Home Egyéb 3 csillagjegy, akik a legjobb anyós szerepet töltik be

3 csillagjegy, akik a legjobb anyós szerepet töltik be

by Krisztina

Ha nehezen tudod kiismerni anyósod, vagy a leendő anyukát, akkor nézd meg, hogy csillagjegye alapján a legjobb anyósok közé tartozik-e.

1. Halak

Ők talán a legtürelmesebb, legszeretetreméltóbb, legidillibb anyósok. Egyedül annyival mehetnek az ember agyára, amikor az elképzelt világát szeretné megvalósítani és látja maga előtt a mesés esküvőt vagy az unokákat az udvaron rohangálni.

A fantazmagóriáitól eltekintve igazán vicces, kedves, harmonikus anyós, akivel nem nehéz kijönni. Teljes mértékig önfeláldozó a családjával szemben, néha ezt látványosan prezentálja is, de olyankor csak egy kis szeretetre és figyelemre vágyik, amit érdemes megadni neki, hiszen kiteszi a lelkét a családjáért.

2. Vízöntő

Nagyon kellemes és barátságos személyiség, könnyen ki lehet vele jönni. Nem szokása beleszólni mások életébe, mindenkinek kellő szabadságot és teret ad. Elvégre ő is utálja, ha megmondják, neki mit tegyen és mit ne.

Eleinte talán hűvösnek és távolságtartónak tűnik, de ha megkedvel, akkor kifejezetten jó barátok lehettek. Szereti a közös programokat és értékeli, ha nincs teljesen kizárva a családi életből.  Sokszor inkább barátként, mint anyósként lép fel és tényleg arra törekszik, hogy mindenkivel jót tegyen. Persze ha nem kedvel valakit, nem mondja meg, ugyanúgy próbál cuki anyós lenni, legfeljebb néha ereszt el egy-egy megjegyzést.

3. Mérleg

Nagyon jól kijönnek az emberekkel, igazán könnyű velük összebarátkozni. Nekik csak az a fontos, hogy a gyereküket boldoggá tegyék és meglegyen a családi harmónia. Úgyis utálnak minden vitát és konfliktust. Szeretnek jó tanácsokat adni – amik tényleg jók – de sosem szólnak bele a fiatalok életébe.

Szívesen játszanak békítő szerepet, ha megkérik, de egyébként tudják, hogy a dolgok nem rájuk tartoznak. Csak annyi még, hogy ne mellőzzük őket, szeretik a társaságot, és ha kicsit felnéznek rájuk, éreztetik velük, hogy fontos, ezektől egészen kenyérre kenhetőek lesznek.

A többi jeggyel csak bánj óvatosan, és ha számodra is fontos a hosszan tartó családi béke megőrzése, akkor okos enged, szamár szenved elven próbálj meg te lenni az alkalmazkodóbb, hogy elkerüld a fölösleges konfliktust.

Hirdetés

You may also like