Home Ezotéria Csillagjegyed elárulja melyik bibliai jegy vagy te!

Csillagjegyed elárulja melyik bibliai jegy vagy te!

by Krisztina

A bibliai versekben számos utalást találhatunk az emberi természet típusairól, megtudhatjuk, hogy az asztrológiát figyelembe véve, milyen bibliai jegyhez tartozunk.

Az alábbiakat figyelembe véve, többet megtudhatunk személyiségünkről, és könnyebben boldogulni fogunk a világban.

AZ ÁLDOZATI BÁRÁNY – KOS

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:6

Vers: Jelenések könyve 5:6

„És láték a királyiszék és a négy élõlény között és a Vének között egy Bárányt állani, mint egy megölöttet, hét szarva és hét szeme vala, a mi az Istennek hét Szelleme, a mely elküldetett az egész földre.” Jelenések könyve 5:6 (A Hétpecsétes Titok)

Pozitív tulajdonságok: Független vagy, magabiztos és bátor. Bár célratörő vagy, de sokszor kissé erőszakos, és rámenős lehetsz. Eredeti ötleteid vannak, magasfokú kreativitással rendelkezel. Ha szereted a munkád, akkor gyorsan és hatékonyan cselekszel. Mindig kimondod, amit gondolsz, még, ha negatív következménye lesz, akkor is.

Negatív tulajdonságok: Uralkodó, erőszakos és lobbanékony vagy. Mindig előtérbe helyezed magad, igen nagy egóval rendelkezel. Kissé kötekedős vagy, még a legapróbb hibát sem nézed el másoknak, te magad azonban gyakran túl lazán kezeled a saját dolgaid. Önző vagy és türelmetlen.

A BÍRÓ – BIKA

Bibliai idézet: János Evangéliuma 5:22

Vers: János Evangéliuma 5:22

„Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta”

János Evangéliuma 5:22

Pozitív tulajdonságok: Türelmes, kitartó, gyakorlatias és megbízható vagy. Nagyon fontos számodra a hűség. Szereted a stabil, hagyománytisztelő és konzervatív embereket. Nagyon jó érzéked van a pénzügyekhez. Amibe belefogsz, azt mindig sikeresen végig is csinálod. Nem szereted a kockázatot, ritkán lépsz ki a megszokott mederből.

Negatív tulajdonságok: Nem vagy rugalmas, ami már-már lustaságba is átcsaphat, néha pedig kifejezetten mogorva vagy. Ha mások sikeresek, gyakran irigykedsz. Nem nagyon szeretsz barátkozni, ezért gyakran üldögélsz otthon magányosan.

A KIRÁLY – IKREK

Bibliai idézet: Rómaiak 1:3

Vers: Rómaiak 1:3

„Fiáról, Jézus Krisztusról, a mi Urunkról. Ő test szerint Dávid nemzetségéből született,…”

Rómaiak 1:3

Pozitív tulajdonságok: Tele vagy életerővel, és ezzel másokat is képes vagy inspirálni. Kitartó, nyitott, rugalmas és türelmes vagy. Szinte bármiről e tudsz beszélgetni, imádsz csevegni, és éppen ezért szeretik a társaságod. Optimista vagy szellemes, és találékony.

Negatív tulajdonságok: mozgékony vagy, nem tudsz megmaradni egy helyben, és nem vagy következetes sem. Nem tudsz sokáig egy dologra koncentrálni, sok mindenbe belefogysz egyszerre, így gyakran elhalmoznak a félig befejezett feladatok.

AZ OLTALMAZÓ – RÁK

Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 4:5-6

Vers: Ézsaiás könyve 4:5-6

„Akkor teremteni fog az Úr Sion hegyének minden helye fölé és gyülekezetei fölé nappal felhőt és ködöt, s lángoló tűznek fényességét éjjel; mert ez egész dicsőségen oltalma lészen…

És sátor lészen árnyékul nappal a hőség ellen, s oltalom és rejtek szélvész és eső elől. ”

Ézsaiás könyve 4:5-6

Pozitív tulajdonságok: segítőkész vagy, ha valaki bajba kerül, egyből a segítségére igyekszel. Befeleforduló, csendes és kreatív személyiség vagy. Nem szereted a konfliktusokat, szereted mindig biztonságban érezni magad, csak így tudsz harmonikus lenni. Bár segítőkész vagy, de a saját dolgaidat mindig nehezen oldod meg.

Negatív tulajdonságok: határozatlan vagy, és nem állsz ki a saját döntéseid mellett igazán. Szereted sajnáltatni magad, hamar megsértődsz, ha valaki nem ért meg. Gyakran vagy lusta, és ilyenkor semmi nem érdekel.

A GYŐZEDELMES – OROSZLÁN

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:5

Vers: Jelenések Könyve 5. fejezet

„És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.” Jelenések Könyve 5:5

Pozitív tulajdonságok: szeretsz a középpontban állni, imádod a rivaldafényt, de bőkezű vagy és adományozó. Szereted irányítani a dolgokat, könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz, kiváló főnök lehet belőled. Őszinte vagy és hűséges, ha már megtaláltad életed nagy szerelmét. Nyitott vagy, optimista, és jól szerevező képességgel rendelkezel.

Negatív tulajdonságok: arrogáns vagy és uralkodó, nehezen tudod elfogadni mások véleményét. A külső szemlélők számára beképzeltnek és nagyképűnek tűnhetsz. A hatalomért szinte bármire képes vagy…

A MEGTESTESÜLT FIÚ – SZŰZ

Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 7:14

Vers: Ézsaiás könyve 7. fejezet

„Ezért ád jelt néktek az Úr maga: Ímé, a szűz fogan méhében, és szül fiat… ” Ézsaiás könyve 7:14

Pozitív tulajdonságok: szerény és maximalista vagy, jó döntőképességgel rendelkezel, gondoskodó és emberséges vagy. Nagyon jó munkaerő vagy, mert mindent lelkiismeretesen, és nagy odaadással végzel el. Gyakorlatias vagy, pontosan betartod a határidőket, racionálisan és világosan gondolkozol. Könnyen és biztosan eléred a céljaidat.

Negatív tulajdonságok: van egy enyhe tisztaságmániád, és túl sokat aggódsz fölöslegesen. Kissé zárkózott vagy, társaságban nem mindig érzed jól magad. Könnyen felidegeskedsz, túl kritikus vagy magaddal szemben is, ezért már-már mániássá válnak bizonyos szokásaid.

A MEGVÁLTÓ – MÉRLEG

Bibliai idézet: Pál első levele a korinthosziakhoz 6:20

Vers: Pál első levele a korinthosziakhoz 6. fejezet

„Mert áron vétettetek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben… ”

Pál első levele a korinthosziakhoz 6:20

Pozitív tulajdonságok: könnyen barátkozol, hiszen diplomatikus és vonzó személyiséged sokan imádják. Optimista vagy, vidám, szépnek látod az életet, kiegyensúlyozott vagy, szépen öltözködsz, és jó ízlésed van. Szeretsz társaságba járni, és mindenhol nagyon imádnak is, hiszen általában harmóniát árasztasz, ahol csak megjelensz. Szerénységed miatt nem mindig tudod sikerre juttatni kreatív ötleteid, légy egy kicsit “önzőbb”.

Negatív tulajdonságaid: nagyon hiszékeny vagy, ezért könnyen becsapnak sokszor. Fontos helyzetekben határozatlanná válsz, és nehezen tudsz dönteni. Még a legkisebb dolgokban is gyakran másoktól függ a döntésed, nehezen állsz ki az elképzelésed mellett.

A SZENVEDŐ – SKORPIÓ

Bibliai idézet: Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56

Vers: Pál első levele a korinthosziakhoz 15. fejezet

„Halál, hol a te diadalod? Halál, hol a te fullánkod?

A halál fullánkja a bűn, a bűn ereje pedig a törvény.”

Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56

Pozitív tulajdonságok: határozott vagy, erős, és mindig tele vagy energiával. Nagyon odafigyelsz a körülötted levő emberekre, mindig igyekszel segíteni másokon. Bár nem látszik kívülről, de nagyon érzékeny vagy, és ezért gyakran ingerült leszel. Leleményes, szenvedélyes és határozott vagy, ezért gyakran eléred kitűzött céljaid. Nagyon jól meg tudsz magyarázni mindent, és ez nagy segítségedre van abban, hogy megvalósuljanak álmaid.

Negatív tulajdonságok: néha tapintatlan vagy, és ezzel hamar megsérted ismerőseidet. Lobbanékony természeted miatt elég nehéz veled kijönni. Gyakran vagy arrogáns, és féltékeny mások sikereire, de ahelyett, hogy tennél valamit előrelépésed érdekében, csak a szád jár.

A HÓDÍTÓ – NYILAS

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 6:2

Vers: Jelenések Könyve 6:2

„És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.” Jelenések Könyve 6:2

Pozitív tulajdonságok: tele vagy pozitív életszemlélettel, és ezzel nagy erővel vonzod magadhoz a szerencsét is. Mindig készen állsz az új dolgokra, szereted a felfedezést, a kalandokat, és nem borulsz ki, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Adakozó vagy és nagylelkű, mindig támogatod a rászorulókat. Tele vagy életkedvvel, lelkesedéssel, megbízható vagy és becsületes.

Negatív tulajdonságok: szókimondó vagy, türelmetlen, robbanékony, dicsekvő, és emiatt gyakran válhatsz közönségessé. Vannak akik tappintatlannak, felelőtlennek és kiszámíthatatlannak tartanak.

AZ ÁLDOZAT – BAK

Bibliai idézet: Pál rómaiakhoz írt levele 3:25

Vers: Pál rómaiakhoz írt levele 3. fejezet

„Őt adta oda Isten véres engesztelő áldozatul a hitben, hogy kimutassa igazságosságát. Isten végtelen türelmében elnézte a korábban elkövetett vétkeket.” Pál rómaiakhoz írt levele 3:25

Pozitív tulajdonságok: az összes közül ez a legstabilabb jegy, kiszámítható, logikus gondolkozású és megbízható. Céljaid előre pontosan mindig megtervezed, és nagy határozottsággal haladsz feléjük. Kevés barátod van, de akiket egyszer beengedsz a szívedbe, egy életre megkedvelnek.

Negatív tulajdonságok: makacs vagy, és senki kedvéért nem akarsz megváltozni. Erős hangulatingadozásaid lehetnek, és ezeket gyakran nem értik meg a körülötted levők. Mindig panaszkodsz, soha nem vagy elégedett, kissé munkamániás is vagy talán, és ezt másoktól is elvárod.

AZ ÉLŐ VÍZ – VÍZÖNTŐ

Bibliai idézet: János Evangéliuma 7:38

Vers: János Evangéliuma 7. fejezet

„Aki hisz én bennem, amint az írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből.” János Evangéliuma 7:38

Pozitív tulajdonságok: emberszerető és vonzó személyiség vagy, sokan szeretnek a társaságodban lenni. Nagyon jó ötleteid vannak, szereted az újdonságokat kipróbálni. Gyors, és logikus gondolkodásod néha nehezen értik meg mások, de gyakorlatias személyiségednek köszönhetően számos jó ötlet születik.

Negatív tulajdonságok: nyitott vagy, de mégsem barátkozol könnyen, ezért sokszor érezheted magad magányosnak. Nem szereted, ha valaki megsérti a személyes szférád. Lobbanékony természeted van, és gyakran heves vitákba keveredsz. Makacs vagy, és bármi történjen, akkor sem tágítasz az elképzelésedtől.

A FELSZABADÍTÓ – HALAK

Bibliai idézet: A Teremtés Könyve 48:19 , Márk Evangéliuma 1:17

Vers: A Teremtés Könyve 48. fejezet, Márk Evangéliuma 1. fejezet

„De atyja vonakodott, és így szólt: „Tudom, fiam, tudom, ő is néppé lesz, ő is hatalmas lesz. Öccse azonban hatalmasabb lesz, és utódai népek sokaságává válnak.” A Teremtés Könyve 48:19

„És monda nékik Jézus: Kövessetek engem, és én azt mívelem, hogy embereket halászszatok.”

Márk Evangéliuma 1:17

Pozitív tulajdonságok: barátságos, segítőkész, alkalmazkodó vagy. Rögtön feláldozod magad, ha úgy érzed, hogy valakinek szüksége van rád. Erős érzelmekkel rendelkezel, vonzódsz a spirituális világhoz.

Negatív tulajdonságok: fontos, hogy problémáidban mindenki együttérezzen veled. Álmodozol, és nem vagy túl gyakorlatias. Gyakran vagy hiszékeny, de pletykálkodni is szeretsz másokról. Ha nem figyel kellőképpen rád a környezeted, akkor begubózol, és depressziós hangulatba kerülsz.

Hirdetés

You may also like