Home Egészség & életmód Egy hónapon át minden nap evett uborkát, ezeket a változásokat jelentette!

Egy hónapon át minden nap evett uborkát, ezeket a változásokat jelentette!

by Brigitta

Egyre a több bizonyíték, hogy az uborka tele van tápanyagokkal, amelyek még a legveszélyesebb betegségekkel is felveszik a harcot. Ez a növényi hasznos a haj és a bőr. minőségének javítására egyedülálló kovasav tartalma miatt.

Ezen kívül segít eltávolítani a méreganyagokat és hidratálja a testet is. A megfelelő hatásért azonban naponta kell enni, nem elég időnként.

Hidratálja a testet és visszapótolja a napi vitaminszükségletet. Az uborka 95 százaléka víz, miközben a szervezetet hidratált állapotban tartja, segíti a test méregtelenítő folyamatait. Az uborkában a legtöbb vitamin megtalálható, amire a szervezetnek szüksége van egy nap. Ne felejtsük el azt sem, hogy csak magában a sötétzöld héjban annyi C-vitamin van, ami a szervezet napi C-vitamin szükségletének 10 százalékát tartalmazza.

Kicseréli az arcbőrt

Nagyon nagy a víztartalma, tele van kovasavval és antioxidánsokkal. Belülről méregteleníti és tisztítja a bőrt. Már pár nap után látszik a különbség. A hajra is nagyon pozitív hatással van.

Emésztés és zsírégetés

Serkenti az emésztést, fogyaszt, mert nagy a rosttartalma, minimális a kalória benne, és jobban hidratál, mint bármilyen étel.

Rossz lehelet

Rossz lehelet egy gyakori egészségügyi probléma, amely sok embert érint. Nos a tökéletes megoldás: az uborka segítségével megszűnik a rossz lehelet. Erőteljes antibakteriális tulajdonságaival uborka megöli a baktériumokat, amelyek a rossz leheletet okozzák. Rágcsálj el egy szelet uborkát, majd köpd ki!

Másnaposság ellen

A reggeli másnaposság, vagy fejfájás ellen néhány szelet uborkát kell lefekvés előtt elfogyasztani. Az uborka elég cukrot-, B-vitamint és elektrolitokat tartalmaz ahhoz, hogy számos alapvető tápanyaggal töltse fel szervezetünket, csökkentve a másnaposság érzetét és a fejfájás intenzitását.

 

Hirdetés

You may also like