Home Ezotéria A cigánykártya szerint ennek a 3 csillagjegynek gyökeresen megváltozik az élete az év hátralevő felében!

A cigánykártya szerint ennek a 3 csillagjegynek gyökeresen megváltozik az élete az év hátralevő felében!

by Krisztina

Év vége felé súlyos lelki válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a gonosz híreszteléseknek. Még a szerelmedben és közeli szeretteidben sem bízol meg. A rettegés és a féltékenység nem fog előre vinni.

Helyezd át a fókuszt saját magadra, belső életed tisztázására, talán így könnyebb lesz meglátnod mások ndítékait is. Vigyázz a régi baráti viszonyaidra, nézd a jót az emberekben!

Szerelem, esküvő, társ… Erről szól a Bika sorsa idén. Ha eddig tartottál a társkereséstől, akkor most mozdulj ki, barátkozz többet, talán még a neten is érdemes próbálkoznod. Ha már szerelemben élsz, igyekszel minden percet pároddal tölteni, éppen ezért romantikus programokat tervezel, és ezzel próbálod magad feltölteni. De mindenképp fontos az elővigyázatossg! A lenyűgöző kisugárzású Bikára nem csak a párja figyelhet fel, hanem mások  is, sőt, felbukkanhat egy már feledésbe merült régi szerető is.

Hatalmas előrelépést jósolnak a kártyák az Ikreknek. Ha szeretnél gyereket, most készülj, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Az ikreknek fontos a család, a saját gyermek, mert így érzi teljesnek az életét, ne késlekedj! Párodat lásd el minden jóval, különösen az év vége felé, és akkor nem tud majd nélküled élni. Most kicsit jobban tudsz a munládra is koncentrálni, aminek hamarosan élveztheted a gyümölcsét.

A Rák szülött nem mindig bánik jól a pénzzel, de most szerencséje lesz, váratlan összeghez juthat idén. Ne aggódj, de ne is költekezz annyit, mint tavaly, és akkor felhalmozhatsz valamennyi tartalékot, amiből széppé teheted otthonodat, ami neked annyira fontos. Pénzügyekben kérd ki egy közel álló tanácsát, lehetőleg Bika vagy Szűz jegyű rokonaid tanácsát hallgasd meg. Jól mederbe terelik az anyagi helyzetedet.

Oroszlán

Az oroszlánnak nem lesz gondja idén barátaival, most nem árulja el senki, és megkapja a sok figyelmet, amire szüksége van. A pénzzel viszont óvatosan, a luxus, a szép dolgok csak rövid enyhülést adnak a pompára éhes oroszlánnak, és év vége felé elfogyhat a tőkéje, pedig az ünnepek alatt az Oroszlán szereti kényeztetni a közel állókat. Ne bízz meg mindenkiben, de nagy arcra esés idén nem várható sem a munkában, sem a magánéletben.

Itt az idő, hogy tanulj meg néha nemet mondani. Végtelenül jó lelkedet sokan kihasználták, ezért sokáig feszült volt a hangulatod. Ha megismered magad, és megszereted fantasztikus tulajdonságadat, kialakul a családi béke is körülötted. Nyugodtan fogj új dolgokba, ne félj néha kockáztatni, hidd el, utólag összeállnak a részletek, és minden tökéletes lesz.

A csillagok állása miatt a a Mérleg idén kicsit hatékonyabban jut előre. Kell is, mert rengeteg szép élményt tervez ebben az évben, és az bizony anyagi áldozatokat követel. Egy új szerelem miatt lehet hogy hátrahagyod a régit, de ez most nem lesz kockázatos váltás. Jobb jön. Ha nem váltasz, régi kapcsolatodban áll be pozitív változás, harmonikus lesz a szerelmi életed. Munkádat vedd kicsit komolyabban, mert megnyerő személyiséged néha nem pótolja, hogy tedd oda magad rendesen. Hosszú távon megtérül ez a kis erőfeszítés.

Skorpió

A Skorpiók kicsit kijöhetnek végre a napra. Nem leselkedik semmilyen veszély. Tanuld meg levetni válladról a mások baját. Nem kell mindenkinek tükröt tartani. Találd meg azt a néhány személyt, akitől vissza is kapsz valamit cserébe, hogy rájuk pazarlod mágikus erődet. Nem minden arany, ami fénylik, de néhány emberrel nem kell gyanakvónak lenned. Érzed azt, kiben bízhatsz meg, csak nyisd ki a szívedet. Idén sok Skorpió újjászületik, mint a főnixmadár, és egy szebb életre számíthat.

Egy pillanatra állj meg, és gondolg át következő fontos célodat. Célok nélkülegy Nyilas idegességbe menekül, panaszkodik, ezért fontos használnia fegyverét. Vedd magad körül lelkesítő emberekkel. Az sem baj, ha adakozol, és nemcsak szavakkal, hanem valódi, érdemi tettekkel, mert a Nyilas hajlamos csak ideákkal bombázni a környezetét, és nem néz körül,kinek, mire van szüksége. Ha valaki közel akar kerülni hozzád, engedd, tévedsz, ha azt hiszed, neked senkire sincs szükséged.

A Bak szülött nagyon szép dolgokra számíthat az idén. Kiegyensúlyozott szerelmi élet, elég pénz a számlán, ez egy Baknak maga a paradicsom, azt hiszi, másra nincs is szüksége. Pedig néha kicsit törődhetnél a szép és magasabb rendű dolgokkal is, és akkor tökéletes lesz a hangulatod. Hajlamos vagy arra, hogy ne bízz magadban, mégis lenézd a környezetedet. Legyél nyitottabb, és akkor boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

Vízöntő

Miközben faltad az élet érdekességeit vagy lelkednek belső világában elmerültél, a testedet elhanyagoltad. Egyél kevesebbet, mozogj, kirándulj, ne csak élményeket gyűjts, de az erődet ie oszd be. Ne rohanj annyira, a munka megvár, 1-2 szabadnaptól még nem dől össze a világ. A felszínes barátok helyett most az egyszer engedd közel azokat, akik tényleg szeretnek, és a lelküket nyújtják neked, amit te szeretsz egy vállrándítással elintézni. A Vízöntő azt hiszi, magányában tökéletesen boldog, aztán egyszer felébred, hogy senki sem maradt körülötte és depresszióba esik. Ne kövesd el ezt a hibát.

Nem tudsz a pénzzel bánni, és nem hallgatsz senkire. Sok bajod volt már ebből, mégsem tanultál belőle. Engedd el a visszahúzó érzelmi kapcsolatokat, és most az egyszer hallgasd meg, mit mondanak neked az emberek. Munkádban csak így juthatsz előre, mert a világnak nincs türelme a te különös lelki világodhoz alkalmazkodni. Meg fogja unni, hogy süket fülekre talál. Szerelmi életedben keresd azt aki szeret, nem azt, akihez te ragaszkodsz feleslegesen.

Hirdetés

You may also like