Home Ezotéria Ez a sors lett neked megírva születésed napján. Te mikor születtél?

Ez a sors lett neked megírva születésed napján. Te mikor születtél?

by Krisztina

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tudnak rólad a számok, olvasd el az alábbi cikket! Nézd meg, mi jellemző rád, aszerint, hogy hányadikán születtél!

1, 10, 19, 28

Individualista, ügyes, független, intelligens, és kreatív. Erős önbizalommal rendelkezik, egocentrikus. Számos remek ötlete van, jó vezető, szervezőkészsége kiemelkedő.

2, 20, 29

Kedves, megértő, együttműködő. Mindig keresi más emberek társaságát, csak a barátok közelében érzi igazán magabiztosnak magát. Kifinomult művészi érzékkel rendelkezik. Képes egy igazi harmonikus légkört teremteni maga körül, de ezzel párhuzamosan hajlamos a depresszióra, és a szétszórtságra is. A hangulata mindig az adott körülményektől függ. Mindig küzd azért, hogy optimista, és lelkes legyen, de elég gyakran nem sikerül.

3, 12, 21, 30

Könnyen kommunikál másokkal, lelkes, optimista. Kreatív, és igen eredményes tud lenni a művészeti területeken, de meg kell tanulnia egy dologra koncentrálni, és visszaszorítania szétszórtságát. Bőbeszédű, néha felületesnek tűnhet.

4, 13, 31

Kevés kommunikatív, inkább befele forduló. Nem szereti a változásokat, újításokat. Jó lenne, ha egy kicsit tudna lazítani, és játékosabban szemlélné néha az életet.

5, 14, 23

Aktív, nyugtalan ideges alkat. Nagyon gazdag a képzeletvilága, mindig tele van új ötletekkel. Szereti a változatosságot, gyorsan alkalmazkodik az új helyzetekhez. Nem szereti a korlátokat, hiszen akkor nem tudja akadályok nélkül kibontakoztatni az új ötleteit.

6, 15, 24

Nagyon fontosak számára a barátok, és a család. Értük bármit képes megtenni, nagyon önfeláldozó. Nyugodt, és kiegyensúlyozott alkat, nem hajtják érdekek tetteiben.

7, 16, 25

Intelligens, mély intuíciókkal rendelkezik, komoly, elemző alkat. Befele forduló, nehezen mutatja ki az érzéseit. Néha túlságosan sokat aggódik a jövő, és az anyagiak miatt.

8, 17, 26

Gyorsan, és hidegvérrel tudnak dönteni bármilyen helyzetben. Ambíciós, erős személyiségek. Képesek elvállalni egy magasabb pozíciót azért, hogy személyes érdekeiket is előbb vihessék. Nem létezik számukra lehetetlen.

9, 18, 27

Önzetlenek, érzékenyek, őszinték. Nagyon kreatívak, kiemelkedő művészi hajlamokkal rendelkeznek. Minden jó cél támogatnak, számukra a legfontosabb a siker, és a jólét.

11

Mindig hallgatnak a megérzéseikre, és a szívükre. Nagyon intelligensek, számos praktikus ötletük van. Sokszor kissé indulatosak, mindig keresik az érzelem, és az értelem közötti egyensúlyt.

22

Szorgalmasok, felelősségteljesek, segítőkészek. Ha kiemelkedőbb pozícióban dolgoznak, gyakran támogatnak hátrányos helyzetben levő csoportokat, szociális rendezvényeket, egyesületeket. Erős humanitárius lelki alkat jellemzi őket.

Hirdetés

You may also like