Home Ezotéria Csillagjegyek, akiknek egyetlen férfi sem tud ellenállni! Te is köztük vagy?

Csillagjegyek, akiknek egyetlen férfi sem tud ellenállni! Te is köztük vagy?

by Krisztina

Ha valakihez vonzódsz, a legjobb, ha minél hamarabb kideríted, hogy mi a csillagjegye. Az asztrológia szerint ugyanis minden csillagjegynek megvan az igazi társa. Nézzük, csillagjegyük alapján melyik nőtípushoz vonzódnak leginkább a férfiak.

Kos

-az erős, és független nőkért rajong leginkább. Szereti, ha valaki tisztában van az érzéseivel, és azt nyíltan ki is fejezi. Egy sikeres, és öntudatos nő bármikor meg tudja hódítani a Kosok szívét.

Bika

-egy gondoskodó, de humoros nő mindig meg tudja dobogtatni a Bika szívét. Álljon két lábon a földön, legyen lenyűgöző, és jó, ha nagyon sok szeretet van benne.

Ikrek

-az Ikrek férfi az okos, és intelligens nőket szereti. Ezenkívül legyen kreatív, és humoros. Ha egyszer sikerült elvarázsolni az Ikrek férfit, akkor onnantól kezdve örökre beloptad magad a szívébe.

Rák

-az ártatlan, és odaadó nőkért rajong. Ha felfedezi a nőben a sérülékenységet, mindenáron védelmezni, és óvni akarja. Innen már csak egy lépés vezet a hódításhoz.
Oroszlán

-a magabiztos nőket szereti. Egy nő legyen tökéletes, hibátlan, és ápolt. Leginkább a modell alkatú nőkért rajong, akikkel nyugodtan büszkélkedhet a barátai előtt. Jó, ha egy nőnek van humorérzéke, és tudja, hogy mit akar elérni az életben.

Szűz

-leginkább a visszahúzódó, nem túl hivalkodó lányok vonzzák. Legyen szép, intelligens, és érzelmes. Tudja kezelni a Szűz hirtelen hangulatingadozásait, és mindig nyújtson számára szerető lelki támogatást. Ne legyen túl érzelgős, és sírós.

Mérleg

-egy testileg lelkileg általa elképzelt tökéletességre vágyik. Az a baj, hogy nehéz rájönni arra, hogy milyen is számára a tökéletes nő, ezért nem könnyű megfelelni neki. Többek közt legyen magabiztos, intelligens, és szórakoztató.

Skorpió

-legye intelligens, kalandvágyó, szenvedélyes, független, és lehetőleg soha ne próbálja meg irányítani a Skorpiót.

Nyilas

-az energikus, és mindig mosolygós nőket szereti. A Nyilas azt szereti, ha egy nő tudja, hogy mit akar, és ne hagyja magát túl könnyen meghódítani.

Bak

-elég nehéz a Bakot meghódítani. Mindenképp egy ragaszkodó, és odaadó nőre vágyik. Nem szereti azokat a nőket, akiknek nincs karrierjük, nincsenek álmaik, és fogalmuk sincs, hogy mit akarnak kezdeni a világban.

Vízöntő

-a független, sikeres nőket szereti, az olyanokat, akik bátran mennek a vágyaik felé, és nem érdekli őket a külvilág véleménye

Halak

-a Halak választottja legyen szelíd, nagylelkű, gyengéd, és nyitott. Legyenek álmai, melyek elérése érdekében mindent megtesz.

Hirdetés

You may also like