Home Ezotéria Döbbenet milyen pontos! Ez a kínai “9 csillag” módszer, ami segít megismerni önmagad!

Döbbenet milyen pontos! Ez a kínai “9 csillag” módszer, ami segít megismerni önmagad!

by Zsani

Hallottál a “9 csillag” módszerről? Ez egy kínai módszer, amely segítségedre van abban, hogy jobban megismerd önmagadat, miközben a numerolóigát és az asztrológiát olvasztja egybe. Tanácsokat ad, hogyan őrizheted meg egészségedet, felfedi gyenge és erős pontjaidat.

 

Melyik csillag jellemez téged? 

A számok mindent megmutatnak: ki vagy most, és mit kell tenned ahhoz, hogy álmaid teljesüljenek, és azt az utat járd, amelyiket szeretnéd. Annyi a dolgod, hogy a képen lévő táblázatban megkeresd a születési évedet, és az oszlop felett lévő szám lesz az, amelyik megmondja ki vagy,

1 csillag:

Azokat az embereket, akik ehhez a csillaghoz tartoznak, leginkább az érzelmesség jellemzi. Nagyon kommunikatívak, de gyakran válnak gondolataik rabjává, ezáltal magukba zárkóznak, és melankólikussá válik hangulatuk. Leginkább saját félelmeik tartják őket hatásuk alatt, és ha nem veszik fel ellenük a harcot, belebetegedhetnek. A legjobb amit tehet, hogy kiűzi a káros gondolatokat, mielőtt még mélyebbre süllyedhetne aggodalmai tengerében.

2 csillag:

Ezen csillaghoz tartozókat a gondoskodás jellemzi. Ezek a személyek remek anyák, akik számára nincs is fontosabb a családnál. A praktikusság, a türelem, és az önzetlenség mintapéldányai. Szeretik a gasztronómiát: szeretnek ízletes ételeket főzni és enni.  Azonban nem árt figyelniük arra, nehogy túlzásba vigyék az ételek iránti szenvedélyüket, ha meg akarják őrizni alakjukat.

3 csillag:

Akikhez ez a csillag tartozik, azok a személyek rendkívül szerencsések. Képtelenek a fenekükön ülni, és várni, hogy valami történjen már, hiszen nagyon aktívak, mindig pörögnek. Kiváló problémamegoldó képességgel rendelkeznek, rajtuk bizony nem foghat ki semmi. Szókimondóak, azonban néha ebből kellemetlenségei vannak, mert akaratlanul is megbántanak másokat, anélkül, hogy a rosszindulat vezérelné őket.

4 csillag:

Azok, akik ezen csillag alatt születtek, nagyon intelligens emberek, és igazi művészlelkek. Nagy a hasonlóságuk a 3 csillag alatt születettekkel, mivel amit el akarnak érni, azt el is érik, amelyet csak és kizárólag maguknak köszönhetnek. Képesek egyszerre több dologba is belekezdeni, de ilyenkor nem tudnak kellőképpen koncentrálni. A nagyobb felelősséget megkövetelő dolgokat többször át kell gondolniuk, hogy helyes döntést hozhassanak.

5 csillag:

Azok az emberek, akik ehhez a csilaghoz tartoznak, nagyon akaratosak. Belőlük válhat a legjobb vezető, hiszen kiváló szervezőképességgel rendelkeznek. Nagy felelősség nyomja a vállukat, emiatt kissé zárkózottak. Ilyenkor szótlanná válhatnak, anélkül, hogy ez tudatos lenne, leginkább külső megfigyelőként vannak jelen. Keressék olyan emberek társaságát, akik rá tudnak világítani belső értékeikre.

6 csillag:

Ezen csillag szülöttei igazán férfias személysiégűek.  A munkában nem ismernek tréfát, szorgalmasak, magabiztosak és határozottak. Belőlük is jó főnök válhat, hiszen jól tudják vezetni társaikat. Néhány esetben azonban túlmennek egy határon, és a közelükben lévők túlzottan irányítva érezhetik magukat.

7 csillag:

Ez a csillag romantikus személyeket jellemez. A kívülállók azt hihetik, rosszul tűrik a kétes helyzeteket,  nehezen jutnak túl az akadályokon, és az alkalmazkodás nehezükre esik, de a látszat csal. Számukra a legfontosabb az anyagi biztonság, amelyet minden erejükkel igyekeznek is megtartani. Azt nem árt figyelembe venniük, hogy minél többet adnak, annál többet kapnak.

8 csillag:

A 8-as csillag szülöttei első látásra zárkózottnak tűnhetnek. Alapvetően kedvesek az emberekkel, de csak azokkal, akikben megvan a képesség, hogy “kinyissák” őket. Hajlamosak túlhajszolni magukat, és túl sokat dolgozni, éppen ezért szükségük van arra, hogy valaki kizökkentse. Ügyelniük kell arra, hogy eleget pihenjenek, és odafigyeljenek más dolgokra is.

9 csillag:

Azokat akiket ez a csillag jellemez, lelkesedésben és aktivitásban verhetetlenek. Kellően makacsak, akaratosak. Szeretnek agyalni, éppen ezért mindig tudják milyen helyzetben mit kell tenniük. Szabad szelleműek, kissé szeleburdik, amely néha súrlódásokat okoz környezetükkel, mert néha napján előbb beszélnek mint gondolkodnak.

Hirdetés

You may also like