érzelmekre számíthat inkább. Akár ön a kezdeményező, akár a másik nemből valaki, az ostromlás heves lesz és lehengerlő.

A március második fele tartogatja az igazi meglepetéseket: maga is elcsodálkozik, mi rejlik önben. Talán eddig nem ismerte jól magamagát.
Az április további kalandokban bővelkedik. Az idealizmusa miatt azonban nehezére eshet, hogy jól kiismerje a másikat.

Vigyázzon, mert könnyen előfordulhat, hogy nem egy valóságos személybe, hanem egy ön által alkotott ideába lesz szerelmes. Ez nem is baj, ha tudja kontrollálni ezt az érzést, de ne akarjon semmit számon kérni a másikon.

Ahogy a filozófus mondta: „A hazugság a tetten ért illúzió.” Ámde élhetünk-e illúziók nélkül? – ez itt a kérdés. A május az otthon csinosítása és a szépségápolás jegyében telhet. Minden apró változás, javítás, amit a háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő lelkében. Egy feng shui tanfolyam még a párkapcsolatán is segíthet.

Hirdetés

You may also like