Home Ezotéria Ebben a munkakörben lehetsz a legsikeresebb csillagjegyed szerint!

Ebben a munkakörben lehetsz a legsikeresebb csillagjegyed szerint!

by Brigitta

A horoszkóp  jelzi, hogy mely szakmában érhet el sikereket – milyen területen teljesedhet ki – a szülött, de a napjegy, mint a személyiség magja is meghatározó lehet az érdeklődési körre, a szakmai képességekre, vagy éppen a munkamorálra nézve.

Kos

Az ideális Kos-karrier a kockázatvállalást, a változatosságot és a kreativitást egyesíti magában. Haditudósítóként a frontvonalon vagy sportriporterként a pálya szélén az események sűrűjében lenni, utazó ügynökként járni az országot, kreatív rendezvényszervezőként sok ember szórakoztatásáról gondoskodni, vállalkozóként üzletet vezetni – a Kos akkor hozza ki magából a legtöbbet, ha pörgetheti az adrenalint. Mozgékonysága és versenyszelleme sportolóként emelheti a magasba, de a benne rejlő agressziót hentesként is kiélheti.
Erőssége: gyors reakciók és őszinteség.

Bika

A Bika nem szeret szűkölködni. A bőség egyik letéteményese számára a föld: szuper geológus, geodéta, geográfus válhat belőle, de a föld javainak megtermesztésében is megtalálhatja számításait, mint kertész vagy őstermelő. Legendás jó étvágya terelheti séf, gasztronómus vagy étteremvezető állásba, szépérzéke és anyagszeretete pedig a hagyományos kézműves szakmák felé fordíthatja. Imádja a pénzt és a művészetet, ezért kuratóriumi titkárként vagy műgyűjtőként is megállja a helyét.
Erőssége: szépérzék és lojalitás.

Ikrek

Imád mindent, ami a közléssel, tájékoztatással, információ-megosztással, kommunikációval kapcsolatos: ezek tartósan lekötik a figyelmét, és kibontakoztathatja tehetségét. Az Ikrek egyik népszerű terepe érthető módon a média – neki valók a műsorvezetői, újságírói, szövegírói, reklámtervezői munkák. Nyelvismerete tolmács vagy fordító, retorikai képességei ügyvédi vagy politikusi pályára terelhetik, de sokat kereshet salesesként vagy szórakozóhely üzemeltetőjeként is.
Erőssége: humor és tudásszomj.

Rák

Családok és gyermekek iránti elkötelezettsége miatt ideális dadus, óvónő, pedagógus vagy családgondozó, és mivel megszállottan etet mindenkit, a szakács szakma sem áll távol tőle. Meglepő, de a Rákok képviseltetik magukat legmagasabb számban a színész, előadók és énekesek között: erre páratlan érzékenységük és élénk fantáziájuk teszi alkalmassá őket. Ösztönösen jól ért a pénzhez, és remekül alkuszik, ezért a kereskedelem is vonzó lehet számára.
Erőssége: szintetizáló látásmód és érzékenység.

Oroszlán

Az Oroszlánt motiválják azok a pályák, ahol nagy szerep jut a tekintélynek, vagy komoly presztízsértékkel bírnak, így az igazságügy, közigazgatás, orvoslás és jog területén sikeresen el tud helyezkedni. Játékos és kicsit infantilis elme, így szabadidővel és színházi élettel kapcsolatos munkák is perspektívát nyújtanak számára, persze csak amennyiben jól megfizetik.
Erőssége: lehengerlő megjelenése és modora.

Szűz

A Szűz számára ideális állás az, ahol rendszerezhet, rendet teremthet, tisztázhat, kimutathat, értéket teremthet, egészséget védhet, kutathat. Ápolóként igazi angyal, kézművesként végtelen türelemmel készít aprólékosan kidolgozott tárgyakat, ő a könyvtárosok gyöngye, a minden kiskaput ismerő, tűpontos könyvelő, a zseniális kutató és elemző, a tökéletes minőségellenőr és a szuper képességekkel megáldott takarító.
Erőssége: elemző gondolkodás, kritikai érzék.

Mérleg

Vénusz kegyeltjeként minden olyan pályán megtalálja a helyét, aminek központjában a harmónia, szimmetria, szépség megteremtése áll. A szépségipar igazi fellegvár a stílusos Mérlegnek, akár divattervezőként, akár sminkesként, modellként, fodrászként vagy plasztikai sebészként szolgálja az esztétikum érdekeit. Veleszületett arány- és formaérzéke kiváló grafikussá, építészmérnökké vagy belsőépítésszé teszi, a kézműves mesterségek közül pedig az ékszerkészítésben jeleskedik. Az igazán karrierista Mérlegek azonban diplomaták lesznek.
Erőssége: diplomáciai érzék és jó stílus.

Skorpió

A Skorpió elsősorban azokban a munkákban jeleskedik, melyek megkívánják a mélybe hatolást és a kutatást, legyen szó akár természetről, akár emberi testről vagy lélekről: ilyen szakmák a barlangász, búvár, sebész, nőgyógyász, boncmester, tetoválómester, pszichiáter vagy éppen szexuál-terapeuta. A Skorpió nem fél attól, hogy bepiszkolódik a tabu témáktól, ezért felnőttfilm-forgalmazó és szexbolt-üzemeltető éppúgy lehet, mint temetkezési vállalkozó.
Erőssége: elemzés és intuíció.

Nyilas

Ideális esetben a Nyilas egy változatos, sok tanulással járó munkakört tölt be, például idegenvezetőként, pilótaként, kapitányként, felfedezőként, vagy akár űrhajósként, de ösztönösen jól lát el minden olyan munkát, mely a szervezésről és kapcsolatteremtésről szól. A szellemi expedíciók izgalmát élheti át egyetemi tanárként, filozófusként vagy szabadúszó szerzőként.
Erőssége: idealizmus és tanulékonyság.

Bak

A Bak mindig a nagy kihívásról ábrándozik. Nagy rendszereket szeret mozgatni, az államigazgatás és közigazgatás eszményi terepek számára. Jól bánik a pénzzel, sikeres bankigazgató, bankár, hiteltanácsadó, projektmenedzser, üzletember. Vonzódik a hagyományhoz és a múlthoz, így régész, történész lehet belőle, a konstrukciók iránti rajongása kiváló építésszé, mérnökké, esetleg csontkováccsá vagy masszőrré teszi.
Erőssége: kitartás és józanság.

Vízöntő

A Vízöntő azokon a pályákon talál maximálisan magára, melyek valamilyen magasabb célt szolgálnak: ilyen szakma a szociológus, a környezet- és vízgazdálkodás területe, jogvédő, energetikai szakember, informatikai és műszaki fejlesztő, jövőkutató. A Vízöntő az új technológiák rabja, megszállottan képes foglalkozni mindenféle geek dologgal, ezért korszerű munkaerő.
Erőssége: kreativitás és nyitottság.

Halak

A Halak jegyhez hagyományosan a gyógyítást és gondoskodást kapcsolják: vajszívéhez különösen közel áll a szociális szakma, a természetgyógyászat, az ápolói munka, a tanácsadás és a pszichológia. Művészi ambícióinak a fényképész, festőművész vagy énekes pálya kedvez, misztikus érdeklődését pedig papként, illuzionistaként vagy asztrológusként is kiélheti.
Erőssége a szelídség és empátia.

 

 

Hirdetés

You may also like