Home Ezotéria Csillagjegyed elárulja, milyen az önbizalmad! Magadra ismersz?

Csillagjegyed elárulja, milyen az önbizalmad! Magadra ismersz?

by Judith

Te hogy állsz az önbizalom kérdéssel? Bátran belevágsz a dolgokba, nem kételkedve önmagadban, úgy, hogy nem is hezitálsz? Vagy olyan típus vagy, aki akkor sem hisz önmagában, ha minden feltétel adott és sikerrel járna bármely területen? A csillagjegyed nagyban befolyásolhatja az önbizalmadat. Nézzük, mit árul el rólad a tiéd és ez megfelel e a valóságnak!

 

Kos

Nem sok problémád van az önbizalmaddal. Ha valamit a fejedbe veszel, azt tűzön-vízen át megvalósítod. Ha valami miatt mégis fennakadnál, akkor sem nyalogatod a sebeit sokáig, hanem aktívan haladsz tovább a megvalósítás felé.

Bika

Bár nem arról vagy híres, hogy sziklaszilárd önbizalommal rendelkeznél, ezt mégis képes vagy a hasznodra fordítani. Ugyanis abban a hitben élve, hogy nem vagy elég jó, még jobban igyekszel és így még magasabb eredményeket is érsz el.

Ikrek

Közvetlen személyiség lévén a társas helyzetekben nagyon magabiztosan mozogsz és jól is megy neked. Nagyon jól szót tudsz érteni mindenkivel, ez is az önbizalmad alapja. Azonban ha tárgyi tudásról van szó, hajlamos vagy alulértékelni magad, még ha éppen jól is teljesítesz.

Rák

Sajnos sokszor előfordul, hogy azért esel el igazán nagy lehetőségektől, mert nem bízol magadban és a képességeidben eléggé. Ezen érdemes lenne változtatnod és képes lennél elérni a vágyott céljaidat. Jellemző az is, hogy nem építő kapcsolatokba is könnyen beleragadsz, mert úgy gondolod, hogy többet nem érdemelnél.

Oroszlán

A nagy egód mellett az önbizalmad is a helyén van, mindaddig, amíg valamilyen kudarc nem ér, lehet az akármilyen aprócska is. Ilyenkor hajlamos vagy nagyobb feneket keríteni a dolognak, mint amekkora valójában. Így könnyen veszíthetsz a lelkesedésedből és ez hátráltat a kitűzött dolgok elérésében.

Szűz

Ha szakmai szempontokról van szó, akkor az önbizalmad teljesen a helyén van, hiszen értesz ahhoz, amit csinálsz és nem is engednéd, hogy ez másként legyen. Ha a táras kapcsolataid nézzük, akkor viszont bizonytalanság kerül a képbe. A társaságban való mozgás olyan dolog, amelyet gyakorolnod kell.

Mérleg

Ha a külső jellemzőkről van szó, akkor nagyon magabiztos vagy, mert elégedett vagy a külsőddel és tszel is érte. Ez azonban sajnos nem igaz a belső tulajdonságaiddal kapcsolatban. A külsődre fektetett nagyobb hangsúly miatt felületesnek is tarthatnak, azonban ez nem így van. Békélj meg önmagaddal és a harmónia kialakul.

Skorpió

Önbizalomból bőven kijutott neked az élet minden területén és ezt jól is tudod kamatoztatnia. Néha talán még túlzásba is esel vele és ekkor bonyodalmakba keveredhetsz. Azonban ebből sem tart sokáig kilábalnod és már haladsz is tovább.

Nyilas

Jellemző rád, hogy nem rendelkezel megfelelő önbizalommal és sajnos könnyen mások véleményének befolyása alá kerülsz. El kell sajátítanod azt a készséget, hogy lepergeted magadról mások negatív véleményét és hiszel az egyedi tökéletességedben. Ha ez sikerül, helyreáll a rend.

Bak

Eléggé tisztában vagy önmagaddal és jól ismered a határaidat ahhoz, hogy minden helyzetben a megfelelő módon viselkedj. Mivel önbizalmad nem alacsony, de nem is túlzottan nagy, ezért a magas kockázattal járó dolgokba nem ugrassz bele.

Vízöntő

Tisztában vagy önmagaddal és értékeled különleges képességeidet. Érzékeny lelkű vagy, aki a kisebb bukkanókon nem akad fenn, de egy nagyobb kudarcélmény már komolyan megvisel és nyomot hagy benned. Azonban ez sem jelenti azt, hogy ne lennél képes újra felállni és haladni tovább.

Halak

Hajlandó vagy felismerni és elismerni a gyengeségeidet, ami egy nagyon becsülendő tulajdonság, ugyanakkor képes vagy átesni a ló túloldalára és mások ballépései miatt is magadat okolni. Ez alááshatja az önbizalmadat. Emellett fontos számodra mások véleménye, ezért figyelj arra, hogy olyanokkal vedd körül magad, akik értékelnek és nem téged eltiporva igyekeznek feljebb jutni.

Hirdetés

You may also like