Home Ezotéria Csillagjegyed elárulja miről beszélned a hátad mögött a barátok, az idegenek!

Csillagjegyed elárulja miről beszélned a hátad mögött a barátok, az idegenek!

by Judith

Miért pazarolná valaki az idejét és az energiáját arra, hogy a hátad mögött kibeszéljen? Nos, talán nincs semmi jobb dolga. Talán olyan fantasztikusan unalmas emberi lény, hogy drámát és a káoszt teremt, hogy boldogabb legyen.
Bármi is az ok, szánalmas. De ettől még megtörténik. Történetesen valaki, akiben bízol is ki fog beszélni a hátad mögött. Ha meg szeretné tudni, miért, vessünk egy pillantást a csillagjegyekre:

 

Kos (március 21 – április 19)

Mint a Kos, hajlamos vagy nagyon motiválttá és uralkodóvá válni. Erős személyiséged van, és hajt a siker iránti vágy. Míg sokan azt szeretnék felülmúlni törekvéseidet és a hajthatatlanságodat, nagyon is zavarban vannak tőled. Nem könnyű az embernek egy olyasvalakivel bánni, akinek a személyisége olyan erős és domináns, mint a tiéd.

Bika (április 20 – május 21)

Elég nyilvánvaló. A legjellemzőbb tulajdonságod a makacsság, és ez tényleg felmerül, amikor az emberek beszélnek rólad. Természetednél fogva vonakodsz meghallgatni a kritika bármely formáját. Az emberek általában kedvelnek, mert erős vagy, de gyűlölik, hogy képtelen vagy más nézőpontokat is figyelembe venni.

Ikrek (május 22 – június 21)

A kiszámíthatatlanságod miatt típus képét tükrözöd, aki megbízhatatlan. Az emberek általában arról beszélnek, hogy mennyire nyugtalanul érzik magukat, amikor a közeledbe kerülnek. Alkalmazkodsz ahhoz a személyhez, akivel éppen együtt vagyunk, és ez arra készteti az embereket, hogy azt higgyék állandóan megjátszod magad.

Rák (június 22 – július 22)

A ragadósságodat szokták az emberek leginkább kibeszélni a hátad mögött. Nagyon gondoskodó és kedves ember vagy. Nagyon szerető és érzelmes; jó hírnévnek örvendesz empátiád miatt. Azonban úgy is lejöhet ez, mintha érzelmileg függésben lennél másoktól, hogy túlélj.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Amennyire szereted magad, az mások számára nem tetsző, amikor beszélnek rólad, ez szokott témába kerülni. A modern kor nácistájának tartanak.  Azonban éppen ez a büszkeség hozza ki belőled a legjobbat általában.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem egyszerű veled kijönni az állandó aggodalmaskodásod és perfekcionizmusod miatt. Az emberek általában csodálják, hogy nagy figyelmet szentelsz a részleteknek. De ugyanakkor zavarja őket a tény, hogy mindig ésszerűtlen elvárásokat szabsz nem csak magad, de mások felé is.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Ami a hátad mögött beszélnek rólad az a jó és a rossz keveréke. Olyan ember vagy, aki társaságilag és erkölcsileg egyenes. Szeretik, hogy barátságos vagy, és nem vagy kétszínű. Azonban gyakran témába jön, hogy milyen bizonytalan, hiszékeny és befolyásolható vagy.

Skorpió (október 23 – november 22)

Képtelen vagy, bízni a környező emberekben, mindig ez merül fel, amikor beszélnek rólad. Az emberek mindig kényelmetlenül érzik magukat a környezetedben és meg sem próbálsz ezen változtatni.

Nyilas (november 23 – december 21)

Az egyenességed és a nyersséged az, amit az emberek többnyire a hátad mögött kibeszélnek. Ez egy kétélű kard. Tényleg csak az igazat mondod, ami a szíveden, az a szádon, és az emberek általában becsülik is az őszinteséged. De néha a tapintatlanság érzése eltéríti erről a véleményről az embereket.

Bak (december 22 – január 20)

Az emberek általában arról beszélnek, mennyire unalmas vagy. Mindig arra törekszel, hogy strukturáltan és szervezett módon élj. Nem szeretsz semmilyen meglepetést vagy bármit, ami megzavarhatja a kialakított rendszert. Szeretsz előre tervezni és mindenre felkészülni. Azonban ez az, ami nagyon unalmas és kiszámítható emberré tesz téged mások számára, akikkel kapcsolatba lépsz. Nagyon merevnek tartanak.

Vízöntő (január 21 – február 18)

A csípős megjegyzéseid és egyedi jellemvonásaid, amik érdekessé tesznek, de szintén ezek azok, amik megnehezítik a veled való kapcsolódást. Kreatív és zseniális gondolataid vannak, és folyamatosan 110 százalékon pörögsz. Sokan azonban nem képesek lépést tartani az intellektuális vakmerőségeddel, és ennek eredményeképpen nehéz lehet az embereknek igazán megérteni téged.

Halak (február 19 – március 20)

Érzelmességed és sérülékeny természeted a fő téma, amikor a hátad mögött rólad beszélnek. Az érzelmes természeted azt sugallja az embereknek, hogy gyenge személy vagy, akinek állandóan a gondját kell viselni. Úgy vélik, hogy olyan ember vagy, aki még a legcsekélyebb megjegyzésre is összeomlik.

Hirdetés

You may also like