Home Ezotéria Ez a 2 csillagjegy veszélyes és könyörtelen mindenkivel szemben! Ezt tedd, ha van ilyen ember a környezetedben!

Ez a 2 csillagjegy veszélyes és könyörtelen mindenkivel szemben! Ezt tedd, ha van ilyen ember a környezetedben!

by Zsani

A csillagok nem csak az ember sorsára, hanem személyiségére is kihatnak, Mindenkinek van egy uralkodó bolygója amely hatással van az agresszivitásának mértékére.

Vannak olyan személyek, akik különleges figyelmet igényelnek,  körültekintőbben és óvatosabban kell őket kezelnünk. A 12 csillagjegy közül 2 jóval agresszívebb társainál, éppen ezért meg kell tanulnunk velük szemben nagyobb türelmet tanusítani.

Skorpió:

A Skorpió jegy szülötte nagyon szenvedélyes, de szinte mindent elfolyt magában, éppen ezért amikor kitörik akkor bizony megállíthatatlan. Erős és határozott, de egy kiadósabb dühkitörés után már megnyugszik. A Skorpió uralkodó bolygója nem más, mint a Mars.

Ez a bolygó pedig hatalmas energiákkal látja el ezt a csillagjegyet. Nem szabad neki rögtön nemet mondani, inkább legyünk a társaságában taktikusak és kedvesek. Ha beszélgetés közben már látod, hogy kezd kijönni a sodrából, akkor próbáld a témát nyugodtabb vizekre irányítani.

Ne provokáljuk a Skorpiót ha nem akarunk magunknak bajt. Nehéz ezzel a csillagjeggyel, hiszen ha nagyon megbántjuk azt nehezen bocsájtja meg, és még hosszú évek múltán sem feledi el.

Kos:

Energikusság, impulzivitás és makacsság jellemzi ezt a csillagjegyet. Az apró dolgok is képesek pillanatok alatt felingerelni, és rendkívül lobbanékony természet. Ha már nem tartja kontroll alatt viselkedését, könnyen megbánt másokat.

Szinte két személyiség bujkál benne, hiszen alapvetően egy nagyon jó kisugárzású személy, akinek a társaságában szívesen töltenek el hosszú időt, azonban ha rossz napja van, vagy valami már nem úgy alakul ahogyan azt a Kos szeretné, akkor bizony elszabadul a pokol.

Nehéz vele kompromisszumot kötni, ezért vele semmiképpen ne kerüljünk vitába. Légy vele is kellően türelmes, hiszen az indulatra a legjobb válasz a lassú, szeretettel való megközelítés. Ha kellően higgadt vagy, az még ezeket a harcias természetű csillagjegyeket is lefegyverzi.

Hirdetés

You may also like