Home Divat Erről minden nőnek tudnia kell: így lehet szög egyenes hajad hajvasalás nélkül!

Erről minden nőnek tudnia kell: így lehet szög egyenes hajad hajvasalás nélkül!

by Brigitta

Sokan azt hiszik, hogy a hajkiegyenesítés csak súlyos károsodás mellett lehetséges, de szerencsére ez nincs így! Most megmutatunk 3 technikát, amivel hajvasalás nélkül is kezelhetővé teheted a göndör tincseidet:

Hideg szárítás

Bizony, nem kell lemondani a körkefés hajszárításról, ha már profi vagy benne! Mosd meg a hajadat, ápold, ahogy szoktad, és permetezz egy kis hővédőt a hajvégekre.

Ezután, körülbelül 30 centiméter távolságból szárítsd át az egész hajadat úgy, hogy közben egy nagy hajkefével folyamatosan fésülöd! A távolság betartására azért kell ügyelni, mert ha nagyon kényes a hajad, akkor a hajszárító melege is elég, hogy kárt tegyen benne.

Éppen ezért a körkefével való szárítást/egyenesítést csak a már félig száraz hajadon kezdd el, viszont ezt már szigorúan a hideg fokozattal csináld és a legjobb, ha a felcsatolt hajaddal részenként haladsz. Hidd el, ez a megoldás időigényesebb, de a hajad meg fogja hálálni!

Brasil Cacau

Ez a kezelés egy szuper dolog, ha tényleg nehezen kezelhető a hajad és szeretnél egyenes tincseket! Pozitívum, hogy nem károsítja a hajadat (bár erős hőt használnak a kezelés közben), de áldásos hatása miatt – a kezelés után elfelejtheted a hajvasalót egy pár hónapra – mégis felkerült a listánkra.

Azt viszont tudnod kell, hogy ezután a kezelés után nehezebben tudod majd formázni a hajadat, szóval arról, hogy néha majd a göndör tincseket is villanthatsz egy kis hajsütögetés után, jobb ha leteszel. Amit még fontos tudnod, az az, hogy a Brasil Cacauval kezelt haj az első időszakban elég intenzíven zsírosodik is, amit feltétlenül mérlegelned kell, mielőtt belevágsz a dologba!

Hullámcsat a hullámok ellen

Ez a technika a hő nélkül egyenesítő csajok legjobb trükkje. Ahhoz, hogy te is el tudd készíteni, nem lesz másra szükséged, mint egy jó adag türelemre és sok-sok hullámcsatra, hogy a kifésült hajadat tincsenként haladva kifeszítsd a fejeden.

Furán hangzik, igaz? Hogy összeálljon a kép, csekkold a videót!

 

Hirdetés

You may also like