Home Érdekes! Egy kisgyerek oroszlánjelmezben ment állatkertbe… a felnőtt oroszlánok reakciója hihetetlen!

Egy kisgyerek oroszlánjelmezben ment állatkertbe… a felnőtt oroszlánok reakciója hihetetlen!

by Judith

A kis 11 hónapos Aryeh imádja az oroszlánokat. Ami nem is anyira meglepő, hiszan a neve héberül oroszlánt jelent. Amikor Arhey nagyszülei elvitték az állatkertbe, az édesanyja bepakolta az oroszlán jelmezét.

Amikor az állatkerti oroszlánok végre valahára előbújnak a barlangjukból, nem igazán tudják, hogy mit kezdjenek azzal, hogy az egyik kölyküket az üvegfal túloldalán találják.

Az oroszlánt nagyon kíváncsivá tette a kis kölyök és egyenes odasétált  hozzá, ahogy Aryeh az üveghez nyomta magát.

„ Az oroszlánok azonnal elkezdtek érdeklődni a kis oroszlánkölykünk iránt, és ezután nem is jöttek, amikor már nem tudtak ellenállni a kíváncsiságuknak.”- mondták a keresztszülők. „Aryeh teljesen nyugodt volt és bratyizott az oroszlánokkal pár percig.”

Végül, miután egy ideje ott ólálkodott, az egyik oroszlán rátette a mancsát az üvegre és próbálta megérinteni a kis oroszlánkölyköt a túloldalról.

Az oroszlán tényéeg nagyon szeretett volna játszani a kiskölyökkel és kérlelhetetlenül tapicskolta az üveget.

„készítettünk pár képet és videót, mielőtt odébb álltunk volna, mivel az oroszlánok kezdtek kissé nyugtalanok lenni és nem akartuk túlságosan  felizgatni őket.

“We took some pictures and videos before moving along as the lions started getting a little worked up and we didn’t want to make them too anxious,” nyilatkozta a keresztanya.

Amikor elérkezett az idő a távozásra, mind Aryeh, mind az oroszlán barátai boldogok votlak, hogy új barátokra tehettek szert!

Kérlek oszd meg ezt a sztorit a családoddal és a barátaiddal!

Hirdetés

You may also like