Home Érdekes! Diákból cipőtervező?

Diákból cipőtervező?

by Szőke Zsuzsanna

Ismerjétek meg Ryan Haber-t! A világhírű cipőkollekció megalkotója, Ryan Haber cipőimádata még akkor kezdődött, mikor a mára oly népszerűvé vált tervező belsőépítészetet tanult Clevelandben.  Ryan ugyanis az enteriőr tanórák alatt egyre többször rajzolt káprázatos tűsarkakat füzetébe. Furcsa módon, az épületek határozott oszlopairól nem másra, mint a női cipősarkakra kezdett asszociálni. Innentől kezdve nem is volt megállás.

2009 nyarán együtt dolgozott Steve Madden cipőtervezővel New Yorkban, majd rá egy évre Los Angelesben a BCBGMAXAZRIA céggel. A clevelandi diák merőben új és kreatív hobbija -amit igen szorgalmasan gyakorolt- hamarosan meghozta gyümölcsét: az első osztályú, luxus kivitelű Ryan Haber cipőkollekciót.

cipotervezo-2

Már a legelső -„Alter Ego” (változó én) névre keresztelt – kollekciója egyből felkeltette számos divat guru érdeklődését. Olyan nagy tervezők és cégek kapták fel a fejüket Haber topánkáira, mint Katie Abel a WWD-től, az O. Magazin, vagy az ABC csatornától Sherrie Shepherd.

A Ryan Haber lábbelik egy pillanat alatt a hollywoodi sztárok kedvenceivé váltak, akik most is alig tudják kivárni, hogy megjelenjenek az újabb és újabb magassarkú-csodák a piacon. A tervező kollekciójáért olyan csillagok rajonganak, mint Britney Spears, Beyonce vagy Fergie.

cipo-kollekcio

Szakértők állítása szerint, az egykori belsőépítész-hallgató hirtelen berobbanó karrierje szinte páratlan a cipő dizájn piacon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy pár éve, a Beverly Hills-i LifeStyle Magazin divatszerkesztője „2011 legkeresettebb dizájnerei” közt említette az alkotó nevét. És ez, még mindig csak a kezdete egy hosszú és ennél is fényesebb karriernek – állítják a divat nagyágyúi.

Látjátok, semmi sem lehetetlen. Merjetek nagyot álmodni, engedjetek teret Ti is az ösztöneiteknek, fantáziátoknak, mert megéri! Csak legyetek türelmesek és kitartóak!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .