Home Ezotéria Csillagjegyed alapján ezeket a dolgokat kell elengedned 2018 végére

Csillagjegyed alapján ezeket a dolgokat kell elengedned 2018 végére

by Judith

A csillagjegyed alapján ezeket a dolgokat el kell engedned 2018 végére. Olvasd el a csillagjegyedhez tartozó leírást és indítsd új lappal a követező évet!

 

Kos (március 21- április 19)

Nagyon ambiciózus vagy és törekszel arra, hogy mindenben a legjobb légy. Ez az oka annak, hogy ilyen sikeres vagy és mindig egy fejjel a többiek előtt haladsz. Tudnod kell elengedni azokat az alkalmakat, amikor nem te nyersz. Nem lehetsz mindig az első számú mindenben. Fogadd el, hogy te is ember vagy és vannak gyengéid.

Bika (április 20 – május 21)

Néha hozol rossz döntéseket és ez rendben is van. Senki nem várja el, hogy állandóan a megfelelő válaszokat add. El kell engedned azokat az alkalmakat, amikor a döntéseid nem a legjobb végkimenetelt hozzák. Te is emberből vagy és a hibáidból csak tanulhatsz.

Ikrek (május 22- június 21)

Komolyan félsz attól, hogy valamiről lemaradsz. Ezen túl kell jutnod. Nem számít mennyire akarod, nem tudsz mindenhol jelen lenni egy időben. Lesznek olyan dolgok amelyekről lemaradsz és olyan lehetőségek, amelyekből nem tudsz hasznot húzni. Tanulj meg ezzel a ténnyel élni és engedd el.

Rák (június 22- július 22)

Tudnod kell elengedni azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem működnek. Sok időbe telik, mire közel engedsz egy embert magadhoz, de ha megteszed, abba a kapcsolatba sokat fektetsz. Ugyanakkor nem minden kapcsolat tart örökké és tudnod kell elengedni őket, nem számít, mennyire ragaszkodsz hozzájuk.

Oroszlán (július 23- augusztus 22)

Azt szeretnéd, hogy mindig mindenki kedveljen téged, de meg kell értsd, hogy nem lehetsz mindenki szíve csücske. Van, hogy egyesek nem szívlelnek annyira, amennyire azt elvárod, de ez teljesen rendben van. Egyszerűen engedd el az elutasításokat.

Szűz (augusztus 23- szeptember 22)

Néha nem jönnek össze a dolgok, de semmi gond. Megszállottja vagy a tökéletességnek. Szereted, ha minden rendben megy az utolsó apró részletig, de néha rendjén van, ha hibázol és sérülsz. Ha ilyen van, el kell, hogy fogadd és ne hagyd, hogy lerántson.

Mérleg (szeptember 23- október 22)

El kell engedned az egyedülléttől való félelmedet. Meg kell értened, hogy nem csak akkor lehetsz boldog, ha állandóan rengeteg ember vesz körül. Ezeket az alkalmakat arra kellene használnod, hogy magaddal törődj, hiszen az is nagyon fontos dolog.

Skorpió (október 23- november 22)

Engedd el azokat az eseteket, amikor bíztál valakiben, de az elárult. Ezek a dolgok előfordulnak mindenkivel és ne légy olyan naív, hogy csak az ellenkezőjét fogadod el. Ha elárultak, tanulj belőle és engedd el!

Nyilas (november 23- december 21)

Egy alapvetően kalandvágyó természet vagy, számodra az izgalom az élet értelme. Engedd el azokat az alkalmakat, amikor valamiről lemaradsz, mert nem vagy jelen. Nem lehetsz mindenütt jelen és emiatt duzzogni semmi értelme.

Bak (december 22- január 20)

Jellemzően szeretsz mindig higgadt és racionális maradni. Nem igazán hagyod, hogy elragadjanak az érzelmeid, de ezen lazíthatsz néha. Ne ostorozd magad amiatt, hogy időnként elgyengülsz.

Vízöntő (január 21- február 18)

Engedd el azokat az ígéreteket, amiket mások tettek neked, de nem váltották be. Megesik. Nem minden ember olyan egyenes és megbízható, mint amilyennek elsőre gondolnád. Fogadd el és lépj tovább. Ha haragot táplálsz irántuk, az csak neked árt.

Halak (február 19-március 20)

Ne légy ennyire érzékeny. Hajlamos vagy mindent magadra venni és ez néha oda vezet, hogy rosszul ítéled meg a helyzetet. Ha valaki kritikát mond rólad, azt próbáld építő jellegűnek venni és tanulni belőle. Ne hagyd, hogy negatív érzéseket keltsen benned!

Hirdetés

You may also like