Home Érdekes! Dávid-naptár: kemény lesz az ősz, ekkor kezdődik az igazi tél!

Dávid-naptár: kemény lesz az ősz, ekkor kezdődik az igazi tél!

by Krisztina

Dávid Mihály megfigyeléseit már évek óta sokan követik és folyamatosan várják legújabb előrejelzéseit, hogy tudják mire számítsanak az időjárásunkkal kapcsolatban.

A nyíregyházi vízépítő mérnők az ország egyik elismert magánmeteorológusának számít, aki minden évben elkészíti saját naptárát, előrejelzéseit pedig napra pontosan meg is határozza.

Az emberek nagy része sokkal inkább hisz az ő szavainak, mint az időjárás jelentéseknek és előrejelzéseknek.

Szakemberek szerint mindenképp elismert munkája, ugyanis szinte senki nem tudja olyan pontosan és olyan hosszú időszakra előre megjósolni mi is várható majd.

Dávid Mihály őszi előrejelzéseiből az már bebizonyosodott, hogy a szeptember már egyáltalán nem a nyár és a jó idő szellemében telik majd.

Az első őszi fagyokat október közepére jósolta, innentől kezdve pedig folyamatosan csökkennek majd a hőmérsékletek, több lesz a fagy és a nappali hőmérséklet is egyre inkább közelebb lesz majd a 0-hoz.

A tél kezdetével kapcsolatban nem árult el pontosabb dátumot vagy információt, de azt megtudtuk, hogy jóval hamarabb lesz tél, mint azt a korábbi években megszokhattuk.

Hirdetés

You may also like